Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene u tvom vrtu. Nagazila sam se po snijegu, valjda si primjetila moje stope
![]() Ljubimci su prepreslatki, a aranžman mi se jako, jako svidja. Ciklamu kao što ti je rekla Antonija, obavezno stavi u negrijanu prostoriju da ti se što duže održi ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja sam doskijala i pogledala ta divna stvorenja i tvoj snježni vrt i odoh dalje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nije mi dosta snijega u Rijeci i u mom dvorištu nego sam se još morala probijati kroz tvoj u dvorištu do kuće da vidim ove slatkiše i poigram se s njima.
Trebaju li možda šišanje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
preslatki psići
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
VAU, VAU!
Baš su cukreni! Bravo za lijepi aranžman! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi ljubimci, krasna ciklama, a vidim na zadnjoj slici da još dosta crveno-bijelog štapa viri
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bijelo,bijelo,brrrr......
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepi su i preslatki tvoji psići, a šta se ciklama tiče one ti i nisu sobno bilje, stavi ih u negrijanu prostoriju, mislim da u tvojim uvjetima ne bi opstale vani!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
antonija - hvala za savjet, pokušati ću se iduće godine malo ranije sjetiti krenuti u "berbu" rogoza. Vidim da si se sjetila kako je to lijepa slika srne bila. Morala sam napisati što slika predstavlja..vide se samo dvije točkice..
mali kaktus, Mira K, tikvić i baka - aranžman je svake godine drugačiji, uvijek od onoga što mi je pri ruci.. Ovu godinu sam odlučila iskoristiti košaricu. Nadam se da ću imati sreće s ciklamom, nisam baš na "ti" sa kućnim biljkama. A i nemam ih kamo staviti, prozorske daske su obično "zauzete" kao što se i vidi na slijedećoj slici.. ![]() Anaida - lijepo da si me se sjetila (samo ti razlog baš i nije dobar) ![]() Pogled iz mog dvorišta prema centru Liča: ![]() Pogled u pravcu Fužina: ![]() Žao mi je da nisam slikala jutros iz kuće prije nego smo očistili put do ceste. Sreća da je vikend pa ne "lopatam" u 5,30 h u jutro. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Nataly, mislila sam na tebe ujutro u 5! Kod mene ima snijega uhuhuuu, a kako li je tada tek kod tebe...!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Košarica aranžman je jako lijep!
![]() A i ulov u vidu ciklame je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Nataly, rogoz beri dok je još zelen pa neće pucati, ja san ga znala imati i više godina
prelijep ti je božićni aranžman, ciklame zimi obožavam, snijega ko u priči, ajde me sjeti je li sa onoga tvoga fotosafarija od srne se vide samo oči koje svijetle! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Aranžmani ciklama su prekrasni, a ova tadnja slikica jako romantična.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, pa kod nas je trenutno više snijega
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Danas se primorke hvale sa snijegom ,ja skočila u tvoj vrt da vidim kakva je situacija kod tebe.Snijega ko u priči,lijep božični aražman,a ciklame posebno volim.
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Brza si Triša, ne mogu te uloviti...ja ipak ne vježbam na traci pa nemam kondiciju..
![]() Dosta vas forumašica pokazalo je svoje novogodišnje aranžmane, pa evo i mog ![]() Jučer na druženju Riječke ekipe kupila sam ciklamu ![]() Ovaj dio okućnice još nisam do sada slikala. Ustvari jesam, kad sam slikala srne ![]() ![]() I na kraju da ne zaboravim - Mimar, koverta je napokon stigla..... ![]() Hvala svima koji posjećuju moj vrt.... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja došla, ulovi me ako možeš, danas sam trčala na traki za trčanje 30 minuta, brža sam i kidam nalijevo . -tako mi mlijeka u prahu-
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa, baka, mali kaktus, otok - čišćenje ostataka rogoza je...
![]() misti-da - nisam do sada imala iskustava sa krizantemama pa sam se ugodno iznenadila antonija - ovaj rogoz je u vazi već cca 50 dana. Ne razumijem kada bi ga trebala ubrati? Imaš li iskustva? Cure... ![]() |
|
![]() |
|
rogoz uberi prije nego sazri pa neće pucati!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E pa sad znam i kako se to zove - dakle to je rogoz. Iskustva sa čišćenjem kuće kad se razleti imam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |