Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 83> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahaaaa ovo kraj šćireka
![]() tek sad vidim ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontek, slika ispod cosmosa, na nju je Medo mislil - je aster, je! Ja znam jer je iz mojeg kraja doputoval
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jooooooj medene su ti ove gladiole, šćireki i cosmosi (ono nije atsre kako se meni vidi, već cosmos i to prekokrasan
![]() ![]() heheh neozbiljni ste...tko o čemu, lilika o banani, medek o literaturi i audio zapisima, a moje bubamare polude od svega toga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Niho, ja se nadam da će se skoro obistiniti te želje, već sam sam sebi dosadan ovakav...
hahahahaha Lili, imam ti ja družicu, samo ti nju baš ne veseli vrt pa ostaje na meni da to sve behandlam. No, nema veze, veseli me to i ne dam se ja. A viš. Lilie zna da to ne utjeće previše na kitchmu (osim ako se preveč ne zadubiš u literaturu hihihihihihi) |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Nikada se ne zna za kičmu, boli ona i kada se ima družica (znam iz iskustva sa MM).
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Medo šta da ti kažem, biti će bolje kad nađeš družicu. Makar i vikendašicu! Ne nužno sa bananom!
![]() Držse samo! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo još malo frishkoh slikica iz mog frishko pokoshenog vrta (nisam ja kosil)
dočekal ja i taj aster, ovo mu je prvi cvjetak pa cela ta zmešancija... malo vodenog bilja od Bake Bee i za kraj pokloni od drage Bergenije, (santoline, zvončići, karanfili, zdravac i krvavac) kojoj i ovim putem hvala malo sam ih u improvizirane teglice dok ne projde kitchma... |
|
|
|
![]() |
|
hvala mali kaktus, OTOK i TB
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja mogu samo vikati ruza je prekrasna, nadam se da imam istu i ima novi pup.Gladiona mi je isto lijepa. Kicmica se bu izravnala.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već ti duuuugo nitko nije pohvalio gladiolu, pa ću onda ja
![]() A i crvena ruža je prava ljepotica |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ove suncokrete si lijepo poslikal
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Suncokreti su zbilja prelijepi, a ima ih toliko različitih, po veličini i po bojama!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ajde dečko, slikni nekaj lepeko! Btw. Gladiola je fakat posebna!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto sve su rekli tako da se neću duplati a baš mi nešto više ne ide da te hvalim -legendo svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Medo, sve ti je prekrasno i lijepo napreduje tvoj vtrtek
![]() ![]() ![]() Gladiola je naj O ilovači da te nisam čula, tamo moram prije ja, al se ni ja ne dam ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasna ti je gladiola !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
GT hvala ti, a ono je sigurno drač jer se dobro sjećam tih listića...
Smail hvala na vremenu odvojenom za šetnju mojim gruntom i svim pohvalama. Nisam ja ni blizu onomešto se nadam da će ovdje biti pa se ne mogu uspoređivati s vama starijim vrtlarima. No, još jednom hvala na pohvalama, to nam nekako svima daje snage za još više truda oko ovih naših parkića Anastazija radom i kopanjem baš i ne bu išlo dok sam god zaštekan, a nekak se nadam da bi me već moglo popustit. Hvala na pusama, mam mi je bolje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dragi medo, bilo je lijepo družiti se s tobom na stranicama tvoje teme, na forumu sam nova, vidim nisi ni ti baš stari, prošla sam sve od odlaska iz stana pa kupovinu parcele, grdnja tvog doma, vrt, okućnica, jezero, sve ove cviječke kojima si baš napunio svoj vrt. Puno starijih vrtlaria ( kao što sam i sama ) ne mogu se usporediti sa onim što si ti napravio u ovako kratko vrijem. Svaka čast, sve pohvale od mene.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |