moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 28> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
evo malo sličica iz mog vrta, polako sve kreće, a ja malo nestrpljiva.
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
...i cvjetnu,veselu i radosnu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretnu i cvjetnu Novu ti želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lijepu kolekciju ljiljana imaš a i pravo si se ponovila sa ružama.Svaka čast
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mnogo zdravlja,sreće i veselja u Novoj 2 011
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga baka
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Sretno i tebi, draga!
![]() |
|
![]() |
|
![]() evo moj amarilis procvjetao pa da podijelim to s vama i na ovaj način da vam čestitam novu godinu i zaželim sve najbolje i vama i vašim obiteljima |
|
![]() |
|
draga triša baš ti hvala na lijepim riječima.tako bih voljela da smo bliže pa da se srećemo i na nekim kaficama ali ne virtualnim.drugi put kad budeš u sarajevu ima nas još sarajki koje trebaš sresti osim naše drage "sarajke"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Magnolija, pa ima nas koji mislimo na tebe i tvoj mladi vrt!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
draga josipa baš ti hvala na posjetu prijatno si me iznenadila.nećeš možda vjerovati ali ima dva tri dana da si mi na pameti.osjetila si ti to pa si me posjetila.jako bi mi bilo drago da popijemo kaficu ovih dana
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
LIjepo si se ponovila ,
![]() Za iberis nije ni čudo da cvjeta .Znaš da nam je do skoro bilo petnaest stepeni . I moj je jedan alijum narastao 30-40 cm u visinu . Morala sam ga izvaditi i donijeti kući da ne smrzne. |
|
![]() |
|
enrikova nona hvala ti na posjeti.ove niske rudbekije sam kupila na placu kod jedne gospođe koja se inače bavi cvijećem i godinama kupujem kod nje.mnogo mi je pouzdanije kupovati cvijeće od nekoga ko ga gaji i iz naših podneblja je nego iz rasadnika gdje često bude napumpano kojekavim hemijama i slično.
sarajkice hvala draga.šta ću moram se nekad malo ponoviti dok ne dođe proljeće pa da razmjenjujem cvijeće sa svojim dragim prijateljicama. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasni noviteti draga,kod tebe stvarno uvijek nešto novo i lijepo
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
i ja antonija.hvala ti.dugo sam se opirala da ih kupim, ali evo ubijedili su me da bez problema rastu u stanovima pa da pokušam.nemam puno sobnog bilja pa mogu da im se posvetim maksimalno.stalno ih gledam kao nove članove obitelji.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno i rascvijetano je u tebe, orhideje su ti prave ljepotice, i ja san novopečeni orhidejoljubac
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
koliko su me usrećile nove cvijećkice u mojoj kući toliko i vaši posjeti i pohvale.morala sam to podijeliti s vama da prekratimo ove tmurne dane čekajući proljeće.e baš ćemo se načekati.pozdrav svima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |