Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šefice čim spaziš samohodnu lopatu za kupiti samo javi
![]() niklo je par listeka ove šarene djeteline...malo je ko ćelava ![]() ![]() cvijetati će i grk...jedva ga čekam ![]() kao i ovo proljeće sijane lantane ![]() ![]() djevojačka okeca se trude ![]() ![]() procvala je i iznenadila me i ciklama u sjeni paprati ![]() počeli su i asteri...ovi su stigli od Korjenko ![]() ![]() napokon i kana ![]() ![]() ![]() u društvu ricinusa ![]() ![]() moj nedavno kupljeni stolisnik...malkice je već ocvao, ali mi je jako slatki ![]() sram me bilo, zaboravila sam kako se zove ![]() i prelijepa mi je ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvijeće ti je prekrasno, a rudbeckije su prave zahvalne ljepotice, a naravno i bubamara
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno nema fuksija, smrc, smrc
![]() ![]() P.S. Uskoro ti stiže paket - oxalis i karanfilčeki!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa kod tebe je za neke medeni mjesec,a za druge dječji vrtić
![]() Cvijeće tije lijepo rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prekrasno i predivno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa eto i bez lopate na elektricni pogon ti cvijece dobro napreduje. Bubamara i hibiskusi su mi najljepsi.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
drage gošće i gosti , da me ne špotate više, imam par slikica
![]() ![]() rudbecie pale i žare cijelo ljeto u raznim bojama...bude po par različitih na istoj stabljici ...definitivno zahvalna biljka za one koji nemaju vremena ili prilike zalijevati ![]() ![]() ![]() ![]() a vole ih i leptiri ![]() imam čak dva cosmosa za koja pojma nisam imala da su tu ![]() ![]() ![]() ovo je onaj silvekin suncokret koji ima rizome, a ispod njega je isto jedan silvekin, ali maxi suncokret ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poslije sam ih preselila na grmić astera jer sam morala odrezati tu veliku glavu suncokreta da ne polomi cijelu biljku...ona sirota njega nosi okolo, a on se svakih pola minute sav zatrese ![]() ![]() no dosta o ljubavnom životu bubamara...idemo dalje sa slikicama ![]() imam i par mama u vrtu ![]() ![]() bebe ![]() ponosna mama ![]() ![]() ![]() ![]() na ove dvije posljednje mame sam jako ponosna jer su skoro u otpisane otišle nakon nesmotrenog iznošenja van u proljeće, a vidi ih sad ![]() buritov rođak je baš fino popunio teglicu ![]() clematis se probija kroz razgranat pasifloru za koju sam roljetos mislila da je ![]() ![]() ![]() ![]() ali zato cvatu gogini vrtni hibiskusi,a manji su od metra visine ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajmeeeee koliko ljepote u tvome vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav kontesa! Uživala sam šetajući tvojim vrtom, kapa dolje! I jedan veliki pozdrav za macu, obožavam mačke! Bravo za trud i eksploziju boja.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ak ti kažeš da je ahimenes jednostavan za održavanje ja vjerujem, samo mi nije jasno zašto sam ga ja zaobilazila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ma kad sam na putu bila cijeli dan pa sve na brzaka
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joj, Konteee, kak si pozabila fotić!? To se ne smije u vrijeme sezone cvjetanja i šarenila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne cvjetajuće lončanice, a ni sukulenti nisu za bacit
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konte achimenesi i fuksije su ti famozni....
![]() Meni je isto ashimenes na početku nešto zabušavao i onda podivljao i sad je pun cvjetova, obožavam ga a kako i neću kad je tako lijep i poklonjen od drage forumašice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa kako možeš, ajde da si zaboravila lopatu, ali fotić .....
![]() |
|
![]() |
|
ivna....drugi tjedan bude slikica....prošli vikend zaboravila fotić doma
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
nego koka, pa gdje su nove slikice, prošao je vikend a ti niš, ccc ccc
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |