Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 16:38
Zabjelilo kod tebe opet... Nas je za sad preskočio, ali nikad se ne zna..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 15:56
Dakle, evo ga opet
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 15:44
Lora - amaryllisi su mi prekrasni, mada sam ipak očekivala da će biti boja donekle slična onoj na slici

Antonija - meni amaryllis ne cvate kao i vama u vrtu, pa si pokušavam uljepšati zimski period nekim sitnicama (dok gledam neke vaše cjelogodišnje cvjetne vrtove)

Korijenko - samo ti mene nagovaraj na kupovinu, kao da nisam sama sebi dovoljna u toj borbi "kupiti ili ne kupiti". Lani na Viškovu, kad sam došla po samo jedno pakovanje tulipana, nisam uzela ni kolica niti išta drugo, jer mi nisu trebala. Nakon nekog vremena, kad su mi sva ta pakovanja (koja nisam namjeravala kupiti) počela ispadati iz ruku, samo sam čula glas prodavačice iz sebe "ćete da vam donesem košaru?" Tad sam shvatila da sam malčice pretjerala i više od pola vratila na policu...

Retriver Sara - ne bi bilo loše da mi trenutno cvijeće cvate u vrtu, ali zadovoljna sam i sa ovakvom situacijom

Baka - nemoj biti ljubomorna, jer ubrzo će se situacija izmjeniti: moji amaryllisi će spavati a tvoji cvjetati..A što se tiče snježića, situacija je slijedeća:

Slikano prije pola sata, za našu bakicu!

Lijepi snježni pozdrav šetačima, obucite se jer puše bura, a temperatura je -3°C.
smile65
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 12:20
u krasnom gorskom vrtu i amarilisi cvatuWink.
lijepi pozdrav
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 10:15
Ljubomorna sam na sve vas kojima amarilisi cvjetaju u ovo doba. Moji još spavaju zimski san i bude se tamo negdje svibanj....

Ali mene zanima: pada li snježak kod tebe? Jer  to znači da ćemo opet gledati lijepe bijele sličice iz tvog gorskog vrta!Big%20smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 09:24
Amarilis je predivan . Jasno mi je da si malo razočarana jer si očekivala ful crvenog ali ako nemaš šatirani, opet super, a u petak nam je blizu MBM ...... Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 20:17
, ti stvarno prizivaš proljeće, sve ti cvijeta nešto proljetno, i to u gorskom vrtu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 22:59
kakav amarylis!!!!!!!!!!!!

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 21:16
smrcko - onu večer kad sam pisala post, jedva sam ga napisala kako mi se spavalo, i tako bi te rado bila poslušala da idem u krpe ali sam imala još obaveza ("glumila" sam taxi službu) Sleepy

gioiaa - hvala, vjeruj nisam se ni nadala da će ta brojka tako brzo doćiStar

freeland - iako si rekla da je stanje u vrtu slično, kod mene još nema visibaba Cry

Fany54 - slikala sam se već sa mojim curama iz Riječke ekipe, to je i više nego dovoljno. Možda nađem kakvu prigodnu sliku pa ipak stavim...Wink

moon i lantana -  jaglaci nas asociraju na proljeće pa smo svi posegnuli za makar jednim cvijetom smile127

Na prethodnoj stranici, Korijenko me pitala kakve boje je amarilis. Skenirala sam omot od lukovice i stavila sliku. S obzirom da je moj amarilis jučer procvao, sami se možete uvjeriti da su razlike između boje na slici i stvarne boje - minimalne...Confused

Hug

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:35
Lijepi jaglaci Clap
život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:31
Izgleda da nitko od nas nije mogao odoljeti jaglacima...stvarno su veseli
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 19:48
natali čestitke na 500 postu i sad je vrijeme da nam se pokažeš na temi vidljivi (slike formaša) da te vidimo i komentarišemo

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 14:25
Čestitke povodom 500-tog posta smile79!!!!! Ovo ti je znak da ako je nešto nedostižno danas - ne znaći da će biti nedostižno sutra!!!Hitaj dalje, čekamo te!!!!

Stanje u vrtiću nam je skoro pa identično, osim kaj sam ja danas našla dva mala grmića procvjetalih visibaba!!!!!  Znači da možemo biti jedna drugoj orjentir za uspoređivanje vrtnog stanja!!!!

Ostavljam ti sunčani pozdravčić!!!!Smile
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 12:13
kako je divan jaglac i cestitke na predjenom 500 postu
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 01:35
Baš su lijepi cvjetićiClap

Čestitka na 504-tom postusmile73

I Nataly sad na spavanjesmiley2086.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 01:23
Otok - ne znam u kojem trenutku sedumi ovako izvire iz zemlje, ali vidiš što kaže mali kaktus - da mladice još u kasnu jesen provire. Do sada nisam obraćala pažnju na to, valjda ću se sjetiti ovu godinu pratiti razvoj.

Mali kaktus - sve je još moguće kod mene. Veća je vjerojatnost da će još biti niskih temperatura i smrzavica, nego da snijega neće biti u većim količinama.

Lantana - na neki način mi je i muka kad vidim da biljke niču, a znam da će biti još snijega. Bolje bi bilo da čim prije padne, štete bi bile manje.

moon i lilie - hvala vam na čestitkama za postove i cvijeće

baka - kad sam otvorila temu "Gorski vrt", namjera mi je i bila pokazati vam što prezimljuje i kako izgleda vrt tijekom cijele godine u Gorskom kotaru.

Fany54 - tvoj posjet je originalan. Je li to tvoj ručni rad? Baš je krasan. Uz ove amarilise brže će mi proći vrijeme dok čekam moje da procvatu.

Jagoda - i ovaj mak bi trebao prvi puta kod mene procvasti pa ne znam koliki mu je cvijet(ja sam ti još mlada vrtlarica). To je trajnica papaver orientale

I na kraju vas sve lijepo pozdravljam uz ova dva jaglaca netom kupljena (nisam htjela više kupovati jer ih imam posađenih u vrtu, ovo je dovoljno da imam nešto rascvjetanoga)

Hug

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 00:10
smile73 za 500-ti post i cvijeće koje počinje izlaziti.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 23:18
Nataly evo me malo kod tebe da vidim kako je u gorama jer sutra idem malo u Brod na Kupi...Koliko vidim situacija sa biljkama je kao i kod nas, snijega nema a ni hladnoće pa je lijepo...Kad bi barem ovako ostalo, da nam je došlo proljeće...Što se tiče iris japonice pusti ovako, oni će se oporaviti, barem tako bude kod mene....Kakav ti je onaj mak, je li obični ili onaj sa velikim cvijetovima?Super za amarilis, lijepi je, procvjetati će sigurno.....Ja ih imam u vrtu od lani, nadam se da će biti ok i nekoliko u vazi.Vidijeti ćemo koji će bolje cvjetati...smile78
Čestitke za 500 postova...ClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 22:50
Lijepo kod tebe sve buja, samo se bojim da nas opet ne iznenadi. Šalica je super ideja, a amarilis će sigurno biti prekrasan Clap
život je more
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 18:48

Uploaded with ImageShack.us
za tebe jedni amarilisi na platnu da se malo razveseliš.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,279 sekundi.