Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nataly, slikati ću sutra moje narcise da vidiš, ova šalica ti je višenamjenska, baš je lijepa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Slučajno sam maloprije vidjela da će moj idući napisani post biti 500-ti po redu (iznenadila sam se jer sam mislila da je ta brojka za mene nedostižna). Taj 500-ti odlučila sam napisati u svom vrtu i usput staviti par slika.
No, prije svega da ne zaboravim Antoniji odgovoriti. Doći ću večeras u tvoj vrt da usporedim narcise, ne zaboravi ih slikati. ![]() Trenutno stanje u mom vrtu: - dianthus (karanfil) ![]() - Papaver (mak) ![]() - sedum (tustika) ![]() - reznica Flavijine ruže (ispod staklenke) došla je u jesen na ukorjenjivanje ![]() - aquilegia (pakujac) niče ![]() - iberis (snježnica) ![]() - i na kraju, Jagodin japanski iris koji mi je dala Korijenko (molim stoga ili Jagodu ili Korijenko ili bilo koga od upućenih da mi kažu što da radim s ovim lišćem. Treba li ga odrezati ili ga ostaviti). Ovo mu je prva godina kod mene pa ne znam kako s njim postupiti. ![]() Evo tako vam je trenutno kod mene. Prekrasan je sunčani dan, priroda se budi, miriši na proljeće, i tko bi rekao da će prije pravog proljeća biti još smrzavica, snijega... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam se danas čudila kako sedumi već vire iz zemlje, ali kad je tako i kod tebe onda je valjda to normalno
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidi malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bravo za 500 posta i za vrtne biljke
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moram sutra pogledati u vrtu svoj pakujac,možda i moj niče
![]() Otok,za sedum je normalno da već u kasnu jesen viri mlado iz zemlje
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo kod tebe sve buja, samo se bojim da nas opet ne iznenadi. Šalica je super ideja, a amarilis će sigurno biti prekrasan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nataly evo me malo kod tebe da vidim kako je u gorama jer sutra idem malo u Brod na Kupi...Koliko vidim situacija sa biljkama je kao i kod nas, snijega nema a ni hladnoće pa je lijepo...Kad bi barem ovako ostalo, da nam je došlo proljeće...Što se tiče iris japonice pusti ovako, oni će se oporaviti, barem tako bude kod mene....Kakav ti je onaj mak, je li obični ili onaj sa velikim cvijetovima?Super za amarilis, lijepi je, procvjetati će sigurno.....Ja ih imam u vrtu od lani, nadam se da će biti ok i nekoliko u vazi.Vidijeti ćemo koji će bolje cvjetati...
![]() Čestitke za 500 postova...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Otok - ne znam u kojem trenutku sedumi ovako izvire iz zemlje, ali vidiš što kaže mali kaktus - da mladice još u kasnu jesen provire. Do sada nisam obraćala pažnju na to, valjda ću se sjetiti ovu godinu pratiti razvoj.
Mali kaktus - sve je još moguće kod mene. Veća je vjerojatnost da će još biti niskih temperatura i smrzavica, nego da snijega neće biti u većim količinama. Lantana - na neki način mi je i muka kad vidim da biljke niču, a znam da će biti još snijega. Bolje bi bilo da čim prije padne, štete bi bile manje. moon i lilie - hvala vam na čestitkama za postove i cvijeće baka - kad sam otvorila temu "Gorski vrt", namjera mi je i bila pokazati vam što prezimljuje i kako izgleda vrt tijekom cijele godine u Gorskom kotaru. Fany54 - tvoj posjet je originalan. Je li to tvoj ručni rad? Baš je krasan. Uz ove amarilise brže će mi proći vrijeme dok čekam moje da procvatu. Jagoda - i ovaj mak bi trebao prvi puta kod mene procvasti pa ne znam koliki mu je cvijet(ja sam ti još mlada vrtlarica). To je trajnica papaver orientale I na kraju vas sve lijepo pozdravljam uz ova dva jaglaca netom kupljena (nisam htjela više kupovati jer ih imam posađenih u vrtu, ovo je dovoljno da imam nešto rascvjetanoga) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš su lijepi cvjetići
![]() Čestitka na 504-tom postu ![]() I Nataly sad na spavanje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je divan jaglac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Čestitke povodom 500-tog posta
![]() Stanje u vrtiću nam je skoro pa identično, osim kaj sam ja danas našla dva mala grmića procvjetalih visibaba!!!!! Znači da možemo biti jedna drugoj orjentir za uspoređivanje vrtnog stanja!!!! Ostavljam ti sunčani pozdravčić!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
natali čestitke na 500 postu i sad je vrijeme da nam se pokažeš na temi vidljivi (slike formaša) da te vidimo i komentarišemo
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Izgleda da nitko od nas nije mogao odoljeti jaglacima...stvarno su veseli
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi jaglaci
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko - onu večer kad sam pisala post, jedva sam ga napisala kako mi se spavalo, i tako bi te rado bila poslušala da idem u krpe ali sam imala još obaveza ("glumila" sam taxi službu)
![]() gioiaa - hvala, vjeruj nisam se ni nadala da će ta brojka tako brzo doći ![]() freeland - iako si rekla da je stanje u vrtu slično, kod mene još nema visibaba ![]() Fany54 - slikala sam se već sa mojim curama iz Riječke ekipe, to je i više nego dovoljno. Možda nađem kakvu prigodnu sliku pa ipak stavim... ![]() moon i lantana - jaglaci nas asociraju na proljeće pa smo svi posegnuli za makar jednim cvijetom ![]() Na prethodnoj stranici, Korijenko me pitala kakve boje je amarilis. Skenirala sam omot od lukovice i stavila sliku. S obzirom da je moj amarilis jučer procvao, sami se možete uvjeriti da su razlike između boje na slici i stvarne boje - minimalne... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |