MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 34> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da šta ćemo neko mora i raditi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mimi, stvarno su predivne trubice, prava mala drvca
![]() meni su one isto drage oduševljena sam cijelim dvorištem, jezercem i obiljem boja u tvom vrtu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Vrtatila se s godišnjeg i "naletila" na tvoju temu i naravno ostala paf.
Cijeli ambijent s jezercem je tako bajkovit da nemam riječi kojima bih izrazila svoju zadivljenost. Sve je baš onako kako bi i ja željela da imam takav prostor. Sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
..ovih dana pojavio se jedan ljepotan u mom jezercetu
|
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...a klematis plijeni svojom ljepotom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Mimi, divan klematis! Koja je ovo vrsta? A lopoči su
![]() |
|
![]() |
|
Waterlily ...što se tiče klematisa imam ih par vrsta ali se zapravo do sada nisam zamarala time da moram znati svaku vrstu po imenu...
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasna ogradica, a još ljepši vrtić
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe mimi sve pljeni ljepotom
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mimi, clematis ti je fakat lijep! A i u jezercu procvao lijep ružičasti detaljček!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lopoč je zaista ljepotan, no klematisi su mu ozbiljna konkurencija. No kako je jedan na suhom, a drugi na mokrom, baš ih je lijepo vidjeti. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dopada mi se onaj ljepotan iz jezerca nadam se da mu neće naškoditi ova hladnoća.
|
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
...evo još jedne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Evo da i ovdje na forumu a već sam to učinio putem pp, da pohvalim vrt i jezerce, izgleda fantastično.Svaka čast na trudu i velikoj želji da se nešto ovako ima.I ja ću staviti slike na forum svojih prizida pa se nadam da će te mi pomoći savjetima šta i kako bi bilo dobro napraviti.Mimi 45 još jednom sve pohvale samo tako nastavite dalje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
mimi45, |
|
![]() |
|
Draga mimi kod tebe uvjek sve bujno klematis još cvate, mislim da će i moj vrt na proljeće dobiti klematise, u kamenjaru imaš šarenolisno bršljan da li se zimi smrzne jer imam nekih planova sa bršljanom pa neznam koji da stvim.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |