Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na posjeti
![]() Bigi prvo je škrinja a drugi je frižider. Šta onda imamo isto?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Proljećeeee!
Malo sam ti zavirila u ured, na terasu i u kućicu. Ova dracena Song of india mi je ![]() A i uspjela sam primijetit da imamo isti frižider! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
noviteti su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo cviće,a begonija mi je posebno slatkica
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() Dracena "Song of India", tako sam sretna da sam je nabavila!!!
![]() zamio
I za kraj... mala Nolina...tako mi je slatka
![]() |
|
![]() |
|
Nisam dugo stavljala novitete, pa evo da vidite da ne spavam baš cijele zime
![]() ![]() mirisna pelargonija
![]() Zapelcana nova dracena, jer je stara gecrk..
![]() begonija- poklon mm za Valentinovo
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Super ti je cvijeće u uredu posebno hibiskus.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bravo za hibiskus
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
proljeće kod tebe u uredu pravo proljeće,zaista uživam u hibiskusu,jer kod mene nema nigdje cvjetića,samo snijeg a i u kući biljkice spavaju
|
|
![]() |
|
Drži mi fige!!!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Super da si naručila i vjerujem da će ti se primiti pa da nas obasipaš cvijetnim slikama i da lakše ću se nosit sa krivicom
![]() Što se tiće zakorijenjivanja najvažnije je da bude na toplom mjestu, umočit u hormon, prekriti vrečicom ili najlonom, ne previše zaliti da nebi došlo do trulenja i imati puno strpljenja i uspijeh neće izostati...sretno |
|
![]() |
|
Bromi, sada snosi krivicu zbog toga što si mi napravila.
![]() Da prošli tjedan sam kod Nine naručila još 5 reznica, samo se nadam da će mi se i primiti.
Može neki savjet (tvoj osobni) ili tip, kako da mi se najsigurnije prime...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hoya, kada ti vrh bude visok, slobodno ga otkini i zapikni u teglu.
Gospina trava, ja se sjećam tulipana crvenog, a možda je bio i zumbul, samo sam zaboravila. Da,da, izađe ti on svake godine na istom mjestu, budemo ga opet slikali ako se pojavi. Ali najbolje od svega što je to nogostup, kojim se svaki dan prolazi, ali svi naravno pazimo na tulipana.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Došla sam po ideje za terasu, a akd tmo zumbul u betonu raste. Jel još postoji?
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Proljeće, da vidiš moje koprive. Nisu za gledanje
![]() Ona mi nije bacila ništa novih grančica, ali je živa i raste u visinu. Kad malo zatopli skinut ću joj vrh, ali za sada samo bdijem nad njom!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Je, Lora, imaš pravo.
Ujutro na poslu u cvijeću, popodne doma u cvijeću, a tek u proljeće...eh to jedva čekam!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |