Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 272> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divni su ti pokloni
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
mari, nana je pomogla na identifikaciji: sedum sarmentosum
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
mali kaktus, gio, Anaida, baka, proljeće, Lantana najveće žege su na kraju, plodovi su u teglicama, sadnice posađene, podrum očišćen i spreman za sukulente. Zaraza je postala epidemija - treba mi puno mjesta.
Danas nisam imala neku navalu na poslu, prosurfala sam stranica i stranica, kakvih "hypertufa" prekraaaaasniiiiih - mislim da ću ove zime nešto od toga pripremiti za moje sukulente!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako si ti Hoya vridna, svaka čast
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga hoya, hvala ti na receptu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Već je Božić?? Darovi stižuuuu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hoya presladak posao te ceka
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Triša zaraza se proširila po cijeloj lijepoj našoj,a ne samo Rijeci
![]() Hoya i ja ću isprobati tvoj recept za pekmez
![]() |
|
![]() |
|
Bergenija, jagoda i lana2 dale su mi posla, slatkog posla! Ah, mi cvjetoljupci!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Puno ti hvala!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Nije me duže bilo za vrijeme godišnjeg pa sad pokušavam nadoknaditi propušteno. Dakle hoya ti si stvarno neumorna. Neznam čemu bi se prije divila tvojim biljkama ili predivnoj smočnici punoj pravih domaćih proizvoda i još se buniš kako nemaš dovoljno energije a sve viđeno govori upravo suprotno.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I nema "voljno" dok ja ne kažem Voljno (jel se to tako i danas u vojsci veli?)
|
|
![]() |
|
Tija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da se nisi "opustila" nađi svu potrebnu energiju i samo naprijed, radi za sebe a ne za druge.
|
|
![]() |
|
Ha, sjećaš se Triša koliko sam ti se opirala? Sad vidiš i zašto! Znala sam ja što će biti ako krenem. Smail, moja energija je u silaznoj putanji. Kad se sjetim koliko sam posla sama mogla napraviti u dvorištu u jednom danu ... Samo nisam sigurna da li više ne mogu ili više neću vući k'o mazga
![]() Mari, ne znam ni ja ime. Možda nam objema pomogne smrcko (od nje sam dobila) ili neki drugi poznavaoc.
Ja samo znam da mi predivno pokriva površinu i da sam ga raširila na dobar dio površine koji nije uređen da je ozeleni.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šta ti je ovo, i ja ga imam, od macak, ne znam da li će cvasti
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Hoya da mi je tvoja energija, ona kolekcija zimnice ti je
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga, pa zaista prekrasni sukulenti. Ja ih imam duže od tebe, ali vjeruj mi nisu tako lijepil. Ma baš me veseli, što se Rijekom širi zaraza zvana ljubav prema sukulentima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka, ja često znam reći: "Što me ne ubije - to me ojača." Ne odustajem ja tako lako, samo se pritajim
![]() Anaida, antonija - treba probati!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |