Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da suzy ne može ostat vani,prvi put ju imam i baš sam zadovoljna s njom. Malo kasnije mi je procvala,ali zato još uvijek cvate.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ukrasni slak se prije sijanja treba ostaviti potopljen u vodi, ima tvrdo sjeme, tako piše na paketićima! Možda ti zbog toga nije izašao.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lilly gdje si ti nama, eto mene do tvog vrta a doma izgleda niko, ima tu puno toga za pokazati hajde stavljaj sličice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Crvena pasiflora
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene u tvom vrtu,vidim jako puno lijepog cvijeća,kaktusa koji su i moja ljubav,imaš prekrasnu suzanu,da li ona prezimljuje ili ?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja ukrasni slak sijem,ove godine sam ga malo kasnije pa je kasnije i procvao,ali to je zato što sam ga odmah van posijala, Sjeme sam prošle godine skupila,tako ću i ove godine. Ako hoćeš mogu ti poslati,bit će ga dovoljno!!!!
|
|
![]() |
|
Mari,šteta što nije proljeće...
|
|
![]() |
|
Hvalaa,onda nisu samo moji jaglaci podivljali!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da,napokon je došlo do promjena kod mene,ali smo tek na početku.
Istina Korijenko one stalke sam lani farbala,sad mi se čine malo prekičasti,ali daju malo života u još nesređeni vrt!!
![]() ahaa,prepoznala si ga!!!
![]() Da fuksije su napale uši,ja sam koristila prašak "Baygon" i djelovao je trenutno.
Kopriva nemam puno,par sadnica al ih je puno boja
![]() ![]() Kaktusa mi je dosta odnesla zima,ali ne predajem se,ipak su oni moja prva cvijetna ljubav!!!
Drago mi je da si navratila u moj mini vrtek koji će s vremenom postati i veći
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasno! Da li ukrasni slak sijete, ili kupujete sadnice. Ja sam probala posijati, ali mi nije izašao. Sjeme je po deklaraciji bilo još važeće.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Malo sam prolistala tvoje stranice i vidim da se primjete promjene, stalno nešto novog. Ne daj se smesti u svom naumu, nikada! Samo naprijed!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ima svakovrsnih biljaka u tvom mini vrtu,
a izgleda da je došlo i proljeće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je kod tebe i imaš baš puno krasnih biljčica.
I da, jaglaci i kod mene cvatu, onako škrto, ali cvatu |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme Lilly pa nisam bila kod tebe od lani, sram me budi
![]() Koliko sam krasnih promjena zatekla.... WOOW!!!, srušena stara sjenica, sada je predivno mjesto za popodnevni odmor, super ste sredili
![]() Gledam ona dva žuto plava stalka puna cvijeća, sjećam se kad si ih lani renovirala, pituravala...
Onaj "dugonja" u plavoj vazi na 17. str, vezan je malim štapićem, ma nije valjda to onaj "moj"
![]() ![]() Zavidna ti je i kolekcija fuksija, naravno uz koprive koje su ti i ove godine famozne.
Vidim da si neke fuksije posipala bijelim praškom, sigurno su ti ih napale bijele mušice
![]() I broj kaktusa ti se povećava
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lilly,predivan ti je vrt već!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lily moja pa ti imaš krasan vrtić a ne mini vrtić kako si napisala u imenu teme!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Penjačice su ti prekrasne,naročito slak koji je"obukao"deblo drveta i sve drugo cviće ti je super,a ulaz koji je u doradnji obečava nešto prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je divno rascvjetano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga tvoj mini mini vrtek je prava botanička bašta ,prekrasne biljkice a i okučnica če biti krasna,svaka čast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |