Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 71> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrckice bok,dobru posudu za cvijeće imaš,čuvarkuće i viseče sedume posadi,to ne treba zaljevati previše,mačuhice su super,korupcija također,šimšiš,tisa,hauchere također,ma kaj ja nabrajam,lijep ti je vrt u jesenskim bojama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice samo da te na brzinu ponovo pohvalim, Svidja mi se kako si smjestila malu paprat...
![]() ![]() Sad bježim na ![]() ![]() Svratiti ću ja još moram detaljnije sve pregledati ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vidim da se jučer radilo u mojem kraju...
Zar ono bijelo cvate iberis (snježnica)? |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
heuchere su predivne ja imam ovu prvu ali ovu sa crvenim listovima nemogu nigdje pronaći,oduševljena sam
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zajesenilo kod tebe, jako.. Ali i noviteti i stalna postava su dobro razmješteni, i čekaju proljeće! U onaj panj možeš dodati i ajugu (ivicu) uz ostalo što su cure predložile..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ti još onda kažeš: moj neuredni vrt... A sve kao pod špagu!
Što si ti napravila u ove dvije godine koliko te pratim, pa to je čarolija!
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam i ja vidjeti tu čaroliju od vrta, kako baka kaže. A zaista ga samo tako i može nazvati onaj tko ga prati. Ona heuchera je vrlo slična heucheri beauty color koju sam ti ja donjela iz Buzeta.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Smrckice vidim ja da ti ravnaš svoj vrt kao po špagi
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jesen je stigla u tvoj vrt, ali s njom i neki novi primjerci. Baš kako kaže anči - sv je po špagi - krasno
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hauchere u kombinaciji s festucom fantastično.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Volim poviriti u tvoj vrt,uvijek nešto novo i nešto se događa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene kod tbe! kako ti je sve uredno, lijepo i po špagi! Bravo draga šmrcko!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pregledala tvoj vrt ti si stvarno jedna vrijedna zena mozda se vidimo kad sljedeci put dodjem kod sestre puno te pozdravljam iz slavonije
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hej, mi se šmucamo po vrtu a nema gazdarice!
![]() Kako vrt u zimskim uvjetima?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moram svratit u tvoj dnevnik, sigurno tamo piše što radiš, kad nemaš vremena za slikanje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i mene malo da provirim šta radiš?
Vidim da ti iberis još uvijek cvjeta, moj je davno prestao
![]() ![]() Heuchere su ti taaaako lijepe i bogate. Ona koju si meni poslala i festuca se nešto muče, kao da im ne odgovara kod mene. Nadam se da će se predomisliti.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
malo sam prošetala i bacila pogled
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
A gdje su slike tvog vrta u snijegu? Možda da ti ga ja poslikam pa da vidiš kakva je situacija??? Možda ti nešto i cvjeta u vrtu a ti to ne znaš.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |