Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 104> |
Korisnik | |
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umjesto što uznemiravaš sirote bubamare, bolje bi bilo da se primiš lopate
![]() ![]() btw, podsjeti me da ti ispričam vic o bubamarama prvom zgodom kad se sretnemo.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Physostegia ti je mrak mrakova!!!! Imam i ja jednu malu od Horti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Šarenolisni sedum i physostegia
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krenuh naravski nekoliko stranica unazad i ja se čudim kaj je ono crno.
Istina cvijeće se vidi i baš imaš svega i svačega. I sve ti tako lijepo cvjeta.
Ali ovo ljubičasto (ps...ni slučajno nisam zapamtila) je prelijepo!
Kane su krasne i zbilja bi lijepo pasale i žute!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Physostegia je ovaj put zasjenila ostalo, ali stvarno ti je sve lijepo.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Koji buket od physostegie |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepoticu phito.... imam i ja, darak naše Horti. Krasna mi je moja, al' krasna je i ova tvoja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gio i antonija
![]() korjenkooooo ti si srčeko ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super slikice!!! Ova Hortina roza ljepotica ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno cvijeće imaš!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Physostegija je zaista cvit za divljenje
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragičkaaaaa, napokon nešto nemaš (pišem ja)
![]() hvala ti na suncu, bome mi je hladnjuckavo, termo čarape su super izum ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Konte kod tebe, nosim ti malo sunca da ovo lijepo cvijeće još potraje. Ove gialardije koje su skroz žute nisam ni vidjela do sada, a ovaj šaremolisni sedum imam i ja i baš me zanima kakav mu je cvijet, ono roza je fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
a pojma ti nemam lilika
![]() bergi hvalaaa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kaj nisu žednjaci i sedumi isto????
Bili oni žedni ili sedmi, krasni su ti! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova Physostegia je zaista
![]() |
|
![]() |
|
da ne bi bilo opet špotanja...samo par sličica od vikenda
![]() ![]() malo žednjaka...ili su sedumi? ![]() ![]() buketić gailardija ![]() i Physostegia u punom cvatu...baš mi je medena ![]() ![]() i to je tooo za ovaj puta ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |