Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 74> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh... Žao mi je što vas je jako pogodilo - i kood mene je dobro pljuštalo, ali nema velikih šteta (dvije prevrnute lončanice, povaljeni cosmosi i sljez..). Glicinija ne izgleda dobro, katek će ti morati u jesen novu dati, a klemić će se, vjerujem, oporaviti. Moj je lani bio bolestan i do dna sam ga porezala, a ove godine potjerao je sasvim lijepo i cvao je.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
A joj baš mi je žao
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ovih par listića je ostalo od clematisa.
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
Anaida, na dvorištu i nije tako loše. Nemam jezerce kao waterlilly, al je fino natopljeno. Vešeraj poplavljen, kao i prostorija gdje držim alat i kosilicu. Baš sam poslikala najveću "žrtvu" pa sad stavim slike.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bigmamma - kako je u dvorištu?? Ima li žrtava jučerašnjeg nevremena?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvetlin, drago mi je da ti s kamenjar sviđa. Ja sam htjela kamenjar da se i kamenčići vide, al, eto, imam sreću pa se sve tak razraslo i kamenje se jeva vidi. Nije da se žalim!
Trišica moja, znam ja koliko je daleko Rijeka. Isto kao i tebi Ivanić. A kaktusi na roštilju su mrak, probaj. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljepotice, daleko si mi od Rijeke, pa dok dođem k tebi-uh. No vrijedilo je - kaktusi na roštilju
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Sve ti ja cakum-pakum,kamenjar je prva liga.
|
|
![]() |
|
Otok, hvala ti, možda bi i ja napravila kombinaciju sa sukulentima, da ih lopta moje drage kćeri još na proljeće nije desetkovala, pa ih više nemam. Al, neka, duuuga je zima, provest ću je tražeci nove.
Sara, Gioia, hvala vam na posjeti. Znate i same kolko znači kad se nekom sviđa uložen trud i rad. Samo vi dođite. |
|
![]() |
|
Hvala, Mari, trudim se da budeuredno. Samo, moram priznat, nisam baš razumjela tvoj komentar o plaćanju. Meni je najveća plaća i nagrada kad izađem ujutro u spavaćici, s kavom u ruci i šećem između svega toga. |
|
![]() |
|
Vidiš, Ivna, da nije sve u mesu, ima nešto i u kaktusima. Jedino mi je, moram priznat, muka kad pečemo pravo meso, moram ovu zelenjavu micat. A ova velika tegla u crnobijeloj kombinaciji je teška.... |
|
![]() |
|
Katek, i ja se nadam da će preživjet! A kaktusi su i meni posebni. |
|
![]() |
|
Ni ja ih nisam do ove godine imala. Susjeda mi ih je doslovno utrpala u ruke. A ona ih ima skoro cijelo polje! Najbolje je što se sami rasijavaju. Na proljeće kad bude mladih, dođi i počupaj si. Kaže mi susjeda da ih se ne možeš riješiti kad krenu. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me napokon u tvom vrtu,meni se kamenjar svidja,a sto se ne vidi kamenje znaci da se sve fino rasirilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno si sredila kaktusiće, ovo mi se posebno sviđa
![]() I ja sam danas radila neku crno- bijelu kombinaciju, samo su kod mene crno-bijeli sukulenti, a kod tebe kamenčići |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bigi, kod tebe je prepuno cvijeća, preuredno, dođi ka meni da vidiš šta je tropska džungla
![]() prekrasno uređeno dvorište, opet ponavljam, bila si jako vrijedna, ne znam samo tko će ti to platit.. uživaj! ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čitala sam u dnevniku što ti je taj zloćesti majstor napravio s cvijećem i žao mi je, mislim da bi se svi mi isto tako tužno osjećali, bravo za vrijedne ruke TM koji je pokušao spasiti što se spasit može...Grozota! Slika gdje pitaš Kate da li će glicinija biti dobro opisuje sve i koliko ti je stalo, držim palčeve da se sve i jedna biljčica primi a ne samo ona
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Oho, sada to već feš izgleda, a nadam se da će glicinija preživjeti. Nisu problem ovi žuti listovi, oni će otpasti, samo neka ona tjera nove listove...
MM se sviđaju tvoji ( ili TM) kaktusi, a pogotovo teglica crn/bjel sa lopticom od kaktusa na crnoj podlozi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |