Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 74> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I unutarnje cvjećke, trenutno na ljetovanju na terasi, su raznolike i imašššš ih puno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa već sam ti se ispričala zbog toga. Ajde još jednom: oprosti, draga što sam te otfikarila s klorofitumom, ne, nemam takvog kakvog ti imaš, i hoćeš mi ga, molim te dati?
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sad je za 10
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Evo, ispravila! Ma kako sam pamtna, sama sebi se ne mogu nadivit! ( Ma muljam, niš ja nisam ispravila. MM je!)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Daj sliku fikusa pa dobiješ 5+
|
|
![]() |
|
Joj, glupače mene! A kako da sad to ispravim, pa da bude za 5+? 5 mi nije dosta!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako mi je zgodna ta voskovica, bigi. Dobar izbor tvojih pokućaraca ne može zasjeniti niti sve i svuda prisutna prašina
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj "ciglinija" stvarno izgleda jadno, tako ćelava, no ako ne potjera nove listiće, znaš kam moraš doći po drugu
![]() A pokućarci su jako lijepi, ja ću se posebno osvrnuti na yuke, jer znam kako su izgledale proljetos kada ih je TM spasio od kontejnera, a ti rasadila i dala im sve što im treba
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maranta
![]() Spatifilim ![]() Druga juka, nešto manja ![]() Ako se ne varam, kalanhoa ![]() ![]() Tradescantia, došla s Brača, raste ko luda ![]() I to je to. Ima toga još, al više nisam stigla danas poslikat. I tek kad sam skidala slike sam skužila koliko je to siroto cvijeće puno prašine. A baš me sram može bit. Sutra poslije posla ga tuširam, sve po redu! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zeleni klorofit, poklon od Brbe
![]() Dvobojni klorofitum, također uzgojen by Brbe ![]() E, sad, ovu ljepoticu sam dobila od bake. Nemam pojma koji je to cvijet, mene list podsjeća na begoniju. Molim ako netko zna što je to, nek viče ![]() Voskovica, poklon naše drage Bromi, s kutinske kave ![]() Ima mi jako zanimljive listiće ![]() |
|
![]() |
|
Je, Medo, i meni je žal. A možda se i oporavi, tko zna.
Da vas malo udavim sa svojim pokućarcima. Doduše, sad su na terasi, nisu u kući, al ajde. Hoya, koju sam dobila od naše gazdarice na jednoj zg kavi ![]() Kaktus, kojem ne znam ime, nepravedno zapostavljen na mojim slikama ![]() Benjaminček, koji je na proljeće do zadnjeg lista izgubio, sada se fino oporavio i zbuckao ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
uf! šteta za cvječke, pogotovo mi je žal ciglinije
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa nemoj da je diraš ubijatako i baš je lijepa -sve otvara -a luda si do bola
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Si vidjela, Niho? Svi drže juku okomito, e ja baš neću! Ja ću vodoravno! Takvu sigurno nitko nema!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ne kaže su uzalud... svako zlo za neko dobro |
|
![]() |
|
Cure moje, i meni je žao, al što se kaže, svo zlo s tim! Kad vidim sve to i kad mi dođe teško oko srca, sjetim se MM i sebe sinoć dok smo hvatali stolce po terasi, on u gaćama a ja s pofarbanom kosom s koje boja curi po licu i leđima, pa mojih kćeri koje stoje na ulaznim vratima i valjaju se od smijeha... i odmah mi je lakše. Puknem se smijat i ja i tuga prođe! Ništa to nije nenadoknadivo.
|
|
![]() |
|
Baš mi je žao tvojih biljkica koje je nevrijeme uništilo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |