Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:28
Vi'š, možda si mi to ti i rekla! Sve se bojim da i meni sve češće dolazi onaj Njemac! LOLLOLLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:32
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 23:16
Sukulente i kaktuse sam i ja počela malo pažljivije promatrati ovdje na forumu,a posebno kod Otok koja ima temu na te biljke,a prije sam govorila:"neš ti cvića...",a kad vidim te boje,a oblike,oni su čista geometrija i počela sam i ja pomalo prikupljati,a tvoji su predivni,baš ti lipo rastu i razvijaju sesmile72Thumbs%20UpClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 08:44
Otok nas je sve pomalo zarazila sukulentićima, i ja se u taj klub javljam i učlanujem!! Hoyček, tvoji su baš lijepi - oni u vazama krasno kombinirani, a oni u zemlji raznoliki i brojni!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 09:14
divni su ti sukulenti,i ja planiram da ih jednog dana imam
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 09:21
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Otok nas je sve pomalo zarazila sukulentićima, i ja se u taj klub javljam i učlanujem!! Hoyček, tvoji su baš lijepi - oni u vazama krasno kombinirani, a oni u zemlji raznoliki i brojni!!

Imam ih svega nekoliko, ali sve više im se divim! I ja sam ih tek na CIF-u upoznala Big%20smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 12:16
pozdrav! Puno krasnih biljčica, sukulenti svi za poželjeti!  ClapClapClap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 13:30
Toni, Thumbs%20Up

Miro, jednom su cure tu na CIF-u pokazivale vjenčiće od sukulenata. Mene to oduševilo. Sad ih već mogu polako pripremati.

Anaida, ubacit ćemo i koji sukulentić u paketić, a?

Gio, a po Dalmaciji sukulenata po kamenjaru i zidinama... Tko ih je prije niti pogledao!

Misty, ja sam ti poslala one sukulente - pokrivače tla. I meni su oni bili prvi!

Sunceeee (joj koliko tih "eee", a ja ćorava pa moram polako brojati), hvala ti !

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 16:20
predivni sukulentiClap, a šta je ono bijelo što cvate?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 17:34
Mari, to ti MKM zove ljetne krizanteme. Kat.rea je rekla da je to njena mama imala, pa je možda i i kod tebe toga bilo.
Meni one dobro dođu jer cvatu skoro cijelo ljeto, a trebaju mi za groblje.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 17:54
jel vas dvije pričate o ovom cvijetu,baš je zgodan ,još ako cijelo ljeto cvijeta Thumbs%20Up i nizak je tj nije previsok Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 21:25
Anči, raste kao grm do 40-tak cm. Stalno mu otkidam grane, a on baca mlade i opet cvate i cvate!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 21:36
Draga hoya današnji dan sam odvojila za tvoj vrt, u početku sam samo gledala male vrtiče početničke, znam i stranice tvoje teme u početku su bile prva, druga treća... i naravno eto ti dogurala do 170. Interesantno je vidjeti sve te promjene od početka, grešaka. promjena, ljubavi za ovo pa onda nešto novo, pa ljubav za sedume, sukuleti a toliko toga da je teško izdvajati, ruže, lukovice, ljetnice, trajnice,sve u svemu predivno, prekrasno, prelijepo, da li da još nabrajam, a tek koliko posla. Bravo, od sada sam stalni gost u tvom vrtu.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 12:39
Smail, kako ti se dalo šetati tom trakavicom od vrta? Svejedno,
hvala ti!
Ha, vidjela si i ti da sam vrtirep! Stalno nešto istražujem, učim, učim, naučim pa  - napustim.
Čim shvatim da sam nešto naučila, savladala - idem dalje. 

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 13:20
Hoyčika, predivna kolekcija sukulenata i sempevivuma, zaraza tim nezahtjevnim biljkama se jako brzo širi Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 16:09
Jer kontesaa, prava zaraza. Asad dolazi vrijeme kad će ih biti obilje u svim vrtnim centrima za 6 - 8 kn. Već se zagrijavam, svrbi me novčank!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 16:42
hoja,predivna kolekcija skulenata! Clapja sam neki dan par njih dobila iz zadra! oduševljena sam,samo kuda do zime!? podrum i garaža će biti prepuni!Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 17:02
Vilmač, imam i ja taj problem. Osim što su mi prepuni podrumi još su mi i mračni!
Zato sam im namjenila prostor uz balkonska vrata. Tražim usku, visoku policu. Ove će godine zimovati samnom - da ih imam svakog trenutka na vidiku!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 17:35
Vau! Opako te zarazilo.Kakva kolekcija sukulenata!ClapClapClap
A što kod tebe nije "prva liga"?WinkBig%20smile

Pojasni malo to: zimovat će samnom uz balkonska vrata. S vanjske ili s unutarnje strane vrata?
Jer moje iskustvo pospremanja u kuću je loše. Neki su mi potpuno izgubili bili oblik, jedva su se ljetos oporavili.
Pa se ja ove godine spremam ostaviti vani, u kutu na terasi, pod krovom i dobro zaštićeno, ali ipak vani.
Jest da je moja n/m visina nešto niža od tvoje...LOL 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 18:15
Joj, bako, taman čvrsto odlučim i ti me pokolebaš LOLLOLLOL 
Lani sam ih držala na istom mjestu, sa unutarnje strane vrata, između stakla i zavjese; pa ja mislim da su se vrlo malo izdeformirale, poneki list je otpao.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,582 sekundi.