Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super slika. Zapravo su slike s datumom prava dokumentirana vrijednost.I ja mislim da je vrijesak.... ima naime erika i calunha (Bog zna jesam li dobro napisala) i vrlo su slični!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Danas nakon što sam imala isplaniranu doslovce svaku sekundu, uspjela sam prošetati svojim vrtom da vidim kakva je situacija posljednjeg dana u ovoj godini.
Prvi puta da mi u vrtu na staru godinu u vrtu nešto cvate. Jest da cvate vrlo skromno, ali s obzirom da su se temperature prethodnih dana spustile i do -18°C, vrlo sam zadovoljna. Nisam sigurna razlikujem li eriku i vrijesak (Tija mi je čak i link na jedan članak poslala - hvala Tija), zaključite sami što je to. Ja mislim da je vrijesak jer je podnio tako nisku temperaturu. Molim posjetitelje da me isprave ako griješim. Kupila sam ga prije cca dva mjeseca pa je još mali. ![]() Kod mene uglavnom nema snijega, ali u ovom kamenjaru najsporije se topi... |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Blanka C. - danas je konačno i kod mene temperatura bila u plusu. A vjeruj mi, i meni je uvijek hladno...
![]() Mari5510 - hvala ti na čestitki i posjeti... ![]() freeland - ni ti ne zaostaješ sa cukrenim ljubimcem, vidjela sam da je naučio pozirati... ![]() baka - nadam se da će iduće godine jaslice ipak biti malo veće... ![]() Retriver Sara - kasnim sa slikom božićno-novogodišnje jelke, ali u sljedećem postu ispravit ću pogrešku... ![]() hamara - pa zar ti nije bilo dosta tvog snijega? Dođi ti meni opet, drag si gost... ![]() Hvala vam drage moje na posjeti mom skromnom kontinentalnom vrtu... ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj bas sam uzivala u snijegu!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neka reče tko što hoće, ali snježne slike su divne.
Tvoji ljubimci kao plišane igračke! Slatki su!
Lijepa su ti mini jaslice s aranžmanom pokraj.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nataly, lijepo si mi ukrasila svoj domič, ali ona dva draguljčića su mi najveći ukras!!! Kak su cukrani!!!!
Pozdravčić i naravno pusica malim medenjacima!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lijepi ukrasi
![]() i tebi Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Nataly...volim snijeg,baš ti je lijepo,samo mrzim hladnoću,uvijek mi je zima.
Cvijeće ti je jako lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 - hvala, još moram slikati okićenu jelkicu. Ove godine uglavnom ukrašavam sa postojećim ukrasima, samo malo mijenjam kombinaciju tako da ne bude svaku godinu isto. Ljubimice nas zaista uveseljavaju... ![]() Anaida - jaslice su najprije bile ispod jelke, ali mala zloćka od pekinezerice mi je raznesla svu mahovinu, pa sam ih stavila na sadašnju poziciju (bez mahovine) ![]() Korijenko - mimoišle smo se, ja sam upravo došla od tebe... Jaslice su najminijaturnije koje mogu biti. Teško mi je povjerovati da nisi još nikada napravila aranžman. No, kad ga napraviš znam da će biti lijep - ne sumnjam... ![]() Triša - bila sam i ja kod Korijenka. Jesi primjetila da ima više snijega nego kod mene. Ali kod mene je puno hladnije, zato - dobrodošla na čaj... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sada sam šetala po snijegu kod Korijenka i dosta mi ga je, preletit ću do tebe i to ravno u kuću kraj šparheta - dolazim na čaj!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jaslice su ti krasne, mini ali simpa i božićna košarica je super
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jako su mi lijepe jaslice kod tebe, ovako između ciklame i božikovine..
Pesani su baš fora ovako smješteni na prozorskoj dasci!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje dekoracije su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sarajka, Moon, Lora - hvala na posjeti Na prethodnim slikama ste vidjeli božikovinu u vazi. Ako nekome trebaju grančice da pokuša zakorjeniti, slobodno neka se javi da mu pošaljem. ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nataly, jaslice su mi jako simpa
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nataly, čestit Božić
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga Nataly i ja prošetah ponovo,i naravno divim se vašim dekoracijama za Božić,zaista je svaka posebno lijepa na svoj način,uživaj te i radujte se a bogami i ja sa vama skupa
![]() |
|
![]() |
|
Svim šetačima kroz moj vrt, koji danas slave, želim čestit i blagoslovljen Božić, mir i blagostanje. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus , hoya - trenutno nije kod mene brrrr, brr... Najavljeno je da će padati snijeg. Za sada još ništa od toga, tako da čak ni kod mene nije osvanuo bijeli Božić ![]() lovro , DRENOVA - hvala na pohvali za ljubimce i aranžman ![]() Triša - šišaš li samo ljubimce ili i vlasnike? ![]() moon - vidim da si bila u žurbi, nisi čak ni kavu popila... ![]() Antonija, Lora - hvala na savjetima za ciklamu. Lora - hvala na pohvalama za aranžman. Ne samo da sam primjetila tvoje stope u snijegu, nego si i bez obuće ostala... ![]() Hvala svima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |