Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 137> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe slike ruže i jaglaca.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
misty-da, RSara, manči,VILMAČ hvala na cvijeću
VILMAČ nemam pojma, meni se čini da je to Mira021 meni poklonila svoju ružu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....ugodan dan, saljem ti moje jaglace i na njima malo danasnjeg sunca....
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
opet ja kod tebe bila u šetnji! pozzzz
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uživala san u šetnji parkom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
u našem vrtu na brijegu visibabe još ne cvatu, ali zato su procvale u Parku 56.bojne u nizini
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5612 ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Oho, kreće i kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
mi smo na rubu Moslavačke gore, a malo dolje u nizini je Lonjsko polje |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ima u tebe lijepih biljčica, nije sve smrzlo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pa gdje god dođem svi nešto rade u vrtu i nemaju snijega. A ja?!
![]() Kolika je kod tebe nadmorska visina? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
vidim da posjećujete moj vrt, možda u nadi da ćete vidjeti nešta novoga
![]() hvala svima ![]() danas, dakle vrijeme se jako potoplilo, bila sam u vrtu, nešto malo orezivala, suhih biljaka ima dosta, ima se šta raditi, no primijetila sam da se samo površinski sloj zemlje odmrznuo, malo dublje je još tvrdo, zamrznuto.. evo nekoliko slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mari - meni su noge uvijek ledene, bez obzira kako je vani vruće, neću sada o ljubavi - ima i toga , sva sreća.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |