Martina83 radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ma puno. samo da sve prođe što prije i da se vratim sa bebicom kući i opet poćnem radit malo nešto sa salvetama.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
boca je originalna!!!!
tebi, draga, želim sve najbolje i da porod prođe brzo i jednostavno!!!!
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
moj favorit je boca!prelijepa je!i sretno ovih dana!
![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
hvala na komplimentu. to je bio jedan poklon za božić.
to su za sad neki zadnji radovi, jel sam pred porod pa ću morat ići u bolnicu za par dana, ležat do termina a termin mi je 10.01.2011. tako da ćim opet uhvatim vremena napravit ću nešto novo. |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jako dobra boca. Izvrsna ideja.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
htjela sam prerezat selotep na pola, ali nekako mi to nije ispalo ravno. mozda da sam se više potrudila, ali sam ipak napravila sa cijelim selotepom. drugi puta kad budem nešto radila cu baš probat sa uzim kockicama.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Martina83,dobra ideja s kockicama,možeš prerezati selotejp po pola jer ti površine nisu velike,krasno!
|
|
![]() |
|
hvala vam. to je za poklon. prijateljica mi rekla da hoće neku vazu pa sam joj predložila napravit teglicu bez poklopca i eto u to može stavit šta hoće. pa sam još imala ideja za dvije druge teglice.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
baš slatke teglice |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš zgodno. I ja se već dugo spremam izorganizirati kuhinju s decoupage teglicama, ali nikako uloviti vremena za to. Već mi je garaža puna teglica koje čekaju svojih 5 minuta a nikako da dođu na red.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Slatko!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nije mi to još nitko rekao, ali sam to sama primjetila. stalno mi padaju neke nove stvari na pamet koje bih odmah napravila.
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
martina, ne znam da li su ti rekli ali protiv ove zaraze nema lijeka
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
da, zarazila sam se, istina
![]() |
|
![]() |
|
to ljubičasto je okvir za sliku. imala sam neku kutiju sa tim prozorčićima pa sam je izrezala i stavila na karton i preljepila tu ljubičastu salvetu.
|
|
![]() |
|
I Martina se opako zarazila decoupageom!
I ja glasam za ljubičastu teglicu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |