Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 83>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 15:52
smile113
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 15:10
Pa ti se čak i naučio lijepo slikati, slika je predivna.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 14:08
Krasna slikica i dobro si primjetio.. Posebna vratašca..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 11:07
stvarno predivna slika medo
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 09:19
Hvala svima na posjeti i lijepim riječima.

Miro021 u jezercetu nema nekih novosti. Sve je sada nekako mirno. Đurđa je odletjela na jug, žabice su otišle svojim putem, a biljke miruju i spremaju se za sljedeću godinu.

Inox vaš je vrt imap daleko ljepši od mog i nema potrebe za zavist s tvoje strane. Radovi slični nabrojanima opet će se obaljati na proljeće, a kichma bu super samo da me malo izmesare i to je to.

Misty draga konačno i tebe vidjeti ovdje je pravo zadovoljstvo. O oporavku je malo teže govoriti, ali neke stvari krenule su na bolje.
Ja sam se malo pokrenuo u glavi, a i u nogama pa je sve nekako lakše.
U nedjelju sam bio na jednoj terapijskoj šetnji Sljemenom, a to zaista čini čuda za organizam i dušu. Okružen prekrasnim ljudima napunio sam baterije za sljedećih mjesec dana, a stvorio sjećanja za život.

Moram ovdje postaviti jednu sliku koja me oduševila. Gore smo se zezali da je riječ o vratima u hobitovu kućicu, a kad sam doma pogledao slike skužio da se s druge strane istih nalazi proljeće. S jedne strane lišće pokazuje sve čari jeseni, a s druge zelena trava. Kao da je netko zaustavio vrijeme. Čak mi se čini i da je drveće zelenije s one strane :)

Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 16:10
Uz sve lijepe novitadi u tvom vrtu, panj je "mrak", ipak me najviše razveselilo da si se oporavio LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 03:24
Medo, posjetila sam ti vrt i drago mi je da vidim toliko lijepih, poslikanih biljčica! Bravo!!!!smile120
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 17:28
Medo, pa kaj ono Tebe često muči i ukliješti? Veliš, kičma ili ti kralježnica. Znaš kaj? Meni se čini da si Ti ipak beskičmenjak. Shocked Naj se srdit. Ovolko puno lepog cveča Thumbs%20Up mogel je odnjegovat samo beskičmenjak. Još si  takaf dovlekel panje i drugo drvlje, a i pentral si se, vidim, po lojtrama i delal nosače (stalažice) za sobne ukrasne biljke. Thumbs%20Up Tooo može samo čovek bez kičme.Stern%20Smile Ali kak je da je – ide Ti sve od ruke i sve Ti lepo ispadne. Postajem ljubomoran i zavidan. AngryLjubomoran na silne pohvale, a zavidan na uspjehe. Probavam malo obuzdat tu svoju zavist i ljubomoru pa Ti poručujem, čuvaj se malo i za stare dane. Smile
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 10:21
divna ruzica
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 09:19
Tongueruža je prekrasna i zdrava što je najbitnije! i još nešto
 smile100nema na njoj nametnika!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:59
Medek pa ova penjačica ti bude prelijepa.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:41
Ruža ti je krasotica,a dugo nam nisi pokazao svoje jezerosmile177
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:27
Ružica ti je prekrasna,ima tak lijepe zelene listove,mojima popjegave već sredinom ljeta, a u ovo doba ih više nema ! smile113
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 23:32
Ruzice su prekrasne , ali ovaj panjek je fenomenalan , aranzman za 10    smile55
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 23:27
Malo sam danas više šetala tvojim vrtom. Nahranila sam dušu i tijelo, predivno je sve.    smile141
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 22:38
evo me malo i kod tebe samo navratilaaaaaaaa:)))))))))
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:06
Siguran sam u to Lantana. A sad sam tek skužio da ima već društvo, jedan mali pauk na rubu latice :)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 20:52
Lijepa ružica Clap, bit će još ljepše kad dobije društvo Thumbs%20Up
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 20:50
hvala 1234DRENOVA
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 20:28
prelijepa ruža,panj....svesmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.