Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 10:19
vec mi ide voda na usta,mmmm,
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 22:30
Kod nas nema baš puno smokvi ove sorte, ali one su ukusnije i slađe od zelenih. Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:40
Prave domaće primorske smokve
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:24
Hvala ti na smokvama idem dalje u tvoj vrt - šetati - mirisati - uživati - valjda se neću smrznuti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 20:12
Predivno.....lucifer....koja boja,a smokve....apetit rasteWink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 19:30
MljaccccTongue
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:39
Danas ubralaClap(puno kasnije nego u Hrvatskoj ali kakvo je ljeto bilo dobro je da je i uspjelo sazrijeti)

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:14
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

zvrk i ja planiram
jedva cekam da vidim   

Prstici radesmile136www.jparkers.co.uk/

Ajde zabavljati prstiće u vrtuWink
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 21:54
Da barem dostavljaju u Hrvatsku!smile43
Mislim da bi bankrotirala.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 21:47

zvrk i ja planiram
jedva cekam da vidim   

Prstici radesmile136www.jparkers.co.uk/
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 09:28
zvrk i ja planiram
jedva cekam da vidim   
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:54
Od obaveza nisam vidjela da si nam tu.smilie_girl_258.gif

Biljki će uvijek biti, a čovjek treba odmor i opuštanje i nek si nam se odmorila.
Svejedno biljčice su prekrasne.smile99
Nadam se da će sljedeća godina za sve biti boljasmilie_girl_307.gif
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:07

da znas da su tvoje slike nedostajale

HvalaTongue.
Planiram neke promjene za sljedecu sezonu.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:06
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draka Zvrk nisam dugo na forumu, tvoj sam vrt pregledavala kao gost foruma, i evo tek sada potpisujem svoje prisustvo kod tebe, sve ti je predivno, kroz tvoj vrt si nam dočarala komadić engleskih vrtova koji gledamo u časopisima, imaš puno energije i volje za rad u vrtu, vidim ti malo kraće vrijeme uživaš u svemu nego mi ovdje zbog vaše klime, sinčić ti je prekrasan a i njegov dio vrta.

Nasa klima je blaza od hrvatske (osim obale u Hrvatskoj) ali ove godine je bas bilo 'hladno' ljeto ,oblacno i kisovito tako da nisam bas puno vremena provodila u vrtu.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:04
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijep što si stavila malo sličica, već smo se poželjeli vidjeti kako je cvijeće na "otoku", ovo do sada je lijepo, zeleno, rescvjetano...

Ovo ljeto vrijeme nije bilo bas sjajno a i mi smo bili na godisnjem (malo duzem) tako da nisam bas puno paznje posvetila vrtu a i nisam ga bas poslikala.Embarrassed
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:03
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Crocosmie su ti super Clap. Ja sam kupila lukovice,posadila ih i od deset komada nije izašlo ništa Cry.

Ja imam glinu u vrtu i stvarno fino raste, preselila sam lukovice iz sjene (gdje je isto fino raslo) na suncani dio i tu raste ko ludo.
Nadam se da ces imati vise srece sljedece godineWink.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 20:19
Crocosmie su ti super Clap. Ja sam kupila lukovice,posadila ih i od deset komada nije izašlo ništa Cry.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 13:18
Lijep što si stavila malo sličica, već smo se poželjeli vidjeti kako je cvijeće na "otoku", ovo do sada je lijepo, zeleno, rescvjetano...
život je more
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 11:39
Draka Zvrk nisam dugo na forumu, tvoj sam vrt pregledavala kao gost foruma, i evo tek sada potpisujem svoje prisustvo kod tebe, sve ti je predivno, kroz tvoj vrt si nam dočarala komadić engleskih vrtova koji gledamo u časopisima, imaš puno energije i volje za rad u vrtu, vidim ti malo kraće vrijeme uživaš u svemu nego mi ovdje zbog vaše klime, sinčić ti je prekrasan a i njegov dio vrta.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 21:34
da znas da su tvoje slike nedostajale
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.