Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 69>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:41
Hvala vam na posjeti smile78

Bigi prvo je škrinja a drugi je frižider. Šta onda imamo isto?Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 17:46
Big%20smileSvratila da vidim ima li što nova.Thumbs%20Upza novitete....  Usput sam se utješila Hoyinim upisom o koprivamaWink. I moje (njena i Nihina) su sad visoke bijedne....Confused
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 17:19
Proljećeeee!
Malo sam ti zavirila u ured, na terasu i u kućicu. Ova dracena Song of india mi je smile94! Prekrasna je!
A i uspjela sam primijetit da imamo isti frižider! LOL

smile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 17:07
noviteti su preslatki
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 13:13
smile127  smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 10:32
Lipo cviće,a begonija mi je posebno slatkicasmile64
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 10:00

Dracena "Song of India", tako sam sretna da sam je nabavila!!!

zamio

I za kraj... mala Nolina...tako mi je slatka
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 09:58
Nisam dugo stavljala novitete, pa evo da vidite da ne spavam baš cijele zime Smile

mirisna pelargonija

Zapelcana nova dracena, jer je stara gecrk..

begonija- poklon mm za Valentinovo

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 13:11
                                     smile99za nevjestu 
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 23:39
Super ti je cvijeće u uredu posebno hibiskus.  smile94
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 21:54
Bravo za hibiskus
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 20:56
proljeće kod tebe u uredu pravo proljeće,zaista uživam u hibiskusu,jer kod mene nema nigdje cvjetića,samo snijeg a i u kući biljkice spavaju
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 19:49
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

Super da si naručila i vjerujem da će ti se primiti pa da nas obasipaš cvijetnim slikama i da lakše ću se nosit sa krivicom Wink.
Što se tiće zakorijenjivanja najvažnije je da bude na toplom mjestu, umočit u hormon, prekriti vrečicom ili najlonom, ne previše zaliti da nebi došlo do trulenja i imati puno strpljenja i uspijeh neće izostati...sretno

Drži mi fige!!!Smile
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 13:20
Super da si naručila i vjerujem da će ti se primiti pa da nas obasipaš cvijetnim slikama i da lakše ću se nosit sa krivicom Wink.
Što se tiće zakorijenjivanja najvažnije je da bude na toplom mjestu, umočit u hormon, prekriti vrečicom ili najlonom, ne previše zaliti da nebi došlo do trulenja i imati puno strpljenja i uspijeh neće izostati...sretno
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 12:57
Bromi, sada snosi krivicu zbog toga što si mi napravila. Tongue
Da prošli tjedan sam kod Nine naručila još 5 reznica, samo se nadam da će mi se i primiti.

Može neki savjet (tvoj osobni) ili tip, kako da mi se najsigurnije prime...
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 12:29
smile227prekrasan ti je hibiskus i da znaš nije me sram što sam te zarazila nadam se da će ih uskoro biti i više smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 12:26
Hoya, kada ti vrh bude visok, slobodno ga otkini i zapikni u teglu.

Gospina trava, ja se sjećam tulipana crvenog, a možda je bio i zumbul, samo sam zaboravila. Da,da, izađe ti on svake godine na istom mjestu, budemo ga opet slikali ako se pojavi. Ali najbolje od svega što je to nogostup, kojim se svaki dan prolazi, ali svi naravno pazimo na tulipana.

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 07:11
Došla sam po ideje za terasu, a akd tmo zumbul u betonu raste. Jel još postoji?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 06:54
Proljeće, da vidiš moje koprive. Nisu za gledanje LOL, ali se drže. Znam ja da su one jeftine i da ih je lako kupiti, ali meni je izazov održati ih. Ipak mi je par od naše Lore ostalo i zimuju s tvojom ljubičastom plišanom.
Ona mi nije bacila ništa novih grančica, ali je živa i raste u visinu. Kad malo zatopli skinut ću joj vrh, ali za sada samo bdijem nad njom!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 13:58
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Prekrasno okruženje. Ujutro dodješ medju biljke, popodne opet.Predivno.Hibić je zakonClapClapClap

Je, Lora, imaš pravo.
Ujutro na poslu u cvijeću, popodne doma u cvijeću, a tek u proljeće...eh to jedva čekam!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,233 sekundi.