Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 71> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Više se ne čudim, tebi očito sve uspijeva i raste što god posadiš.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Evo i j asam danas čula novi savjet sa šećerom
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
a meni drugu polovicu
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
E Šmrcko jesi me nasmijala... navukli partizani radeći si boćalište
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
nije
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
|
Sory, Šmrcko ja nakon duuugo vremena prošetala tvojim terenom i bedak odgovaram na pitanja koja si odavno postavila, kao ovo sa divljakom ruže, ne misleći da su ti cure koje su revnije u posjetama več odgovorile. No zato sam se nauživala lijepih slikica, vidjela kako ste ti i TM bili vrijedni, kako napreduje suhozid... ma sve pohvale za vas dvoje vrijednih i marljivih ljudi. Suhozid ne da izgleda lijepo, nego savršeno. Ovaj tvoj savjet za afričke ljubice moram primjeniti, jer moje ni lani kupljene ni zapelcane nemaju namjeru cvjetati, koliko ja vidim. Baš sam danas gledala vinke koje si mi poslala, dobro se drže i mislim da kreću sa novim listićima, zato tebi jedna velikaaaa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() ![]() Tvoja šetnja Katice je bila prava kvalitetna šetnja i takve šetnje su baš lijepe ![]() Da ono jesu partizanski kamenovi, bočalište je baš od partizana i davno je ugašeno. Zato je kod mene na terenu onoliko betona . Ali da vidite tu kvalitetu, to je besmrtno. Puno amatrue, čak se mislimo da ostavimo dio toga i u temeljima ![]() Na našem terenu je bilo drveća posađeno i nešto posječeno koliko je Tito imao godina, teren je pun panjeva koje treba povaditi. Stalno zapinjem za panjeve koji strše ponegdje iz zemlje i letim ![]() Suhozid i meni je svaki dan sve ljepši i puno je truda uloženo. Sve se radi na brzaka, pa to najviše iscrpi. Moram smisliti kako zaštiti ružice granama od bora, šteta da smrznu ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
|
||
![]() |
||
|
E kakve ja lijepe biljčice imam od vas, samo se divim kad sam u vrtu i na balkonu. ![]() Stanem pored božikovine i grmića i govorim si pa kad to naraste pa to će biti raj i smišljam di će im biti trajni položaj, kad vidim aster kažem ovim ću omotati cijeli vrt. Tako sam i pored ruža stajala, divim se lišću i bojama, i MM me pita " Hoćeš li ti danas što raditi ili samo meditirati piljeći u biljke" ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Već dan poslije šećer se istopi i upija u listove postupno. Ima još jedan slučajan savjet, Hoja dala Lori vrbu da pospješi ukorjenjivanje sadnica. Ova umjesto ukorjenjivanja zaljevala juhom od vrbe ljubičice, a one se pretvorile u giganske ljepotice. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ma raste Otočiću i što ne znam da sam sadila. Nikne nešto, a meni oči kao šalice, a što je ovo. Nedavno zadnje iznenađenje mi je bilo puzavi zvjezdan. Mislila sam da je korov i bili ga čupala ili ne, ostavim ga kad korov procvjeta i ono što mi je bilo jako lijepo u tuđim vrtovima se iznenada pojavilo u mom. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Mogli bi naribati i koju čokoladicu, ja ću mojoj Snikers ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Lorica, Anaidica, Otočiću, Sunce , Mira, Vilmač, Panada, Mali Kaktusček, Katičica, Ančice hvala što ste našli vremena, prošetali mojim vrtom i na pohvalama
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Kao i uvjek do sada prekrasna šetnja tvojim vrtom i uživane u tvojim čarolijama
![]() |
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
smrcko, a da li ta juha od vrbe može i za ostale biljke, valjda neće naštetiti, ili ?
![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Šmrckoooo, kako ti je vrt predivan.Pa da čovjek ne povjeruje da i nije toliko star. Vidi se da je uložen ogroman trud, ljubav i znanje. A valjda i ono: što više daješ, više dobijaš. Ti široka srca dijeliš ali i tvoje prekrasno uspjeva! Svaki dan kad izađem na vrata sjetim se tebe. Sirotica se raširila, zeleni se i cvjeta kao luda, a sve od nekoliko pelcerića!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Smrcko jesi li promijenila avatar ili se to meni već počelo malo sve miješati?
![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Ma suncee naša smrkice svako malo promijeni avatar.......ona je stalno u pokretu i nezamjenjiva na forumu! ............ mijenjala bi ona vjerojatno još štogod ali.............. (pa nek si svatko misli što je pjesnik htio reći!
![]() ![]() ![]() Od sada primjenjujem tvoju tehniku zaslađivanja ljubičica jer su one kod mene jednogodišnje biljke koje samo jednom u svom kratkom životu cvjetaju - kad ih donesem doma iz cvjećarnne! Hvala na nesebičnom savjetu!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |