Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 38>
Korisnik
Poruka
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 10:07
hvala curke u njihovo ime - rekle su da nemaju vremena pisati - moraju cvjetati smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 23:42
Draga hamara dugo te nema, često navratim u tvoj vrt pa evo da ostavim trag da sam tu i da mi se sviđa.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 22:20
¸evo malog prikaza kako mi izgleda kuća - osim cikasice koju sam zaboravila Embarrassed sve ostalo u kući... al bi bilo najbolje da mi iselimo Tongue
pa redom
zamic u biblioteci
sukulentici na prozoru u hodniku
diplademija preko puta sukulentica
begonije na svom kuhinjskom prozoru
polica koja se vše i vidi...
hibić još u cvatu
neke "sitnice"
jedna od 2 azaleje-obje u cvatu
Lora, poznaš ga?
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 22:48
rudlavi fikić - još u proljeće je bio beba
moja miljenica (da me drugi ne čuju)
bugica u zagrljaju fikića
benjamin
palma i svašta iza/oko nje - i druga azaleja
monster-fikus i Geo
Hoyina hoya
još jedan benjamin
a ovo je cijela - ali obzirom da je još beba... čekajte iduće ljeto!
eto... to je dobar dio. ima još... i 99% sam vukla, gurala, kotrljala sama... ostalo slijedi, sad je kasno 
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 22:57
Hej Hami kako se uspijete kretati ti i tvoji ljubimci

Biljčice lijepe, zdrave

Onaj mali mi se čini jako poznat

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 23:09
Hamara evo i mene malo kod tebe! Imaš ti pravu malu đunglicu, u pozitivnom smislu. Dobrodošla među nas i dugo se s nama družila. Pusa Geu! Koliko volim cvijeće toliko i životinje!  smile55
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 08:29
E pa sada češ najviše uživati u cviću u toplini svog domasmile55
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 09:36
Jest da si zatrpala kuću, ali ipak imaš još mjesta za život vas ostalih!WinkBig%20smile
Vjerujem da neke od tih zelenih možeš malo i ošišati. Ja moje syndapsise  redovito šišam inači bih bih mogla omotati cijeli db.
A korisne su ti i ove prozorske klupčice bez radijatora ispod.
Sve u svemu Clap
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 09:46
Draga Hamara naka si se ti nama vrtila, kuća puna cvijeća, a gdje je cvijeće tu je i sreća. Mjesta ima za sve i svašta, predivno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 11:14

wowTongueTongue puna kuća cvijeća! krasni prizori!!! osobito na prozoru u hodniku!!!smile55

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 12:41
 korisne su ti i ove prozorske klupčice bez radijatora ispod
Bako samo ovaj mali u hodniku nema radijator ispod! ostali svi imaju, a gore mramor koji se grije, pa zato i ne mogu nanizati tegle cijelom dužinom nego sam na krajevima - radijatori su kraći od prozorskih otvora
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 12:52
smile141 lijepo si ih posložila i unutra i van, mene je najviše  impresionirao fikus, ogroman je...
život je more
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 14:05
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

smile141 lijepo si ih posložila i unutra i van, mene je najviše  impresionirao fikus, ogroman je...
i vjerovala ili ne ja ga sama svako proljeće i jesen selim unutra-van! a počeo je s 10 cm i 2 mini listića... ma moram sliknut i ostalo - nije to sve Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 14:18
hamara sve pohvale za tvoje biljke
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 15:00
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

hvala curke u njihovo ime - rekle su da nemaju vremena pisati - moraju cvjetati smile79

Prvi puta sam zalutala u tvoj vrt, pardon tvoj botanički vrt!!!!  Jako upečatljiv botanički vrt, dugo nisam šetala tako krasnim parkom, ali ova citirana rečenica će obilježit tvoj park. Koliko ima simbolike u njoj!!!!!

Pregledala tvoj raj od početka i bojala se kada je napisani tvoj zadnji post, kad sada ugledam jučer!!!!   Draga Hamara, od srca ti želim da nas još dugo dugo uveseljavaš sa slikicama tvog parka, a posebno sa donje terase!!!!  One prekrasne pletene stolice!!!!   Ja imam isto takve pletene ali u natur boji, tebi u čast obojat ću ih u bijelo jer su me tvoje bijele OČARALE!!!!!

A gornja terasa ispred spavače sobe, koja romantična scena, mogu zamislit koji bi se ljubiči dali snimiti kada bi ona počela pričati!!!!  I meni izgleda grofovsko!!!!  A one dvije kovane graciozno-profinjene stolice  PREČAROBNO;  a tek pogled s terasice, molim te slikaj je u suton, možda se naziru svjetla, koja se ogledaju na morskoj površini namreškanih valiča kao da trepere!!! 

Više ću puta opušteno i zamišljeno prošetat tvojim parkičem sa samo jednom željom, da te sretnem kako šetaš i ti, da te primim pod ruku, i da nastavimo šetat zajedno, a ti mi pričaš djeliće priča kojih se sječaš, koje su dio tvog života!!!
Srdačan pozdrav sa kontinenta, mislim da ćeš mi još dugo biti u mislima, i ti i tvoje cvjetne prijateljice!!!!!   Free
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 11:47
hvala svima! free uvijek si dobrodošla... ma ja se ne javljam često... ali tu sam, prošetam vašim prekrasnim vrtovima, koji put se javim, većinom uživam bez komentara. ali danas ču još nešto sliknuti... dok je još tu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 12:46
Čikašicu na mjestu?WinkBig%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:07
Hej, hamara, slikala si! Baš si me raznježila svojom pričom o seljenju cvijeća. Koji si ti borac! Vidiš što je snaga volje!
Od oglednih primjeraka fikusa pa do najmanjih ukorjenjenih reznica sve ti je tako skladno posloženo.

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:14
pa evo još malo... mada ni to nije sve Tongue
asparagus
Božićni kaktusi
kamelija u tegli - ostale 2 su u zenlji
trube, fuksija... biljke koje uvijek prezimljuju vani
ostat će i sad, a (ako dođe) sibir valjda neče stići preko noći...
ruže opet naveliko cvatu

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:19
krizanteme još u pupoljcima
dio dalija
drugi dio dalija
još dalija
i još dalija...
ni neveni se ne daju
još malo žutog
kuglice se crvene... ma više narančastaju

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down