kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto slučajno zabasah na tvoju temu (ma ne stignem od vrtova još i decoupage...) i pridružujem se od srca čestitkama na diplomi!
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
nema me 3 dana i šta se dogodi - majstorica diplomira!!! e pa ženo draga, neka ti je sa srećom, želim ti dobro plaćeno radno mjesto i da uz posao imaš dovoljno slobodnog vremena za sve svoje zanimacije (a njih ima poprilično, neka neka).
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Gogs i OTOK: hvala drage čestitarke
![]() Joj, jučer sam frendici brzo počela i dovršila jednu tacnu, ali nisam pofotkala ![]() Inače većinom stignem nabrzaka pofotkati u zadnji tren, ali sad bum morala ponijeti fotić kad bum joj na kavu sljedeći put ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čestitam Kami
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
najiskrenije čestitke i neka ti se ostvare sve želje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mislim doc na promociju i veselim se susretu, pozdrav i
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
proljeće, ElzaBuba, Primavera i valliSa: puno puno hvala i na čestitkama i komentarima radova
![]() Polako s poslom, ionako je pomalo neobično stanje na tržištu rada (pogotovo za moju struku), a meni nije žurba, imam obaveza, angažmana i planova kroz jesenske mjesece pa ako što konkretno uleti nakon tog perioda, bit će aman-taman na vrijeme ![]() @Primavera: drago mi je da si proučila priču o ujakovom poklonu, još mu nije predan pa se nadam da će se i njemu svidjeti ![]() @valliSa: ti si bila posebno ponosna mama još u srpnju, a možda se i susretnemo na promociji kad god bila ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga kami od srca cestitam
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
..i da ne zaboravim, ušla sam zapravo u tvoju galeriju da se izdivim posljednjim radovima, ujkov stolac je prefenomenalan, tvoj istančan smisao za detalje još jednom je iskorišten na najbolji mogući način, ne da mi se sviđa, oduševio me do maksimuma, a još kad sam svrnula pogled na slatke orangina flašice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Draga Kami, čestitam na diplomi i sretno ti bilo u svijetu akademskih građana ( je li kakav posao na vidiku?)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga kami, naletjela sam u pravom trenutku.
Od srca ti čestitam da DIPLOMI!!!!
A što se tiče radova, šta reći a da nije već napisano???
Ma znaš da su ti radovi vanserijski.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tvoja želja moja zapovijed. Promijenila sam boju. Da me nisu "ukinuli" na jedno vrijeme imala bih ja i više
![]() |
|
![]() |
|
caca, KIKA, rose: hvala djevojke
![]() Tija: o, hvala, hvala, uvijek sam se izvlačila od neopravdanih sati tako da ih nije moglo biti ![]() kad si već povećala veličinu fonta čestitke, promijeni i boju, diplomski rad mi je u ljubičasto ukoričen ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja DIPLOMANTICE opravdani su vam sati što niste bili na cvijetu.info određeno vrijeme.
Č E S T I T A M ! ! ! !
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo kami,čestitam
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-moje čestitke kami....
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
![]() |
|
![]() |
|
Uf,uf,kasnim,kasnim, brani, nada, rose, Tija: puno puno hvala
![]() Malo me dulje nije bilo jer sam se spremala za diplomski ispit i obavljala neke druge obaveze i mogu se pohvaliti da sam jučer diplomiralalala ![]() Bilo me je stvarno trema na ispitivanju, ali sve je super prošlo, 5 bolonjskih godina je iza mene ![]() Imam puno kreativnih planova, neki uključuju i decoupage pa će biti svega i svačega ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |