Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 18:27
Veliš ti -  A oblutke sam sinoć donjela iz šetnje plažom. Sami uskočili u vrećicu !LOL

Hoyček, ja te sasvim razumijem... Tak je meni s gepekom auta i kamenjem kad god posjetim more Wink
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:41
a jojjjjj, susjed, biti će da je neki pričalac pa te zapričava, znači radiš vaze kao u mene, mislim da ćeš uspijeti jer su skroz jednostavne. raditi ću ih i ja, ali sada sam u fazi dekupažiranja. drago mi je da si svladala ruselije, ma lako je njih svladati, nema tu nikakve filozofije, sunce, voda i pokadkad prihrana!
kad će slike gladiola, njih sam u stvari došla vidjeti
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 07:51
Lipe su te posude za ruselije kod Antonije,i ja maštam o ruseliji i takvim pitarima,a za vaze kakve ti radiš ja sakupljam hrabrost za započeti jer moram priznati da sam malo kukavica,ali kad tvoje budu gotove molim te slikaj ih smile177
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 06:58
Triša, ovih dana pokušali smo sa uređenjem druge strane ulaza. Obzirom da s te strane imamo susjeda kakvog imamo mislim da će radovi ići sporije. Ali - ići će, obećajem!
A oblutke sam sinoć donjela iz šetnje plažom. Sami uskočili u vrećicu !LOL

Antonija, ruselije sam "savladala". Sad idem raditi vaze kao što su tvoje! Wink
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 22:59
bravo za ruselije ( nemogu se nikako naviknuti tako ih zvati)
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 21:43
Sve kombinacije koje ti i tm napravite, bilo odvojeno, ili još bolje zajedno su prekrasne i uopće ne sumnjam da ću ostati zapanjena i kod nekog novo zidića, poda, oblutaka, vaze, ma pravi ste majstori - oboje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 19:49
Smrcko, pišem scenarij za igrokaz LOL

Smail, već 30 godina asistiramo jedan drugom, umorni smo, ali - samo tako možemo naprijed!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 11:30
Od kada me nije bilo u tvom vrtu vidim svašta se radilo, pozdrav tebi i tvom vrijednom mužu, dobro je to uzidao s obzirom na početnika, ali imao je dobru asistenciju, petica za oboje.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 23:30
Hej Šmrčkice baš si me slatko nasmijala

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 23:14
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Smrcko, nadam se da se danas nisi ubila od posla.

----Ubila se jesam, crvena sam kao prava seljanka ( baš erotičnoLOL), po rukama imam promrzline, ali sam sretna i zadovoljnaThumbs%20Up

Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ajde osmisli mi dvorište, možda MM bude prije tebe poslušao Wink.

---Pripremit ćemo nekakav igrokaz, moraš mi navesti kako ga najbolje nagovoriti. Recimo ( ovo je samo primjer)" A uuu kakav bi bio vrt da tamo stavite isti onakav zid, da bude simetrično......." i to tako...ma muške je lako nagovoriti samo treba biti nagovarač. A ja kad odem ti moraš obaviti svoj dio, znaš već treptanje i to..smilie_love_025.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 22:45

Bako, nisam sukulente zatvorila u ormar. Sakrila sam ih između vrata i zavjese. Svaki puta pretrnem kad uđem u dnevni jer mislim da mi je netko u zasjedi!

A vidjet ćeš ovu zimu koliko ja imam beskućnika. Bit će to mali Pehlin.

Gio, hvala ti!

Lora, maćuhice idu sa calunama u balkonske vaze. Samo da presadim smrckine campanule, pa onaj sivi čupavi, pa ... negdje u zemlju. A gdje?

E, to mi je postao problem. MM neda više ni milimetra (nazovi) travnjaka .

Lantana, a ja mislila da ću jesti artičoke . Šteta!

Lavanda, ružmarin ... Hm, nebi bilo loše, ali imam spremne sadnice - 20 lovor višnji i za ćošak 2 žuta jasmina, pa uz onu žicu uz susjedu oleandere. Dala mi je šogorica oko 30-tak ukorjenjenih, a od jagode imam još 10-tak.

