Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 120> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A koliko ti je stara euforbijica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasna kolekcija, pravi melemi za oči!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Je, mislim da je kraljevska begonija, ja sam imala takvu, doduše nije imala dlakave listiće, ali je neprekidno prekrasno cvala.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mislim da je to begonija.
Ako sam u krivu, molim ispravite me!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Euforbijica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ja opet malo slikala:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo šetala!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovro draga, opet sam zavirila u tvoj cvjetni dom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobrodošla i od mene, malo kasnim, ali ima jako puno tema, a ja ti se još gubim po cvjetnjacima ,vrtovima, hacijendama,botaničkim vrtovima, arboretumima svih vrijednih cvjetoljubaca!!!! Tako da, ako opet ubzo ne svratim kod tebe, još lutam...tamo negdje....daleko....Na parkingu Dude_Lave!!! Imaš jako puno cvijeća, vidi se ![]() Kiki_ko, gdje nalaziš takve lijepe sličice? Pliiissss |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Za pegle 5+.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Molim boga da bu i moja snaha tak vrijedna. Svaka čast.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U nekima bi bilo šteta posaditi cvijeće. Prelijepe su. |
|
![]() |
|
ivna: a-haaaaaaaaaaaaa, onda dobro!
gt: čist dobro zvuči! |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nekad su žene to zvale Adamova jabučica. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lovro, odi na okupljanja pod temu:špancir kava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VELIKI POZDRAV Smail, 1234 Drenova. Sarajka, Ivna!
Da, ja sam iz Varaždina. Nisam znala da se kod nas kava pije samo na Špancirfestu! ![]() Ništ prije? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lovro, pregledala sve od početka i želim ti i ja izraziti dobrodošlicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Ekipo, idem ja sad malo u vaše vrtove, dvorišta, kuće!
Idem malo pasti okeca! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |