dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 119> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne su ti balerine! Tak ti ja zovem fuksije!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga sarajka, teško je biti novi član foruma kod već tako uhodane ekipe, a opet tako ugodno, neznam od kuda početi, pa sam evo jutros odlučila krenuti od onog tko mi je na vrhu popisa, volim krenuti od prve stranice jer na taj način upoznaš najbolje osobu koja se predstavlja, prva stranica kod tebe kad ono prekrasan cvijetić koji niko nema, on mi se kod tebe najviše sviđa, kod daljnje inventure tvog vrta primjetila sam puno prekrasnih detalja i ukrasnih košarica, fuksije na samom kraju su me oduševile posbno mi je bijela draga.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne fuksije, mah-mah peseku i mačkama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga sarajka evo opet sam malo posjetila tvoj vrt i svaki put ostala dez daha na ljepote.mene fuksije baš neće.imala sam jednu prelijepu stablašicu i crkla, bila sam očajna kad sam to vidjela.druga mi na balkonu i bila puna mušica, još je živa ali ko zna dokle.baš volim taj cvijet ali on ne voli mene.sad mi je lakše kad gledam tvoje pa mogu da uživam
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i tebi mali kaktus hvala na posjeti a drago moje sunce ja fuksije držim u podrumu gdje ima malo svjetla .odbace svo lišče ponekad ih u toku zime zalijem ne previše i kad prođu mrazevi izbacim ih vani
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Gioiaa kiša je prestala ali je jako hladno ,hvala na posjeti i lijepim riječima dali misliš na macu ili psa ,ja dosta puta vidim ljubimce forumašica pa eto da ja i svoje pokažem,i maca i pas su usvojeni prošle godine ,kad su ih gazde odbacile
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Zaboravih ti napisati, ljubimci su ti krasni, slatki, obožavam životinje!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
ja ipak pažljivo virkam na ovaj čudni svijet kaže mala prinova
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav sarajka! Divne su ti fuksije, gdje ih držiš po zimi, trebam savjet za svoju. Podrum s malo svjetla ili prozorska daska u kuću ?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tvoja mezimica lici na moju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i moje mezimice ova ima prinove
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Fuksije ,fuksije......jedna ljepša od druge....
![]() |
|
![]() |
|
ovu uobičajenu
![]() |
|
![]() |
|
ova skroz crvena
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nadam se da je kisa stala
![]() bas ti je drazesna fuksija ![]() |
|
![]() |
|
to je ista
![]() |
|
![]() |
|
Evo Kontesa koje ja boje imam fuksija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |