Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 83> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej Medo, zajedno s tobom prošetala tvojim vrtom, vidjela nekoliko prekrasnih stvar, na mrežnici bi najradje bila ostala među lopočima, a u vrtu čekala pomidore da pocrvene, pa da probam dali su tvoji fini kao moji.
Eto to je to, čekaj me tu, doći ću opet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty je, istina je da nas neko voli tamo i to izgleda jedino rješenje ovih miterioznih zaobilazaka nevremena
Lantana hvala na posjeti, uvijek si dobrodošla |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo kod tebe uvijek nešto novo ili u priči ili u slici
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Oluja nije zaobišla ni moj kraj, čak nisam sigurna jeli bilo i tuče jer je pljusak bio tako strašan da gotovo nije ni bilo razlike! Ali čini se da i mene neko tamo gore voli pa nije bilo većih šteta!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Noviteti su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bum poslikal ak ima kaj novoga... rekli su da bu opet nekaj kakti padalo pa se nadam da bum uhvatil malo suhog vremena da poberem to kaj je pocurelo
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medo, i kod mene kiša, kiša - ali srećom bez tuče.. danas, kad budeš brao šljive, slobodno nam opet poslikaš vrteka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Niho draga, njega ti to tak lovi stalno, tako da su ove poze uobičajene :).
Jučer smo imali kišu i dost jako nevrijeme. Mislim da bum danas nekak moral pobrat ovih par šljiva kaj su mi ostale na granama jer je puhnul veter i zel ih vrag. Srećom, opet me zaobišla jača tuča. počelo je nekaj lupat po krovu i autu, ali izgleda da je stražnji dio naselja dobio dosta... neko me fakat voli tam gore ;) |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Misty, nešto slično je i meni palo na pamet :)
Kaj se starih navika tiče, moram ih malo obnovit pa će i one mene Stefkaja hvala, a koprivica je stvarno baš guba. i meni postaje sve draža iz dana u dan |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow Medo sve ti je divno..nova biljkica..nemrem joj ime zapamtit je super a koprivica je wooow...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
konte i boljeda čkomiš [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> mogu si sam mislit kaj si štela reć
kate na popisu si, probal bum skemijat nekaj, mortig i za sljedeću kavu, al ne obečajem nisht. glede sreletove poze, da sam probal tak nekaj napravit, vjerojatno bi i ostal u toj pozi za na se veke gioia, hvala na posjeti |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kateeek morti imaš praf
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
medo divni noviteti
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
medo...daj ti nama rađe reci gdje mama živi pa da se s njom dogovorimo jer bu tebe kičmitis još više primio od nošenja pelcera
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I mene na popis
![]() |
|
![]() |
|
Evo sam malo
|
![]() |
|
Mali kaktus, trebalo bi me malo potašpat po njime. imam na terasi još biljke od prije 5 tjedana, a taj bi ih rado posadil. imam more ideja kako, gdje i zašto, ali nemam mogućnosti
OTOK, nije u ovom slučaju puno patio novčanik, uvijek naletim na neko poniženje pa se usrećim s malim nofčekima :) Goga, mama ih ima preko nekoliko u vrtu, znači i tebe dodajem popisu? |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |