Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 71>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 11:30
Više se ne čudim, tebi očito sve uspijeva i raste što god posadiš.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 13:48
smile141
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 20:14
Evo i j asam danas čula novi savjet sa šećeromTongue
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 23:04
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Samo da znate, Smrčko mi je poslala pola svog vrta, kod mene će biti male Fužine smile76
 a meni drugu polovicu smile84
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 23:06
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Originalno poslano od člana Inox Inox napisao:

Blago vama, sve vam lijepo uspjeva, čak i kamenje.

Da Inox,kad smo krenuli otklanjati busenje doslovice smo vadili kamenje kao tartufeLOL To su ti navukli partizani gradeć si boćalište.Embarrassed

E Šmrcko jesi me nasmijala... navukli partizani radeći si boćalište LOLLOLLOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 23:16
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Je li ovo divlja grana ????

nije
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 23:25
Još ču na kraju i zavoljeti taj vaš batat
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 23:48
Sory, Šmrcko ja nakon duuugo vremena prošetala tvojim terenom i bedak odgovaram na pitanja koja si odavno postavila, kao ovo sa divljakom ruže, ne misleći da su ti cure koje su revnije u posjetama več odgovorile. No zato sam se nauživala lijepih slikica, vidjela kako ste ti i TM bili vrijedni, kako napreduje suhozid... ma sve pohvale za vas dvoje vrijednih i marljivih ljudi. Suhozid ne da izgleda lijepo, nego savršeno. Ovaj tvoj savjet za afričke ljubice moram primjeniti, jer moje ni lani kupljene ni zapelcane nemaju namjeru cvjetati, koliko ja vidim. Baš sam danas gledala vinke koje si mi poslala, dobro se drže i mislim da kreću sa novim listićima, zato tebi jedna velikaaaa smile78, jer si jedno veliko smile84.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:30
smilie_girl_308.gifsmilie_girl_099.gif

Tvoja šetnja Katice je bila prava kvalitetna šetnja i takve šetnje su baš lijepesmile78.

Da ono jesu partizanski kamenovi, bočalište je baš od partizana i davno je ugašeno. Zato je kod mene na terenu onoliko betona . Ali da vidite tu kvalitetu, to je besmrtno. Puno amatrue, čak se mislimo da ostavimo dio toga i u temeljimaSmile
Na našem terenu je bilo drveća posađeno i nešto posječeno koliko je Tito imao godina, teren je pun panjeva koje treba povaditi. Stalno zapinjem za panjeve koji strše ponegdje iz zemlje i letimsmilie_girl_322.gif

Suhozid i meni je svaki dan sve ljepši i puno je truda uloženo. Sve se radi na brzaka, pa to najviše iscrpi.

Moram smisliti kako zaštiti ružice granama od bora, šteta da smrznuEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:31
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

Još ču na kraju i zavoljeti taj vaš batat

E nisi ga htjela kad sam nudila, a sad ima šipak od pelcerasmilie_girl_303.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:35
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Samo da znate, Smrčko mi je poslala pola svog vrta, kod mene će biti male Fužine smile76
 a meni drugu polovicu smile84

E kakve ja lijepe biljčice imam od vas, samo se divim kad sam u vrtu i na balkonu.smile86

Stanem pored božikovine  i grmića i govorim si pa kad to naraste pa to će biti raj i smišljam di će im biti trajni položaj, kad vidim aster kažem ovim ću omotati cijeli vrt.

Tako sam i pored ruža stajala, divim se lišću i bojama, i MM me pita " Hoćeš li ti danas što raditi ili samo meditirati piljeći u biljke"LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:38
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Evo i j asam danas čula novi savjet sa šećeromTongue

Već dan poslije šećer se istopi i upija u listove postupno.
Ima još jedan slučajan savjet, Hoja dala Lori vrbu da pospješi ukorjenjivanje sadnica. Ova umjesto ukorjenjivanja zaljevala juhom od vrbe ljubičice, a one se pretvorile u giganske ljepotice.Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:42

Više se ne čudim, tebi očito sve uspijeva i raste što god posadiš.

Ma raste Otočiću i što ne znam da sam sadila. Nikne nešto, a meni oči kao šalice, a što je ovo. Nedavno zadnje iznenađenje mi je bilo puzavi zvjezdan.
Mislila sam da je korov i bili ga čupala ili ne, ostavim ga kad korov procvjeta i ono što mi je bilo jako lijepo u tuđim vrtovima se iznenada pojavilo u mom.smilie_girl_276.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:43
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Od sada moj dnevni dio šećera ide ljubicama. I tako ja ne volim alstko

Mogli bi naribati i koju čokoladicu, ja ću mojoj SnikersLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:48
Lorica, Anaidica, Otočiću, Sunce , Mira, Vilmač, Panada, Mali Kaktusček, Katičica, Ančice hvala što ste našli vremena, prošetali mojim vrtom i na pohvalamasmile79
smilie_girl_280.gif
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 08:10
 Kao i uvjek do sada prekrasna šetnja tvojim vrtom i uživane u tvojim čarolijama smile141
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 22:47
smrcko, a da li ta juha od vrbe može i za ostale biljke, valjda neće naštetiti, ili ?   Tongue
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 08:15
Šmrckoooo, kako ti je vrt predivan.Pa da čovjek ne povjeruje da i nije toliko star. Vidi se da je uložen ogroman trud, ljubav i znanje. A valjda i ono: što više daješ, više dobijaš. Ti široka srca dijeliš ali i tvoje prekrasno uspjeva! Svaki dan kad izađem na vrata sjetim se tebe. Sirotica se raširila, zeleni se i cvjeta kao luda, a sve od nekoliko pelcerića!Big%20smile Dala sam MSK i njoj se prekrasno primila. Baš ti hvala!Big%20smile  
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 18:10
Smrcko jesi li promijenila avatar ili se to meni već počelo malo sve miješati?  Wacko
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 22:13
Ma suncee naša smrkice svako malo promijeni avatar.......ona je stalno u pokretu i nezamjenjiva na forumu! ............ mijenjala bi ona vjerojatno još štogod ali.............. (pa nek si svatko misli što je pjesnik htio reći!LOLLOLLOL)
Od sada primjenjujem tvoju tehniku zaslađivanja ljubičica jer su one kod mene jednogodišnje biljke koje samo jednom u svom kratkom životu cvjetaju - kad ih donesem doma iz cvjećarnne! Hvala na nesebičnom savjetu!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.