Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 18:11
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 22:28
smile199smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 21:43
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 21:35
O ja lijenčina ne stavljam slikice a vi komentirate  Embarrassed LOL! Hvala vam smile78!
Lilika , dogovorićemo nekog zgodnog crnca nou frks Wink!
Antonija, možeš se pridružiti LOL.
Proljeće draga, jesi je iskopala Big%20smile, odgovor je obična mala koprivica, a jel slatka Wink?!
Fany, Tikvić , Panda navratite opet, drago mi je da vas se svidjela moja ala terapija Hug!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 20:43
a ovdje ljepote .......smile71 RUSELIJAsmile71
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 19:08
 Prekrasne boje jeseni, a pasiflora čarobna.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 18:28
pasiflora je fenomenalna  smile141za tebe ivna a i mene baš interesuje ova zadnja slićica  reci nam što je to.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 14:04
Ajme ivna kako je kod tebe sve lijepo rascvjetano.
Vrt je suuuuper, ali me ovo posebno zainteresiralo...kako se zove ovaj cvijet?
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 11:12
Wlili, ti bi crnca sa palminom granom da te maše.....
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 15:14
Mukica je neodoljiva, a mlječika tako elegantna!smile227

Uživam u  tvom vrtu, još mi samo fali masaža i maliveliki crnac sa lepezom da terapija bude još uspješnija. LOL
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 07:39
Hvala vam curke moje na lijepim riječima smile71!
Stefi, dužna sam ti naziv ove prekrasne biljčice koja me je potpuno osvojila:euphorbia marginata.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 07:23
Dalije,dalijeHearta crvene bobice,predivno je u tvom vrtusmile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:26
Sve si osvojila s ovom predivnom passiflorom, ali i dalije su lijepe, posebno ova žuto-bijela Clap
život je more
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 08:30

vrt u jesen za mene ima posebnu čar, dalije su ti prekrasne, iako iscrpljena ruža je isto lijepa!

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:47
ClapClapClapClapClap
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 20:28
oči su mi ispale jer sam pregledala svih 35 stranica i smile39 od predivnih slika. draga moja, preprepredobro !!!! bez teksta sam.....(napokon da me netko i/ili nešto ostavi bez teksta Wink)
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 19:50
Draga moja evo mene napokon sa vama...što reći...tvoj vrtek je zaista predivan...posebno mi se sviđa passiflora...predivna je...A sad mi reci kak se zove ovaj cvijetak:
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 16:03
Prekrasno smile55smile55  
smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:36
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:33
Ma super ti je cvetje, kao iz bajke.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.