E, sve je to sad izgledalo kao hvalisanje. A nije, časna riječ. Zamisli kad sada za sve to budem krampom ili lašunom (u najboljem slučaju) kopala rupe!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 22:20
Hoya ono nije artičoka jer one sada prolaze, a ne rastu, sigurno je onaj korov Wink. Za živicu na tom zidu možeš i ruzmarin koji treba odmah oblikovati kao živicu, gust je otporan, ne treba zaljevati, samo što ne cvae jer treba šišati barem 2 puta godišnje. 
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 22:14
TM je pravi majstor, zid je savršen. Maćuhice super. sad samo da vidimo gdje ćeš ih smjestiti    

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 19:19
moram pohvaliti TM,zidic je divan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 19:17
Hoya zid je baš lijep!Clap
I ti si sukulente zatvorila u ormar! Ja sam nešto niže, pa se nadam da će Konzumove kutije i folija biti uz zid koji ih okružuje, dovoljni. Moji će imati nešto kao beskućnici...LOL
Kad vidim tvoje staze, rubnjake...baš ti je vrt prva liga!Thumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 17:26
Smrcko, nadam se da se danas nisi ubila od posla.

Naša ograda zbog Aresa mora biti i gušća i visočija. I ja bi voljela lavandu!
Ajde osmisli mi dvorište, možda MM bude prije tebe poslušao Wink.

Antonija, da ti šapnem: ruselije su na sigurnom! Bijela i crvena!

Anaida, evo i ja imam dojam da si tu negdje blizu, zaista. Možda će jednom doći i taj dan Wink.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 17:19
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, kao da sam zaista kod tebe.. Santoline super ošišane, a i travica s biserkom u sredini krasno izgleda! Veseli me i nova ograda, bravo za tebe i TM, Ares je pravi veliki dečko!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 08:36
TM je stasao u prevog meštra od kamena, bravo za njegaThumbs%20Up
maćuhicama i polici za kaktuse sve pohvaleClap
da, TPK je doslovno prošla kraj mene,  turistički djelatnici imaju uzbudljiv i dinamičan život Tongue ( ja sam pobjegla iz turizma kad sa nakupila nekoliko godina)

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 00:22
Traži minimum 5 000eurića za taj teren hrpe smeća. Samo ako dobijemo na lotuSmile Ma nek smo se mi proširili pa kud puklo da puklo, tek sad se mogu okrenuti da se ne očešem o ograduWink I zato su mi ruke popucane , evo sam ih namazala tvojom kremom od nevena , da mogu sutra u akciju.Ta krema mi jedina nadaHug

Ma stane sve to u moj vrt, nepregledan je. Kad sam na terenu osjećam se kao američki rančer bez mehanizacije, nikad kraja posluLOL

E danas sam vidjela negdje sliku zid kao tvoj ( ovaj novi ) i na na njemu ograda od same lavande. Ma fenomenalno.
Zamišljam kako ti je podignut zid na ulazu sa desne strane kad se gleda prema kući ( onaj problematični dio) . Tad bi se moglo nasuti i zemlje i to prekrasno urediti. A to čas posla tvom mužu, ako treba navijat ću ispod prozora kao podrškusmilie_girl_007.gif( zbog Aresa sam na graniLOL)
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 23:55
Mali kaktus, Lantana - samo 12 kom jer sam ušla u trgovački centar i bez košare i bez kolica. Dobro da jesam! LOLLOLLOL

Miro, ograde od santoline i lavande - silom prilika. Ja bi tu zidala mali zid, ali ... 

Bergenija - svaki dan sve bolje. Valjda sutra riješim taj problem.
Oni kamenčići su zaštita za još jedan red meni jako drage trave. Na tom dijelu raste dihondra (mješana sa korovom) koja mi se stalno sapliće među mlade sadnice.

sunceee, sutra vadim korov!

smrcko, Festuca Garden, Aleja hortenzija. Ili reduciraj biljke ili kupi i preostali teren LOLLOLLOL 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.