dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 119> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarajko, prekrasno ti je cvijeće, a vremeplov je za 10!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Trudim se Tikvić ali ponekad nije do mene da to tako lijepo napreduje,hvala ti na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala Fany na posjeti,ali eto čovjek uvijek nešto novo pravi dobijajući ideju posmatrajuči druge
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Sarajko, prošetala sam tvojim vrtom od početka do kraja, oduševljena sam bujnošću i ljepotom tvog cvijeća, sve je predivno a vjeverice su šećer na kraju.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
da ne ponavljam predhodnike ali sve ti je ekstra a ovaj vremeplov jako duhovito svaka ćast,bravo za tebe i tvoga muža.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Retriver Saro zaista mi je drago kad navratiš u moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ja sam ovaj kupila u arburetumu i sada je stvarno veliki,ali mislim da se uspješno može i prenijeti ,a moje vjeverice baš i nemaju lješnjake i ako imam 3 sadnice kupljenih ali slabo napreduju,ali zato imaju šišarke,žir,orah,ali bilo bi više vjeverica ali ih mčka potamani,razmišljam da mačku uklonim ali dolaze i iz susjedstva pa neznam šta da radim
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasno ti je cviječe, a drenak je genijalan. imam jedno malo stabalce na vikendici pa ću gledat da ujesen presadim i kod sebe. ove vjeverice su fenomenalne, veli moja susjeda da i nama kradu lješnjake, ali ja ih jop nisam vidio :(. Ostavit ću im sve pa se nadam da će dolazit i k meni.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima draga Miro i Suncee,svakom od nas gode navratite opet
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav sarajko! Gloksinije i begonije i pogled i i ma sve je fenomenalno, a tek vremeplov heheh
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gloksinije su ti fenomenalne,tvoje begonije za pamtit,a uspjela si i vjevericu uslikati,i to jako dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dragi Smrcko oni rode svake godine da ne znam šta ču sa njih,baš i nisam neki majstor za pravljenje soka od njih ,ove godine ču se potruditi da dođe
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja ću se pokloniti drenjcima, obožavam sok od njih
![]() |
|
![]() |
|
Veseli me posjeta dragih osoba zato i za Nihu i Gioiu veliki pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kontesa hvala na posjeti fuksija je zaista krasna jer je cvijet jako krupan,imam takvu i bjelu,tj,nježno rozu,i još jednu boju,slikaču ih pa staviti ako ti se dopadaju svakako ču ih zapelcati pa ti ih nekako poslati
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Legendoooooooo navratila sam napokon i do tebe ---lijep pozdrav
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sarajka
![]() ![]() iponavljam i ja 'vremeplov je mrak' |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sarajko, gloksinije i begonije su za pet
![]() ![]() vremeplov je mrak ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |