moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala curke u njihovo ime - rekle su da nemaju vremena pisati - moraju cvjetati
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga hamara dugo te nema, često navratim u tvoj vrt pa evo da ostavim trag da sam tu i da mi se sviđa.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
¸evo malog prikaza kako mi izgleda kuća - osim cikasice koju sam zaboravila
![]() ![]() pa redom
![]() zamic u biblioteci
![]() sukulentici na prozoru u hodniku
![]() diplademija preko puta sukulentica
![]() begonije na svom kuhinjskom prozoru
![]() polica koja se vše i vidi...
![]() hibić još u cvatu
![]() neke "sitnice"
![]() jedna od 2 azaleje-obje u cvatu
![]() Lora, poznaš ga?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() moja miljenica (da me drugi ne čuju)
![]() bugica u zagrljaju fikića
![]() benjamin
![]() palma i svašta iza/oko nje - i druga azaleja
![]() monster-fikus i Geo
![]() Hoyina hoya
![]() još jedan benjamin
![]() a ovo je cijela - ali obzirom da je još beba... čekajte iduće ljeto!
eto... to je dobar dio. ima još... i 99% sam vukla, gurala, kotrljala sama... ostalo slijedi, sad je kasno
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hej Hami kako se uspijete kretati ti i tvoji ljubimci
![]() Biljčice lijepe, zdrave ![]() ![]() Onaj mali mi se čini jako poznat ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hamara evo i mene malo kod tebe! Imaš ti pravu malu đunglicu, u pozitivnom smislu. Dobrodošla među nas i dugo se s nama družila. Pusa Geu! Koliko volim cvijeće toliko i životinje!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
E pa sada češ najviše uživati u cviću u toplini svog doma
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jest da si zatrpala kuću, ali ipak imaš još mjesta za život vas ostalih!
![]() ![]() Vjerujem da neke od tih zelenih možeš malo i ošišati. Ja moje syndapsise redovito šišam inači bih bih mogla omotati cijeli db.
A korisne su ti i ove prozorske klupčice bez radijatora ispod.
Sve u svemu
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Hamara naka si se ti nama vrtila, kuća puna cvijeća, a gdje je cvijeće tu je i sreća. Mjesta ima za sve i svašta, predivno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow |
|
![]() |
|
korisne su ti i ove prozorske klupčice bez radijatora ispod
Bako samo ovaj mali u hodniku nema radijator ispod! ostali svi imaju, a gore mramor koji se grije, pa zato i ne mogu nanizati tegle cijelom dužinom nego sam na krajevima - radijatori su kraći od prozorskih otvora
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
i vjerovala ili ne ja ga sama svako proljeće i jesen selim unutra-van! a počeo je s 10 cm i 2 mini listića... ma moram sliknut i ostalo - nije to sve
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hamara sve pohvale za tvoje biljke
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prvi puta sam zalutala u tvoj vrt, pardon tvoj botanički vrt!!!! Jako upečatljiv botanički vrt, dugo nisam šetala tako krasnim parkom, ali ova citirana rečenica će obilježit tvoj park. Koliko ima simbolike u njoj!!!!! Pregledala tvoj raj od početka i bojala se kada je napisani tvoj zadnji post, kad sada ugledam jučer!!!! Draga Hamara, od srca ti želim da nas još dugo dugo uveseljavaš sa slikicama tvog parka, a posebno sa donje terase!!!! One prekrasne pletene stolice!!!! Ja imam isto takve pletene ali u natur boji, tebi u čast obojat ću ih u bijelo jer su me tvoje bijele OČARALE!!!!! A gornja terasa ispred spavače sobe, koja romantična scena, mogu zamislit koji bi se ljubiči dali snimiti kada bi ona počela pričati!!!! I meni izgleda grofovsko!!!! A one dvije kovane graciozno-profinjene stolice PREČAROBNO; a tek pogled s terasice, molim te slikaj je u suton, možda se naziru svjetla, koja se ogledaju na morskoj površini namreškanih valiča kao da trepere!!! Više ću puta opušteno i zamišljeno prošetat tvojim parkičem sa samo jednom željom, da te sretnem kako šetaš i ti, da te primim pod ruku, i da nastavimo šetat zajedno, a ti mi pričaš djeliće priča kojih se sječaš, koje su dio tvog života!!! Srdačan pozdrav sa kontinenta, mislim da ćeš mi još dugo biti u mislima, i ti i tvoje cvjetne prijateljice!!!!! Free |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hvala svima! free uvijek si dobrodošla... ma ja se ne javljam često... ali tu sam, prošetam vašim prekrasnim vrtovima, koji put se javim, većinom uživam bez komentara. ali danas ču još nešto sliknuti... dok je još tu
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čikašicu na mjestu?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hej, hamara, slikala si! Baš si me raznježila svojom pričom o seljenju cvijeća. Koji si ti borac! Vidiš što je snaga volje!
Od oglednih primjeraka fikusa pa do najmanjih ukorjenjenih reznica sve ti je tako skladno posloženo.
|
|
![]() |
|
pa evo još malo... mada ni to nije sve
![]() ![]() asparagus
![]() Božićni kaktusi
![]() kamelija u tegli - ostale 2 su u zenlji
![]() trube, fuksija... biljke koje uvijek prezimljuju vani
ostat će i sad, a (ako dođe) sibir valjda neče stići preko noći...
![]() ![]() ![]() ruže opet naveliko cvatu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() dio dalija
![]() drugi dio dalija
![]() još dalija
![]() i još dalija...
![]() ni neveni se ne daju
![]() još malo žutog
![]() kuglice se crvene... ma više narančastaju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |