dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 222> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koja divna zaraza
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maćuhice su skroz zahvalne, lijepe boje si izabrala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe si maćuhice kupila, baš me zanima njihov napredak, mislim u odnosu na moje!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Ružeeeee preeeeeeeeeeeeedivne
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,mi na sjeveru prije unosimo cvijeće unutra,a vjerojatno iz istog razloga i prije sadimo maćuhice,iako to ne mora biti točno,koliko sam ja vidjela riječanke su prve počele sa sadnjom
![]() Antonija i mene zanima kakva će biti razlika između tvojih i mojih
![]() Lilie,Lilly,Mira,Baka,Gioiaa,Kontesa
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
echeveria (ona koja ti cvate cijelo ljeto) je baš če če
![]() zaljubila sam se u njih ove godine, ali polako me prima panika kamo ću sa njima preko zime ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesa i ja se brinem kako će prezimiti,ja sam ih unijela umutra i nadam se da će im biti dobro,voljela bi koji savjet od nekog s više zimskih iskustva |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
vidim počela je sadnja maćuhica
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
orhideja ti je krasna ( i ja sam se navukla na njih ), sukulentići su slatki!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod mene još traju i cvatu ljetnice tako da nemam još mjesta za maćuhice ali sigurno ću ih par popikati, makar da održimo tradiciju....
![]() Imam echeveriu ko tvoju i meni stalno cvate i tako je velika da izgleda ko kupus
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasna boja orhideje
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasne maćuhice a orhideja, ma nemam riječi. Sukulenti isto.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čim počinju hladniju dani.....evo panike....kamo sa tolikim biljkama koje smo nakupovale - dobile!?
Vidim tako i kod tebe! Morat ćemo sve to poslati preko zime našim Dalmatinkama, a na proljeće da nam ih vrate natrag! Nije loša ideja, jel tako!
![]() Ovu orhideju bih i ja udomila - boja cvijeta je uistinu posebna!
|
|
![]() |
|
Bregenija ovo uopće nije loša ideja |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Može Bergenija ako ćete malo doći na odmor i zaljevati
![]() Mali kaktus orhideja je prekrasna, tako lijepa boja ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivna boja orhideje,takvu bi sigurno izabrala
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Mali kaktus..ja nikad nisam imala srece s Echeveriama preko zime...80% mi ugine..nazalost..ali se nadam da ces im ti naci pravo mjesto..ja sam vec odustala od njih a vjeruj mi jako sam ih volila i mogu se naci jako lijepi primjerci..ali odustanem od kupovine svaki put!
![]() Bas sam lijepo prosetala kroz tvoje dvoriste ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Orhideja prava lipotica
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |