Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grčki oleandar stavi kako si rekla na svjetlo i negrijano mjesto, na proljeće ga preži oko 20 cm od zemlje da se malo zgusne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Evo i mene!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja moram reći |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
OTOK, smail - odlučila sam već da ću ranunculus i frezije posaditi početkom iduće godine u vazu, ali je u međuvremenu Triša predložila da sve posadim u vrt. Možda jednu lukovicu za probu ipak stavim u zemlju...
![]() Lora, antonija, mari5510, tikvić, Retriver Sara, mali kaktus, baka - dalija je zaista neobična. Drago mi je da vam se sviđa. ![]() Mira K, gioiaa, vilmač - grčki oleandar je kod mene tek nekoliko mjeseci. Moram dobro paziti tijekom zime da mi ne smrzne. ![]() Lantana - hvala na ovim lijepim riječima. Nisam sigurna kamo da smjestim oleandar nakon što ocvate, vjerovatno na svjetlo i hladno mjesto?! mimar - dobrodošla u moj vrt. Ako sam dobro pročitala između redova, stižu mi campanule..... ![]() Hvala svima na posjeti i lijepim riječima.... ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš još lijepog cvijeća... Kako bi se reklo "posljednji trzaji" u tvom kraju.
Ali ove dvobojne dalije su fenomenalne! To još nisam vidjela!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasna dalia.
Sve lukovice posadi u vrt, zašto ne. Sviđa mi se crvena krizantema, jer se rjetko vidi takva boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Evo i mene u gostiima |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pregledala sam s sve od početka i znala sam da će ovo biti još jedan lijepi vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Nataly u pravu si kada si oprezna po pitanju ranunculusa, i ja sam dodouše posadila u vrt još prije mjesec dana ali eto ne nadam se baš da će nešto biti od njih, tek kada sam ih smjestila u vrt malo sam googlala i naišla da ne može prezimiti na niskim temperaturama, samo u tegli, iduće godine ću i ja saditi u tegle. Vrt ti je još uvjek prekrasan. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa šarena dalije i lijepe krizanteme
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš je lijepo cvijeće u vrtu, kao i svi ostali, i mene je oduševila dalija, ali i divne krizanteme
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nataly grcki oleandar je
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Nataly, grčki oleander je predivan, moj favorit!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo ti cvate u vrtu, ona bijelo crvena dalija je zgodna, i krizantemice također, volim to naše starinsko cvijeće, nikad ne dosadi
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je još uvijek lijepo, no posebno me očarala dalija
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
po tvome cvijeću se nebi reklo da su mu ovo zadnji trzaji, lijepo je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ti je zgodna ta šarena dalija. Lijepo ti je i ovo zadnje jesenje cvijeće.
Ranunkulus i frezije mogu se saditi i u jesen i na proljeće. Mislim da je u tvom kraju bolje na proljeće, a u vazama mi budu ljepši nego u zemlji |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ovo su posljednje sličice iz vrta za ovu godinu (cvatu još samo krizanteme i jedan neven).
- krizantema crvena ![]() - žuta krizantema (jako je niska) ![]() - prije par dana procvao je jaglac (ne cvate tako kao u proljeće) ![]() - po drugi puta ove godine procvao je i ovaj sukulent ![]() - ovaj grčki oleandar poslala mi Shasha, tek je sad procvao. Žao mi je da više ne vidim njene slike na forumu, kao ni slike lili42 koja mi je također poslala neke biljke ![]() I još malo pa će moj vrt usnuti zimski san. Ali ja neću - ja ću šetati i dalje vašim vrtovima, pogotovo onim morskim... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |