Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vi'š, možda si mi to ti i rekla! Sve se bojim da i meni sve češće dolazi onaj Njemac!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sukulente i kaktuse sam i ja počela malo pažljivije promatrati ovdje na forumu,a posebno kod Otok koja ima temu na te biljke,a prije sam govorila:"neš ti cvića...",a kad vidim te boje,a oblike,oni su čista geometrija i počela sam i ja pomalo prikupljati,a tvoji su predivni,baš ti lipo rastu i razvijaju se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok nas je sve pomalo zarazila sukulentićima, i ja se u taj klub javljam i učlanujem!! Hoyček, tvoji su baš lijepi - oni u vazama krasno kombinirani, a oni u zemlji raznoliki i brojni!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divni su ti sukulenti,i ja planiram da ih jednog dana imam
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Imam ih svega nekoliko, ali sve više im se divim! I ja sam ih tek na CIF-u upoznala
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Puno krasnih biljčica, sukulenti svi za poželjeti!
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Toni,
![]() Miro, jednom su cure tu na CIF-u pokazivale vjenčiće od sukulenata. Mene to oduševilo. Sad ih već mogu polako pripremati.
Anaida, ubacit ćemo i koji sukulentić u paketić, a?
Gio, a po Dalmaciji sukulenata po kamenjaru i zidinama... Tko ih je prije niti pogledao!
Misty, ja sam ti poslala one sukulente - pokrivače tla. I meni su oni bili prvi!
Sunceeee (joj koliko tih "eee", a ja ćorava pa moram polako brojati), hvala ti !
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivni sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
Mari, to ti MKM zove ljetne krizanteme. Kat.rea je rekla da je to njena mama imala, pa je možda i i kod tebe toga bilo.
Meni one dobro dođu jer cvatu skoro cijelo ljeto, a trebaju mi za groblje.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
jel vas dvije pričate o ovom cvijetu
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anči, raste kao grm do 40-tak cm. Stalno mu otkidam grane, a on baca mlade i opet cvate i cvate!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga hoya današnji dan sam odvojila za tvoj vrt, u početku sam samo gledala male vrtiče početničke, znam i stranice tvoje teme u početku su bile prva, druga treća... i naravno eto ti dogurala do 170. Interesantno je vidjeti sve te promjene od početka, grešaka. promjena, ljubavi za ovo pa onda nešto novo, pa ljubav za sedume, sukuleti a toliko toga da je teško izdvajati, ruže, lukovice, ljetnice, trajnice,sve u svemu predivno, prekrasno, prelijepo, da li da još nabrajam, a tek koliko posla. Bravo, od sada sam stalni gost u tvom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail, kako ti se dalo šetati tom trakavicom od vrta? Svejedno,
hvala ti!
Ha, vidjela si i ti da sam vrtirep! Stalno nešto istražujem, učim, učim, naučim pa - napustim.
Čim shvatim da sam nešto naučila, savladala - idem dalje.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hoyčika, predivna kolekcija sukulenata i sempevivuma, zaraza tim nezahtjevnim biljkama se jako brzo širi
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Jer kontesaa, prava zaraza. Asad dolazi vrijeme kad će ih biti obilje u svim vrtnim centrima za 6 - 8 kn. Već se zagrijavam, svrbi me novčank!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
hoja,predivna kolekcija skulenata!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilmač, imam i ja taj problem. Osim što su mi prepuni podrumi još su mi i mračni!
Zato sam im namjenila prostor uz balkonska vrata. Tražim usku, visoku policu. Ove će godine zimovati samnom - da ih imam svakog trenutka na vidiku!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau! Opako te zarazilo.Kakva kolekcija sukulenata!
![]() ![]() ![]() A što kod tebe nije "prva liga"?
![]() ![]() Pojasni malo to: zimovat će samnom uz balkonska vrata. S vanjske ili s unutarnje strane vrata?
Jer moje iskustvo pospremanja u kuću je loše. Neki su mi potpuno izgubili bili oblik, jedva su se ljetos oporavili.
Pa se ja ove godine spremam ostaviti vani, u kutu na terasi, pod krovom i dobro zaštićeno, ali ipak vani.
Jest da je moja n/m visina nešto niža od tvoje...
![]() |
|
![]() |
|
Joj, bako, taman čvrsto odlučim i ti me pokolebaš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |