Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 272> |
Korisnik | ||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Veliš ti - A oblutke sam sinoć donjela iz šetnje plažom. Sami uskočili u vrećicu !
![]() Hoyček, ja te sasvim razumijem... Tak je meni s gepekom auta i kamenjem kad god posjetim more
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
a jojjjjj, susjed, biti će da je neki pričalac pa te zapričava, znači radiš vaze kao u mene, mislim da ćeš uspijeti jer su skroz jednostavne. raditi ću ih i ja, ali sada sam u fazi dekupažiranja. drago mi je da si svladala ruselije, ma lako je njih svladati, nema tu nikakve filozofije, sunce, voda i pokadkad prihrana!
kad će slike gladiola, njih sam u stvari došla vidjeti
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Lipe su te posude za ruselije kod Antonije,i ja maštam o ruseliji i takvim pitarima,a za vaze kakve ti radiš ja sakupljam hrabrost za započeti jer moram priznati da sam malo kukavica,ali kad tvoje budu gotove molim te slikaj ih
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Triša, ovih dana pokušali smo sa uređenjem druge strane ulaza. Obzirom da s te strane imamo susjeda kakvog imamo mislim da će radovi ići sporije. Ali - ići će, obećajem!
A oblutke sam sinoć donjela iz šetnje plažom. Sami uskočili u vrećicu !
![]() Antonija, ruselije sam "savladala". Sad idem raditi vaze kao što su tvoje!
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
bravo za ruselije ( nemogu se nikako naviknuti tako ih zvati)
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sve kombinacije koje ti i tm napravite, bilo odvojeno, ili još bolje zajedno su prekrasne i uopće ne sumnjam da ću ostati zapanjena i kod nekog novo zidića, poda, oblutaka, vaze, ma pravi ste majstori - oboje.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Smrcko, pišem scenarij za igrokaz
![]() Smail, već 30 godina asistiramo jedan drugom, umorni smo, ali - samo tako možemo naprijed!
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Od kada me nije bilo u tvom vrtu vidim svašta se radilo, pozdrav tebi i tvom vrijednom mužu, dobro je to uzidao s obzirom na početnika, ali imao je dobru asistenciju, petica za oboje.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Hej Šmrčkice baš si me slatko nasmijala
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
----Ubila se jesam, crvena sam kao prava seljanka ( baš erotično ![]() ![]()
---Pripremit ćemo nekakav igrokaz, moraš mi navesti kako ga najbolje nagovoriti. Recimo ( ovo je samo primjer)" A uuu kakav bi bio vrt da tamo stavite isti onakav zid, da bude simetrično......." i to tako...ma muške je lako nagovoriti samo treba biti nagovarač. A ja kad odem ti moraš obaviti svoj dio, znaš već treptanje i to.. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Bako, nisam sukulente zatvorila u ormar. Sakrila sam ih između vrata i zavjese. Svaki puta pretrnem kad uđem u dnevni jer mislim da mi je netko u zasjedi! A vidjet ćeš ovu zimu koliko ja imam beskućnika. Bit će to mali Pehlin. Gio, hvala ti! Lora, maćuhice idu sa calunama u balkonske vaze. Samo da presadim smrckine campanule, pa onaj sivi čupavi, pa ... negdje u zemlju. A gdje? E, to mi je postao problem. MM neda više ni milimetra (nazovi) travnjaka . Lantana, a ja mislila da ću jesti artičoke . Šteta! Lavanda, ružmarin ... Hm, nebi bilo loše, ali imam spremne sadnice - 20 lovor višnji i za ćošak 2 žuta jasmina, pa uz onu žicu uz susjedu oleandere. Dala mi je šogorica oko 30-tak ukorjenjenih, a od jagode imam još 10-tak. E, sve je to sad izgledalo kao hvalisanje. A nije, časna riječ. Zamisli kad sada za sve to budem krampom ili lašunom (u najboljem slučaju) kopala rupe! |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hoya ono nije artičoka jer one sada prolaze, a ne rastu, sigurno je onaj korov
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
TM je pravi majstor, zid je savršen. Maćuhice super. sad samo da vidimo gdje ćeš ih smjestiti
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
moram pohvaliti TM,zidic je divan
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Hoya zid je baš lijep!
![]() I ti si sukulente zatvorila u ormar! Ja sam nešto niže, pa se nadam da će Konzumove kutije i folija biti uz zid koji ih okružuje, dovoljni. Moji će imati nešto kao beskućnici...
![]() Kad vidim tvoje staze, rubnjake...baš ti je vrt prva liga!
![]() |
||
![]() |
||
|
Smrcko, nadam se da se danas nisi ubila od posla.
Naša ograda zbog Aresa mora biti i gušća i visočija. I ja bi voljela lavandu!
Ajde osmisli mi dvorište, možda MM bude prije tebe poslušao
![]() Antonija, da ti šapnem: ruselije su na sigurnom! Bijela i crvena!
Anaida, evo i ja imam dojam da si tu negdje blizu, zaista. Možda će jednom doći i taj dan
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, kao da sam zaista kod tebe.. Santoline super ošišane, a i travica s biserkom u sredini krasno izgleda! Veseli me i nova ograda, bravo za tebe i TM, Ares je pravi veliki dečko!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
TM je stasao u prevog meštra od kamena, bravo za njega
![]() maćuhicama i polici za kaktuse sve pohvale
![]() da, TPK je doslovno prošla kraj mene, turistički djelatnici imaju uzbudljiv i dinamičan život
![]() |
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Traži minimum 5 000eurića za taj teren hrpe smeća. Samo ako dobijemo na lotu
![]() ![]() ![]() Ma stane sve to u moj vrt, nepregledan je. Kad sam na terenu osjećam se kao američki rančer bez mehanizacije, nikad kraja poslu ![]() E danas sam vidjela negdje sliku zid kao tvoj ( ovaj novi ) i na na njemu ograda od same lavande. Ma fenomenalno. Zamišljam kako ti je podignut zid na ulazu sa desne strane kad se gleda prema kući ( onaj problematični dio) . Tad bi se moglo nasuti i zemlje i to prekrasno urediti. A to čas posla tvom mužu, ako treba navijat ću ispod prozora kao podršku ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Mali kaktus, Lantana - samo 12 kom jer sam ušla u trgovački centar i bez košare i bez kolica. Dobro da jesam!
![]() ![]() ![]() Miro, ograde od santoline i lavande - silom prilika. Ja bi tu zidala mali zid, ali ...
Bergenija - svaki dan sve bolje. Valjda sutra riješim taj problem.
Oni kamenčići su zaštita za još jedan red meni jako drage trave. Na tom dijelu raste dihondra (mješana sa korovom) koja mi se stalno sapliće među mlade sadnice.
sunceee, sutra vadim korov!
smrcko, Festuca Garden, Aleja hortenzija. Ili reduciraj biljke ili kupi i preostali teren
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |