Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari,Anaida hvala vam na posjeti!Dođite opet!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvijeće ti je za 5, onaj cvijet sa pjace imam i ja, jest jednogodišnji ali meni se sam sjemeni i niče svuda. kad se razgrana i procvijeta prelijer je. posjeća me na čipku.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam pogledala tvoje prelijepo cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasno cvijeć.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je uvijek prekrasno. Baš mi je drago da si se susrela sa Flaviom.
Ona biljčica koju ne znaš koja je - pogledaj pod euphorbia (njih ima jako puno vrsta), možda euphorbia marginata |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Antonija,Kaktusić,Goga i Otok,hvala vam na posjeti!!Pusa svimaa..
Kaktusiću,onaj fikus benjamin je bio ogroman,po debljini stabla se može zaključiti da je imao poprilično godina!Već dugo ja planiram da ga donesem sebi,inače je to moja baka uzgojila.Ali...Bio je jako veliki,i nije mogao u auto.. Jako dobro se oporavlja od šišanja na"nulu" i na sve strane krenule su nove grane i listovi..One grane koje su odsječena podjelila sam,a nešto sam ožilila sebi.I to ću pokloniti! Otok gledala sam ovaj naziv,ali nisam sigurna jel to moja biljka.Ima sukulentne listiće,ali jako tanke.Moguće je da je neka euphorbia ,ali koja..Valjda saznamo.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga alisa malo sam zavirila u tvoj vrt ,cviječe ti je prekrasno i raznovrsno svakako bih te zamolila za lijepu suzanu neznam kako se razmnožavai rudbeckiju,a jednom si mi činimi se rekla da imaš anđeosku trublju ja sam dobila običnu tj navodno boja kremasta i lijepo napreduje ,cvijeta nema ni na pomolu ali joj listove pojede nešto ,znaš li čime da je prskam
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
alisa, cvijećke su super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pokušavam pregledati sve zaostatke, cvijeće je prelijepo, posebno blue moon i crvena ruža, ali svakako moram izdvojiti saponariu, jesam li dobro zapamtila naziv? To vidim prvi put, proguglat ću malo da je bolje upoznam, pogotovo ako još miriše!
Radujem se da si upoznala Flaviju, vjerujem da je svaki takav susret poseban!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Suzana se razmnožava sjemenom,to nije trajnica ali ću skupiti sjemenke i imat ćeš ih..Ne treba puno sjemena da bi ona bila onakva kao kod mene,ondje su posijane 3 sjemenke i puna saksija cvječki.. Rudbeckie su većinom trajnice,ove koje ja imam kupila sam ih na ciglanama kod one tete što sam ti spominjala.Po 2-3km budu presadi.Ako bude sjemenki i njih cu ti odvojiti.. Imat cu i reznice truba na jesen,ni moje ne cvjetaju ove godine.Propale su mi preko zime,ostale su mi samo dvije,i one su sad ok,lijepo rastu ali cvjetova jos nema.Ne znam kakve su boje kod mene a imala sam i roze i žute,ne znam koje su opstale..Vidjet cemo ako procvjetaju jednog dana ![]() To što jede im list to su zelene gusjenice,kupi neko sredstvo protiv njih,moze čak i obicni prah protiv zlatice na krompiru il onaj bijeli neopid za razne nametnike.. |
|
![]() |
|
Konti,hvala ti na pojesti!Dođi opet
![]() Misty,hvala i tebi!!Dobro si zapamtila naziv!Ovo je starinska biljka ,naše nane i bake od nje su pravile sapun i prale veš..Ne znam jel ova biljka ima sjeme,ako bude bilo mislit ću na tebe!Obećala sam i Hani.Pratim stanje svaki dan,ako bude sjemena imat ćete! Da,susret sa dragim ljudima uvijek je poseban.... Pusa svima..Imam novih sličica svojih biljaka,ali nikako da uhvatim vremena da ih postavim... |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me konačno tu kod tebe. Stvarno imaš čuda toga. I sve lijepo. Ruže i klemati su moji favoriti, a ljiljani ... nakon što sam ih toliko vidjela kod tebe znam da ih moram ponovo vratiti u svoj vrt!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Hoya hvala ti na posjeti!Drago mi je ako se odlučiš vratiti ljiljane u svoj vrt!Predivne su to biljke!
Sara hvala i tebi na posjeti i lijepim riječima!Za stolisnik moram da zahvalim Josipi!To sam dobila od nje prije par godina..I opet me je obradovala posjetom u moj vrt i novim biljkama.. Hvala ti draga moja još jednom!Dobro ću paziti ove nove biljčice.. Evo dvije nove ehinaceae,rudbeckia i monarda.. ![]() Zadnji ljiljani ove sezone.Prelijepi i mirisni orijentalac.. ![]() Ladolez,sa krupnim cvijetom..heavenly blue ![]() Ove godine moj vrt je jako loše.Nisam zadovoljna,ali nada se iduće će biti bolje.I gladiole su loše,nikad gore..Ova je skroz mala ove godine.. ![]() I ova roza lantana ima samo jedan cvijet.prošle godine je bila bolja.. ![]() orijentalac ![]() |
|
![]() |
|
Još malo gladiola..
![]() ![]() moje nove rudbeckie lijepo se navikavaju na novi dom.. ![]() Ova ljepotica posađena u jesen jako lijepo napreduje8ipak nije sve tako crno,kao što ja mislim) ![]() i ova narandzasto-crvena lantana lijepo cvjeta ![]() i zute.. ![]() |
|
![]() |
|
Moja prva bugica..
![]() Ehinacea purpurea ![]() Dalija ![]() blue moon ![]() |
|
![]() |
|
Raznorazni sijanci
![]() ![]() A ovo je dio biljaka koje su stigle od Makk prije mjesec dana.Jako lijepo su se navikle na novi dom.. ![]() ![]() ![]() moja ruza.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još par sličica mojih fuksa pa na spavanje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo je šarenolisna fuksa sa jako krupnim cvijetom.Preko zime su je napale bijele mušice,jedva sam je spasila.Jako lijepo se oporavlja iz mrtvi.. ![]() Toliko od mene za sad.ostatak sutra.. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
LJiljan orjetalac pravi lipotan,a tu su i gladiole i rascvjetana fuksija...i mnogo toga još,baš lipo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro jutro, Alisa! Lijepe darove naše Josipe si dobila, a mogu ti reći da imaš lijepe biljkice.. Znam, i ja sam takva, uvijek bi da cvatu još više, da su još veće.. ali to nam je zato jer ih toliko volimo pa im sve najbolje želimo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |