Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 33>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 00:37
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 09:10
Eto slučajno zabasah na tvoju temu (ma ne stignem od vrtova još i decoupage...) i pridružujem se od srca čestitkama  na diplomi!smile99
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 09:09
nema me 3 dana i šta se dogodi - majstorica diplomira!!! e pa ženo draga, neka ti je sa srećom, želim ti dobro plaćeno radno mjesto i da uz posao imaš dovoljno slobodnog vremena za sve svoje zanimacije (a njih ima poprilično, neka neka). smile169
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 08:23
Gogs i OTOK: hvala drage čestitarke Big%20smile
Joj, jučer sam frendici brzo počela i dovršila jednu tacnu, ali nisam pofotkala Tongue
Inače većinom stignem nabrzaka pofotkati u zadnji tren, ali sad bum morala ponijeti fotić kad bum joj na kavu sljedeći put Embarrassed

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:48
Čestitam Kami

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:29
najiskrenije čestitke i neka ti se ostvare sve želje       
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 10:51
mislim doc na promociju i veselim se susretu, pozdrav i smile78
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 23:35
proljeće, ElzaBuba, Primavera i valliSa: puno puno hvala i na čestitkama i komentarima radova smile78
Polako s poslom, ionako je pomalo neobično stanje na tržištu rada (pogotovo za moju struku),
a meni nije žurba, imam obaveza, angažmana i planova kroz jesenske mjesece pa ako što konkretno uleti nakon tog perioda, bit će aman-taman na vrijeme Smile

@Primavera: drago mi je da si proučila priču o ujakovom poklonu, još mu nije predan pa se nadam da će se i njemu svidjeti Embarrassed
@valliSa: ti si bila posebno ponosna mama još u srpnju, a možda se i susretnemo na promociji kad god bila Wink
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 21:18
Draga kami od srca cestitam smile99
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 21:51
..i da ne zaboravim, ušla sam zapravo u tvoju galeriju da se izdivim posljednjim radovima, ujkov stolac je prefenomenalan, tvoj istančan smisao za detalje još jednom je iskorišten na najbolji mogući način, ne da mi se sviđa, oduševio me do maksimuma, a još kad sam svrnula pogled na slatke orangina flašice smile94i samo tebi svojstvenu genijalnu ideju da  uzorkom maslinove grančice napraviš prozorčić za uvid u stanje bočice...kaj reći, rekla bi da je svaki tvoj uradak mali diplomski, koliko je proštudiran i razrađen do najmanjeg detalja.... bravo još jednom majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 21:43
...ajme, ni ja nisam mogla pogoditi bolji trenutak...

Iskrene, najiskrenije čestitke draga naša Kami, veliko je to postignuće, želim ti i dalje u životu ispunjenje svih tvojih planova, a sigurna sam da ih je puna tvoja pametna glavica...

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 11:10
Draga Kami, čestitam na diplomi i sretno ti bilo u svijetu akademskih građana ( je li kakav posao na vidiku?)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 09:18
Draga kami, naletjela sam u pravom trenutku.

Od srca ti čestitam da DIPLOMI!!!!

A što se tiče radova, šta reći a da nije već napisano???

Ma znaš da su ti radovi vanserijski.
smile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 08:42
Tvoja želja moja zapovijed. Promijenila sam boju. Da me nisu "ukinuli" na jedno vrijeme imala bih ja i više Wink.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 08:38
caca, KIKA, rose: hvala djevojke Big%20smile
Tija: o, hvala, hvala, uvijek sam se izvlačila od neopravdanih sati tako da ih nije moglo biti LOL
kad si već povećala veličinu fonta čestitke, promijeni i boju, diplomski rad mi je u ljubičasto ukoričen Cool bilježim se sa štovanjem, 4000 postova imaš Approve
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 08:36
Draga moja DIPLOMANTICE opravdani su vam sati što niste bili na cvijetu.info određeno vrijeme.

Č E S T I T A M ! ! ! !
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 20:45
bravo kami,čestitam smile169
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 17:21
-moje čestitke kami....
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 15:27
smile82 Cestitam Kami...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 15:16
Uf,uf,kasnim,kasnim, brani, nada, rose, Tija: puno puno hvala Smile
Malo me dulje nije bilo jer sam se spremala za diplomski ispit i obavljala neke druge obaveze
i mogu se pohvaliti da sam jučer diplomiralalala Big%20smile
Bilo me je stvarno trema na ispitivanju, ali sve je super prošlo, 5 bolonjskih godina je iza mene Embarrassed

Imam puno kreativnih planova, neki uključuju i decoupage pa će biti svega i svačega Cool
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.