Martina83 radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
smo na 5 kg *
|
|
![]() |
|
hvala vam. dobro nije ni puno prošlo od kako me nije bilo. ubrzo sam i poćela opet radit nešto malo. bebica više spava pa tako da imam vremena malo i za neke radove.
napisala sam da sam rodila malu curicu. 2470 g i 49 cm. ali sad je već dosta narasla. pa samo na 5 kg. |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pa dobro nam došla natrag. Sada ćeš imati sve više vremena za decoupage. Najzahtjevnije razdoblje je iza tebe. Nisi nam napisala da li imaš sina ili kćer?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala. da sada je vrijeme posvećeno bebici, pa za sad nemam puno vremena za sebe. ali bit će, kad se malo uhodam u sve.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Čitam da si mlada mama , pa je sigurno kako i treba biti beba centar svijeta i sve vrijeme je posvečeno njoj.Pazi je i mazi , ljubavi nikad previše , ja sam mama i baka koja smatra da djecu obasipati ljubavlju može rezultirati dobrobiti za sve.
Doći će vrijeme i za ostale hobije i zanimacije , sretno roditeljima i bebi. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pittorico je tehnika sjenčanja iza motiva tako da se dobije osječaj slikanog motiva i dubine.Inače motiv izgleda kao naljepnica.Na sva pitanja ovog svijeta imaš odgovor na Google-u i You Tube-u.Samo moraš postaviti pravo pitanje(npr.pittorico tutorial).
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
hvala za savjet. a jel imaš možda neki primjer rada, mislim sliku, jel mi možeš pojasnit šta je pitoriko?nisam sa svim izrazima još upoznata, tako da mi nezamjeriš.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Velike čestitke tebi i najbolje želje maloj djevojčici.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
cestitam Martina nek ti je ziva i zdrava
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čestitam!
![]() |
|
![]() |
|
evo me kod kuće sa bebicom, malom curicom. Sve je dobro prošlo. rodila sam 05.01. i sad samo oko bebice :-)))
čim se malo uhodam probat ću nešto malo i napravit. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Boca sa suncokretima divna!
S obzirom na današnji datum,možda već mogu i čestitati,u svakom slučaju sretno majci i bebici! |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Imaš jako lijepe radove.Sviđa mi se ideja sa salotepom i kockicama. Sretno na porodu! |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sretna ti Nova i sretan ti porod.Što se tiče mackanaj jedan dobronamjeran savjet.Znam da su ukusi različiti ali ubuduće bi bilo bolje da trošiš manje kontura,a više pitorika.Ispadne ljepše i prirodnije.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
vjerujem da je prvi mjesec naporan dok se neuhodaš, ali opet mislim da će biti i dana kada ću moći malo ukrasti vremena za sebe, bar se nadam da će tako biti, potrudit ću se
![]() Baš tih godinu dana brzo prođe, meni je tek počeo porodiljni, nadam se da ću ga kreativno i korisno iskoristiti. |
|
![]() |
|
Želim zi puno sreće u predstojećim danima. Prvi mjesec je malo naporan ali onda ti slijedi cijela godina slobodnog vremena za uživanje s djetetom i decoupage. Meni je moja "porodiljna" godina istekla, vraćam se iza praznika na posao i vjerovatno će sada decoupage pasti u drugi plan. Ali kad djeca odrastu - "čuda ću raditi".
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |