Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 230231232233234 370> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Bože dragi koja ljepota
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Prekrasan vrt, bezbroj divnih kombinacija, ti si draga prava inspiracija.
Vidiš, čak mi i rima štima!! ![]() P.S Kad bi barem moja sveki voljela cvijeće!!!šmrc |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Draga Lantana evo i mene kod tebe.mogu reći da mi je trebalo dosta vremena da prošećem tvojim vrtom.Stvarno ti je prekrasan ,puno svega lijepoga kod tebe.Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga pošetala tvojim vrtićen, ma kaj vrtićem tvojim arboretumom, prekrasno jedva da imam koju riječ, ponestalo mi riječi, divne boje, predivni pogled na bilo koju stranu da okreneš oko, tvoje cvjetno šarenilo melem je za moje oči nakon mojeg beskrajnog zelenila!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo, sad će me masline uvijek asocirati na tebe, a pobret će ih netko
![]() Konte, samo sam malo sanjkala ![]() Otok ovaj sivi H... je tvoj, on raste naočigled, morat ću ga dobro pošišati. Mari, ludilo brale ![]() Fany lantana uvijek ima ![]() Smail boca je za sada prazna, ima tako mali otvor da neznam kako vi nešto uvukla unutra. Lilie evo danas ni kod mene nema sunca... Gio i meni je taj najdraži ![]() Waterlily, mi smo se barem kod cvijeća našli ![]() Alad hvala ti i dobro mi došla Vilmač, Sara, Baka i Antonija, Hoya, Mali kaktus, Drenova, Anaida, Mira, Smrcko, hvala vam, evo danas malo nastavak reportaže po vrtu Na cvjetom zidu sprema se na cvatnju podranea ![]() passiflora ima i plodove i cvjetove ![]() crveni aster čuva noge penjačicama ![]() U kamenjaru Juka je izbacila metar visok cvijet ![]() ...ova druga ima i plodove ![]() ...aloe ponovno cvate ![]() ...i lantana ![]() ![]() ![]() Na padini alisum je oživio ![]() kineski šaš se jadan cijeli nafrčkao od suše, ali mi je i ovako lijep ![]() ![]() Ovaj cvijet je samonikli i jako ga je lijepo vidjeti na padini ![]() i napokon pogled kroz koromač kojeg ima punooo ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ne znam zaslužuje li moja malenkost tako veliko drvo kao što je maslina (mislim na njen značaj), ali drago mi je da će te nešto u tako krasnom vrtu podsjećati na mene.
Jesam li ti već rekao da imaš krasan vrt? ![]() Svaka slika odiše nekim mirom i ljepotom na svoj način |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne slike sa prekrasnim cvijetnjakom
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Došla sam malo, što se kaže, napasat oči kod tebe.
I onda sam vidjela tvoje lantane... Skoro sam se rasplakala, jer od one 3 koje sam dobila od tebe jedna je uspjela preživjet napad podivljale lopate jednog (vele)majstora, i ta je jedva jedan cvjetić uspjela izbacit. One druge dvije su, na žalost, pokojne. Al nema veze. Kad ih se zaželim dođem k tebi i uživam! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana svratila sam ne ockujuci nove slike,a ono
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala na predivnim fotkama tvog posebnog vrta! Mislim da nam i korov pokažeš na tvojim slikicma bi djelovao prekrasno! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja tako kažem!
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Žuta lantana i anemone su mi preslatke.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga lantana drago mi je da sa nama dijeliš svoj predivan vrt.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jao prekrasno sve skupa osto sam paf a oni kaktusi ajoj ostavili su me bez daha ja bi onog prvog bas su cakani kamenjar i yuce su fantasticne svaka ti cast....:)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja lantana evo i mene malo kod tebe.
Znaš da sam uživala u tvome cvijeću i tvome vrtu, ali me ipak posebno obradovalo da ti je Roko krenuo u školu. Nadam se da je zadovoljan, jer i nas to čeka druge godine...
A tebi šaljem puno pusicaaaa
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Navratila sam na CIF bez prijave , u brzinsku šetnju , ali nisam mogla otići bez da ti se javim ! Slike su ti prekrasne i sve odišu nekom smirenošću i spokojem kakav valjda postoji samo na moru. Moram priznati da zavidim gostima iz onog apartmana,pogled je fantastičan. Još mi je ljepše šetati tvojim vrtom sad kad je kod mene tako kišno i oblačno.
Uživaj u svom vrtu,stvarno je lijep !
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
reportaža ti je fantastična
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 230231232233234 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |