Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 104> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno je kod tebe,a fuksije su skroz lude
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gio hvalaa
danas neću puno daviti sa sličicama, samo jedna, ali vrijedna ![]() oduševio me svojim izdanjem ove godine....achimenes naravno ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pa kontessa gledam ja taj tvoj achimenes i sve si ga mislim gdje ste to nabavile jer je to meni nepoznati cvijetak!? Koje uvjete traži, sunce ili sjenovite položaje...........morat ću si iduće godine nabaviti ga!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergi, ovoga sam dobila skroz slučajno prošle godine od susjede sa posla, kasnije sam kupila još dvije vrste (bilo je u bau nečemu) i jednu vrstu sam dobila od sare i sad sam u potrazi za drugi bojama jer sam oduševljena njima
![]() odgovara mu svijetlo, sjenovito mjesto, mislim da mu na suncu listovi nadrapaju, na jesen ga prestaneš zalijevati i spremiš unutra (moj je bio u podrumu) i na proljeće izvadiš iz stare zemlje i gomoljiće posadiš u novu zemlju i čekaš da niknu ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedna,al vredna i predivna
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
pa stvarno je fantastičan cvetek , moram ga i ja nabaviti
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ajde mi reci jeli tvoje sijeme od .achimenes ili uvijek kupuješ noivu biljku. Kod mene svi zadrže njeno sijeme
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gio draga, uvijek mi je drago vidjeti te u svom dvoru
![]() ivna pa bumo negdje nabavile taj cvijetek za tebe ![]() nihoooo....pa nisam niti primjetila da achimenes daje sjeme, on ima male gomoljčiće i oni se množe...i to sadim ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Mene su oduševile fuksije između ostalog!
Jel namaš problema sa bijelim ušima ,one obožavaju fuksije
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte draga malo sam ti pregledala stranicu da vidim novosti....Puno lijepih cveteka imaš. Fuksije su br. 1, a odmah iza njih achimenes. Baš je sladak taj achimenes.Je li on trajnica ili ljetnica? Do ove godine ga nisam imala pa ne znam ništa o njemu...Imam ga izgleda u jednoj tegli, ali je mali i nije još cvijetao. Kakva su tvoja iskustva s njim? Bilo bi mi drago da preživi i onda bi druge godine bio sigurno bio rascvjetan...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
anči, kad si već spomenula te beštije bijele, neki dan sam primjetila da su napale abutilček i englezice pa sam ih na brzinu makla od fuksija jer ako ih se dohvate bit će muke
![]() jagoda tebe dugo ne vidjeh ![]() ma achimenes je jednostavan...ima gomolje i s njima se dalje razmnožava ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivan ti je ahimenes, imam ga i ja i zbilja me oduševila ta biljka, pogotovo što na proljeće sama izađe nakon zime i nema s njom nikakve brige.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Evo i mene u tvoje zagorske brege.
Vrtek ti je sve ljepši i ljepši, a broj vrsta ti se stalno povećava. Vidi se da si postala pravi meštar od vrta. Još ti jedino preostaje položiti diplomski ispit iz Lopate i onda ćeš biti diplomirani meštar od vrta. |
|
![]() |
|
Triška baš mi je žao što se nismo srele u vrtu
![]() Cimica, nemoj mi samo lopatu spominjati jer koji god plan krenem razrađivati, dođem do dijela u kojem naiđem na uporabu lopate ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
lijepo je vidjeti kako se tvoj vrt popunjava
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj kakvi ahimenes....aj reci koje boje imaš,ja samo onu lila....i budem dobra neću spominjat nikakve alatke ak daš koji gomoljčić
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kontesa, pa ti bi trebala biti fuksija (nick name)...fuksije su prekrasne! Meni baš ne ide s njima, ali vidim da ti nemaš takvih problema!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konte bregi su ti prekrasni.
![]() Nema što nema.
I ja ću se popiknuti na fuksije. Ovog ljeta otkrivam ljepotu tog cvijeta preko vaših različitih. U tome mi se i čini ljepota... imati više njih a u raznim bojama. Tvoje su prekrasne!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Fuksije su preeeeeeeeeeeedivne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
curičke hvala vam i drago mi je da ste bile u posjeti
![]() hana, slobodno spominješ lopatu, možeš ju čak i koristiti (pokažem ti mjesto gdje je baš postoji potreba da se lopatari ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |