Frezija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milica krasna je, nemam sreće s njima, ali i ove sam godine stavila lukovice, pa čekam, čekam - izgleda toplije vrijeme, jer su mi vani, a nije bilo ispod nule pa će valjda čekanje uroditi frezijama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...
![]() |
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
![]() evo i moje mada je jos uvek držim u kuci jer nam je napolju hladno pa se bojim da se nesmrzne |
|
![]() |
|
Letitia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Hvala maso, držimo fige da uspiju
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...postoji mogucnost ako se nisu smrzle ili ako ih nije nesto popapalo...drzim fige da ti provire i ovo proljece
|
|
![]() |
|
Letitia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Prekrasne su vam frezije. Nisam znala da mogu i u teglu.
Prošlo proljeće posadila sam lukovice frezije na gredicu u vrtu. Biljke su nikle, ali nikad nisu procvale. Listovi su požutili, ali sam lukovice ostavila u gredici. Postoji li mogućnost da niknu ove godine kao npr. tulipani koje isto ostavljam?
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
I moje konačno posađene. A sad treba čekati, i čekati, i čekatiiiii a jooooj.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
predivna je...
![]() ja sam bas jucer posadila par lukovica u teglu ali lukovice su vec malo suhe, no sto je tu je nadam se da ce ipak koja proviriti |
|
![]() |
|
hvala Lanuska :)
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
maso prekrasno, fotka me je toliko oduševila da sam turila nos na monitor jer sam imala osjećaj da ću osjetiti predivan miris tvoje frezije
![]() |
|
![]() |
|
Stefanotis, Donata hvala na komplimentima!
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Maso krasna slika...
![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Mogu misliti...
Ovo je kandidat za sliku godine, ako se mene pita.
![]() |
|
![]() |
|
...a tek koji miris imajuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
Preeeeeeeeeeediiiiiiiiivnooooooooooooo!!!
![]() Ja svoje nisam jučer uspjela posaditi. Nadam se da ću danas...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E baš ste navalili, pa kad vidim ovu sliku obuzme me silna želja da pokušam ponovo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
dobro večer . - ja sam isto jučer kupila jedno pakovanje frezija ima ih 12 u vrečici.-mix. gledajuči vaše dopise vidim da ima različitih iskustava . vidjet ću što da napravim sa njima , mada sam ih namjenila za kamenjar. namojima piše da se mogu sadit3-4-5 mj. na dubinu od 8 cm . na razmak 10 cm . visina im je od 25- 35 cm . sade se na sunčano i umjereno sunčano mjesto . pa sad ni sama neznam još ću vidjet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lukovice sam posadila u kalic i drzala je u kuci na prozorskoj dasci u prostoriji koju grijemo, ali sa napomenem da nije radijator ispod daske...a lukovice su duguljaste duge nekih 2-3 centa i siroke 1 cent , svijetle su, vise bjelkaste nego zute...
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Maso, jesi li posadjene lukovice u kuci drzala na toplom, na umerenoj temperaturi ili na nizoj? I jesu li lukovice frezije male lukovice?
Merci. |
|
Aglaja
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |