Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 66> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa jesen u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kućica u cvijeću
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
I ja, i ja, inće sve pet ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja ti mislim da je ono gore Lovor višnja, a ovo dolje mi fakat na Božikovinu više liči. Možda je netko papiriće pomiješao?
U svakom slučaju ljubice prekrasni pokloni.....žao mi je da ti mob u petak nije bio bliži
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo malo fotografija napravljenih u petak.
Prve dvije fotografije su pokloni koje sam dobio. Ako dobro piše na saksijama u kojima su bile posađene u rasadniku, radi se o berberisu i lovor višnji.
Ovo drugo mi baš ne liči na lovor višnju, pa znalci pomagajte o čemu se radi.
![]() Evo ta famozna "Lovor višnja" koja mi uopće ne liči na lovor višnju. Više liči na božikovinu. Al sa tim čudnim varijetetima čovjek nikad nije siguran.
![]() I na kraju malo fotografija smiraja tog rođendanskog dana.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Svi koji žele sjeme gonfrena nek mi pošalju adresu na pp.
Bit će sjemena sasvim dovoljno za sve.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Mali gogo mogu li se i ja predbilježiti za sjeme gonfrena, naravno ako uspije sazriti.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
I ja se slažem, prava fantazija. Sviđa mi se ideja i razvoj ovog vrta!
![]() Bilježim se za sjeme ovih loptica ljučibastih! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jaoj tvoj vrt je fantazija svaka ti cast...posebno je sve a ove gonfrene su extra ja bih se pribiljezio za sjeme ako je moguce....
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima!
Anči39, još uvijek nije sazrelo sjeme. Čim bude, pošaljem ti. Pošalji mi samo adresu na pp. |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Eto i mene u tvom vrtu (slavonskom) seoskom koji niti u ove jesene dane ne gubi svoj sjaj.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
mali gogo imali što sjemna (malo) gonfrene za mene ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet nas obasipaš svojom kreativnošću i ljepotom svojih biljaka!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
m.gogo sad ti je vrt najljepsi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neki poseban mir i sklad se osjeća u tvom vrtu, mene je uvijek oduševljavala tvoja stazica, a sada s ovim plavim slapom je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo je čuti kad netko kaže da se odmarao............. tome bi vikendi trebali služiti! A ova mala cvjetna oaza pravo je mjesto za to! Djeluje smirujuće i opuštajuće - idealno mjesto za odmor. Odmor je i rad s biljkama jer na ovim slikama jako dobro izgledaju! A bit će lijepo i iduće godine po broju sjemenaka koje si skupio! Bravo gogo!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš me briga što će tko reći. Jednostavno sam morala ponoviti sve ove slike. Ne znam koja je ljepša... panoramske ili ovi cvijetni busenovi ili na koncu i sjeme koje skupljaš!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Tako mi je drago što sam konačno našla vremena da prošetam tvojim vrtom jer sam zaista uživala,sve pohvale za takvu ljepotu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |