Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 66> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima na lijepim riječima!
Evo nabrzake par jesenskih fotografija moje džungle! (slikano jučer oko 19.30.)
Slikao sam mobitelom pa je kvaliteta jako loša, sorry na tome.
Ipak svejedno se vidi u kakvoj ja to prašumi provodim svoje slobodno vrijeme.
![]() ![]() Petunije posađene u ćup su se skuhale, ali je zato pelargonija dobila svojih 5 minuta slave, tj. svoje ljeto slave.
Ovo na slici je samo jedna biljka. Bila mi je višak pa sam ju zaturio pored petunija. Reko šta joj Bog da. Kad vidi ti vraga kako joj godi život u ćupu i kako je obgrlila svoj novi dom. Sad je prava starleta u vrtu.
![]() ![]() Gonfrenice i ove godine protječu pored staze.
![]() Sumrak!
![]() U bašči nema šta nema... sve se sljubilo zajedno, jedno se na drugo naslanja, jedno drugom kao oslonac služi, grle se i maze i donose plod.... Bez obzira što nisu istih boja i oblika, sretno žive u slozi i uživaju posljednje dane svoga života prije jesenskih mrazeva.
![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ova okućnica podsjeća na botanički vrt.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajde mali gogo , gdje si, ja bi htjela još malo duhovne hrane iz tvoje okućnice!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Poštovanje sunceeee! Dobro došli na forum,molim vas samo da dopisivanje nastavite u kategoriji "nevezano za cvijeće.." idealno u" Razgovor uz kavu" gdje se može ćaskati do mile volje, a i naučiti kako staviti slike,potpise i ostale cake ![]() brišem sve nepotrebno što je ovdje napisano.. Zahvaljujem na razumjevanju ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
je, je sve se to može vidjeti u živo, samo treba stati u red ima nas jako mnogo zainteresiranih za obilazak salaša, a ja svoje mjesto u tome redu ne prepuštam nikom.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Meni je baš ova slikica prekrasna ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prije svega lijepi pozdrav svima a naročito Vama ili tebi , mali gogo! Surfajući po net-u naišla sam na stranice s tvojim slikama vrta.... Zapravo sam tražila nešto o malčiranju što sam htjela da mi se potkrijepi sa slikama pa eto naišla na taj vaš forum. Nigdje nisam registrirana ali zadivljena tvojom okučnicom oko vikendice, naročito super idejama i realizaciji, odlučila sam se registrirati. Pohvala i svim ostalim forumašima, njihovom trudu... zanima me gdje se nalaziš tj. gdje si doma jer bih to sve htjela vidjeti u živo i neka stvari sprovesti i kod sebe . Veliki sam obožavatelj cvijeća svih vrsta te životinja, naročito mačaka. Nadam se da će mo se susresti na forumu. Tek sam početnik pa ako i nešto pogriješim nadam se da mi ne će nitko zamjeriti.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Gogo gde si nam se ti zgubil?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Redovna sam i za divno cudo, vrlo tiha ovde, sto ne lici na mene
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
prekrasno gogo sve od pocetka
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, sve skladno i uredno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mi smo kao djeca jeli bob sirov, a sada ga najviše radimo s artičokama i bude jako fino. Ovaj tvoj je neki kapitalac
![]() Vrt ti je prekrasan, ona slika sa ćupom je super, koliko jedan takav detalj sve podigne ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve pohvale mali gogo, zaslužio si.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Mari,5510-Drago mi je da ima još ljubitelja boba. Inače, ne radi se o vrećici. To je najveća vreća za smeće. Lasta u pozadini je udaljena pola metra od vreće, a vidiš kak je malena
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasna okućnica
![]() a bob u vrećici, pravi zdravi, njam njam |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U tvom vrtu se osjećam tako dobro, opušteno kao da sam doma iako su nam vrtovi toliko različiti.
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo Gogić! Ovakav prizor u vrtu se rijetko vidi - bravo majstore!
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Veliiikiiii
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi prija dans tvoj vrt, suncem obasjan! Još mi je posebniji i ljepši!
Koje ti je ono cvijeće zasađeno u ćupu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |