Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 104> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jos bum pozalila kaj sam skinula jedan balkon. ovakvo lijepo cvetje je prekrasno.Imas ga puno puno i zato sada vidim zasto se u petak zuris na vikedn.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Falaaa dragi gosti i dođite nam opet
![]() kana štrajka sa cvijetom...a nisam sigurna da joj je odobren štrajk ![]() ![]() a ricinus mi je čak do koljena ![]() ![]() da ne ispadne da niš ne cvijeta ![]() ![]() ![]() žuta, visoka gailardija...zalutala među rudbecie...baš mi je slatkica ![]() opet cvate onaj maći kokotić...kojeg sam tražila cijelo proljeće po vrtu ![]() ![]() moja gaura posađena ovo proljeće je cvala sa tu i tamo kojim cvijetom, ali nikada nije došla do punog cvata....ali lijepi grmek je narastao ![]() raščupani krumpirko....moram se ohrabriti da ga ošišam ![]() ![]() mirišljavi cvijet hoste se počeo otvarati ![]() gogaaaaaa....pogleć tvoji / moji hibići imaju pupove ![]() ![]() ove godine su ostići baš medeni....fino su narasli čak sam ih morala privezivati uz štapek (onaj sa svemirskim laticama se nije htio slikati) ![]() paradajzekiiii ![]() ![]() ![]() napokon je predsjednik i u mom vrtu i cvate od sreće ![]() noooo šalu na stranu...clematis President kupljen ovo proljeće je prvo bio malo nadrapao, ali sad mi je podario čak dva cvijeta...veliki su mi kao kuća ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prelijepo kontesa,skulenti
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ak ne znaš kam bi s englezicom , ja znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
moja suzi je bas porasla,cvjeta neumorno,samo se brinem kako da sakupim sjeme,valjda cu se snaci
![]() cvijece ti je ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kontek jako ti je lepo sve! Ako uspiješ uhvatit nekaj sjemena bijele suzi, predbilježba je s moje strane. žutih se nadam sa svoje, iako ni moja još ne pokazuje znakove da bi mogla urodit plodom...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontek, ja baš imam rada prije/poslije slikice - i uvijek ih radosno pogledam! Tako najviše vidimo napredak i sebe kao vrtlara i svojeg vrteka. Sukulenti su odlični, mogu ti reći da sam i ja sve više počela gledati sukulentiće i sve su mi ljepši i ljepši! Lantana i slamnati cvijet su mi isto jako lepeki.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divnoooooo! Daj mi pošalji reznice onih šarenolisnih fuksija baš su fora, posebno ona s malo rozastog.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vilmač hvala
![]() opet ću malo dosađivati sa slikicama istog cvijeća ![]() prvo malo prije i poslije echeverije u proljeće ![]() i danaas ![]() ![]() ![]() sukulenti kada su posađeni ![]() i neki dan...i oni su malo narasliiii ![]() ![]() i vidim da je neki alisum ušetao među njih ![]() ![]() da ne davim dalje sa prije poslije.... žuta suzika..malo ju muči manjak vode i zato su listovi takvi, a sjeme ne vidim nigdje, a cvate ![]() bijela suzika se malo bolje drži ![]() englezice su bile prelijepe kad sam ih kupila...sada imaju dosta lišća i par cvijeteka...bit će da nisu za vikend vrtlare ![]() ![]() lijepi dečko...usamljen i jedini od svoje vrste ![]() ![]() kalanchoa stigla od Otok je velikaaa i već je mama mladicama raseljenima po susjedstvu ![]() ![]() tu su isto neke od njenih beba, ali i aloa koju sam dobila od Brbea i koja mi je skoro gecrk i sad tjera novi mikro listek ![]() ![]() jedna od čuvarkuća cvate ![]() agić tjera listove kao lud, ali cvieta nema ![]() ![]() lantana... ![]() prvo su cvijetovi ovakvi ![]() i poslije ovakvi crveni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jedna ružicaaa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
na red je došao i tvoj vrt! pitam se gdje sam do sad bila! ma prelijepo,šareno, veselo,baš kako volim!
![]() |
|
![]() |
|
bromeee...sličke su spremne u fotiću samo mi je kabel od laptopa na brijegu ostao pa moram sutra po njega...ispraznila se baterija
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nadam se da ćeš pored zaljevanja naći vremena za fotkanje da i mi možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
curičke hvala vam
![]() hoya meni ti je isto puno toga propalo nakon sijanja...tako da te to ne treba zabrinjavati, sijat ćemo ponovo ![]() sreća da sam za vrijeme najvećih vrućina bila na go pa sam zalijevala, a uskočila je koji puta i susjeda pa slomila nogu i sad je cvijeće prepušteno samo sebi do vikenda ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Niknulo ti je toliko toga što sam i ja sijala - meni pun toga nije niknulo, a ono što sam presadila u vrt - pož pojeo.
E to je podbačaj.
Kad ti gledam cvijeće imam dojam da si svaki dan uz njega. Ili ga netko njeguje? Uglavnom: Sve u svemu - divota!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
uuuuu al su ti se lijepo rascvale rudbekije , prelijepa slika.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala sam,sve je divno rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
brome i forzicija, hvalaaaa
![]() katek pa ova velika je skoro takva i došla od tebe, a znam da je jedna kupljena, jedna tvoja bijela je posađena u vrt i jedna mi je nepoznanica ![]() ![]() ![]() u fuksiju stablašicu pokušavam formrati onu skroz iza koja strši iznad ostalih, ali još nije procvala...čekam ju ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Koja raskoš na zagorskim bregima, baš je sve krasno rascvjetano. Baš su mi lijepe tvoje žute rudbekije, a na noćurke ili pupaljke sam ljubomorna
![]() ![]() ![]() Truba ti je lijepa, baš je lijepo krošnju formirala, ona je od lani, a druge dvije? Fuksije su ti lijepe, koju si ono u stablašicu formirala?
Koja kolekcija kopriva
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |