Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 58> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ga baš zbog toga nikad ne berem,kad sam bila mlađa sam ga brala i nakon nekog vremena imala punu kuću pahuljica od bambusa koje je bilo teško očistiti.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš sam pomislila kako je rogoz efektan u vazi, kad sam pročitala dalje... sazrijevanje i "letenje"....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u pravu si,vredi pokusati
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
1234DRENOVA - vidim da si bila u posjeti i da si se dobro opremila da se ne prehladiš...
![]() sarajka, moon, Lora - divne ste, hvala Vam... ![]() Triša - ja tebi tepam i zovem te Trišica, a ti meni da sam zaslužila šibe.. ![]() Baka , Lantana - vidim da će uz Trišu biti još nekih koje ću dočekati sa šibom. ![]() Vilmač - jesi li se to ti prestrašila moje kolekcije?!?! ![]() anaida - snijeg se bio sasvim otopio, sad ga ponovo ima. Ali samo je zabijelilo, ništa strašno... ![]() Mira021- morala sam ih malo ukrasiti da ublažim dojam ![]() Evo da usput stavim i jednu sličicu. U mojem mjestu, na jednom močvarnom području raste rogoz. I evo što se desi nakon nekog vremena tj. boravka u toploj prostoriji. ![]() Mislim da se to dogodi kad sazrije jer to vidim i na njegovom staništu. Veliki je problem očistiti ove ostatke jer to "leti" po zraku koliko je lagano... No, dobro mi dođe u vrijeme Svih Svetih kada stavim u ikebanu. Bude super jer kad mraz "ofuri" ostalo cvijeće, uvenule krizanteme bacim, a rogoz još neko vrijeme ostavim. Pokušat ću u proljeće iskopati korijen ili što već ima, pa preseliti u vrt. Nisam baš sigurna u uspjeh tog pothvata, ali vrijedi pokušati... Hvala svima na posjeti... ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Snig se otapa,a meni baš te šibe predobro izgledaju u toj vazi
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A već je danas slika vrta sigurno drugačija, zar ne!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mora da si bila dobra
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
šibe
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome si zaradila lijepu hrpicu šiba!
![]() A vrt? Eto zamalo kao da i nije bilo snijega!Travica zelena kao u proljeće.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha draga moja, očito si zaslužila šibu, i to ne samo jednu, no čujem da ćeš samu sebe razveseliti već ovaj tjedan u škurinjskom rasadniku, mislim da ću to učiniti i ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Slikice su prekrasne, a poklon će stići za Božić, pa ne očajavaj
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
i od mene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasna zimska idila,baš mi je žao što nije bilo poklona,jer za ovakve divne slikice zaslužila si poklon barem od nas cvjetoljubaca
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
antonija, Mira K, 1234DRENOVA - hvala na posjeti
![]() Jagoda je prije par dana pitala koliko ima snijega. Evo slikovnog odgovora (vide se i tuneli od svima "omiljenih" voluharica) ![]() Nadala sam se da će me posjetiti Sveti Nikola. Čizma je ostala prazna, ali zato šiba nije nedostajalo. Krampus me niti jednu godinu ne zaboravlja... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
u Rijeci kad zapuše orkanska bura,ne preživi ništa bez zaklona |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jaoj draga što je hladno kod tebe!!!!! Ne volim snijeg i zimu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
da -11, nemogu vjerovati! a neće se valjda smrznuti keizantema!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Može baka....kreni, stavila sam za kavu..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |