Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 58> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna bijela romantika na fotki.....meni je to samo tak i lijepo gledati, na fotki
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nataly krasno.Obzirom da je ravno ja bih malko i prošetala.
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
ako zaboravimo na sve neugodnosti oko snijega, prelijepa je ta čistoća, zimska idila, ali da ne traje predugo
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
mali kaktus, OTOK, bergenia, mikica, tikvić, Mira K, gioiaa, triša, moon, Gute Fee, jagoda, vilmač, kontesaa, toni, Anaida, Mira 021 - snijeg, kao i sve ostalo, ima svojih dobrih i loših strana. Priznajem, draži mi je vikendom kad se ne moram brinuti da li će preko noći padati (pa ujutro prije posla slijedi čišćenje da bi mogla autom izaći iz dvorišta).
nuna - vidim da si u prvoj posjeti. Hvala, dođi opet...biti će i sunčanijih dana u mojem vrtu... anči39 - i meni je draže proljeće, ali i ovo doba godine ima svojih čari. antonija - nema još novog snijega, ali "miriši" na njega. U susjednim mjestima pada, a čula sam i na vijestima u 7,15 - da "u Gorskom kotaru pada snijeg". Kod mene obično počne malo kasnije. Hvala vam svima na posjeti! ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
došla san vidjeti ima li novoga snijega
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau,predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je krasna slika.. I unatoč tome što je na slici snijeg baš mije jako topla.. Bravo Nataly! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
brrr
![]() vidim i kod tebe je napadalo...jel uskoro stiže proljeće? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasno dvorište pod snijegom! |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepa slika dvorišta pod bijelim pokrivačem, koji se ne šali..Obzirom da snijeg i dalje pada imaš ga već za izvoz...Dok si ti čistila snijeg, ja sam u subotu po sunčanom vremenu brala gljive. Baš je čudna ta priroda, zar ne....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Koja predivna priroda , koja cistoca netaknutog snijega , koja velicanstvena fotografija ! ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasno ti je dvorište ,al ja ipak volim proljeće
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prava zimska idila
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga. gedajući danas vijesti stalno mislim na tebe, ali vidim da ti "uživaš", pa sam se došla malo k tebi rashladiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ljubimci su preslatki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, pa ti si sva u bijelom! Lijepo ga je gledati na slici i iz tople sobe, barem meni. Ja više volim ovakav ambijent
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Evo konačno i mene u tvome vrtu.Imaš lijep i prostran vrt.Dalija mi se posebno svidjela.Ranunculus možeš slobodno posaditi u vrt,
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Pogled kroz prozor je fantastičan pod uvjetom da se gleda iz tople trostorije
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Lijepo je kod tebe.Nadam se da si negdje u toplom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |