moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je predivno, kako zdravo i lijepo izgledaju sve nove biljčice!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I tvoj ulov je wou
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
e hibic je naravno jos unutra. a sad cu za one koji nisu bili na stranici s naseg izleta i tu staviti moj najnoviji ulov... koji je jucer bio vani, pa sam ga kad sam negdje pocetkom noci vidla da je Sibir unijela unutra. pa sad opet ceka da iseta na sunce... a na vecer cemo vidjeti
![]() jedna od azaleja, drugacije su, i vanjske
![]() druga azaleja
![]() i treca, sasvim drugacijeg cvijeta
![]() margaretice sasvim obicne i drage
![]() i sad naj-ulov, sasvim drugacija bacopa
![]() i sad cijela u punom sjaju
![]() eto...sad su i tu...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hamara i u tvoj vrt je došlo proljeće. Vidim da se imaš čemu veseliti u šetnji tvojim prekrasnim vrtom. Ali mene je oduševio onaj crveni hibiskus!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Najviše mi se na slikama procvalih cveteka sviđa onaj "hm" u rečenici... hm proljeće!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bugica nema lišća,ali zato ima cvijeta,a moja neće da cvita ni onda kad bi morala,hibić je predivne boje,a zumbuli i jaglaci su isto obojali tvoj vrt,predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Proljeće je došla,cvjetovi se otvorili
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I k tebi je proljeće stiglo! Zumbuli i jaglaci zasjali bojama, prelijepo!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Stiglo je proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo je vidjeti malo boja!
A mica ti je bila prelijepa! Znam kako ti je bez voljenog ljubimca. I mi smo bili prije 2 g. ostali bez svog Herkulesa, voljenog mačka, a sad nikako da nađem novog ljubimca.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
evo prvih cvjetica u mom vrtu... niklih, procvalih ovog... hm, proljeca
![]() prvi cvjetici forsicije
![]() plavi zumbulic
![]() jos zumbula
![]() i roza
![]() malo zajedno
![]() jedan tanjur
![]() i drugi...
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hamara zaista prelijepo,cvjetovi bugice i hibija krasni,lijepo ih je vidjeti u ovim hladnim i zimskim danima ,razgale dušu
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dašak proljeća i ljeta...
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
ma sad su procvali! bugici jedna grana ali ide dalje, hibi svaki dan novi pupoljci... a kamelije su pune pupoljaka
je Sunceee to je moja ljubljena Hamara koja je otisla u neki bolji svijet s punih 18 godina... ali mogla je i dulje biti s nama
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hamara tvoja bugica još ili već ima cvjetiće...Isto tako i hibi...Očito im paše mjesto gdje se nalaze....Kamelije su u dobrom stanju, biti će lijepih cvijetova...Moja velika bugica je premještena u vrt i zamotana vidijeti ćemo što će s njom biti na proljeće, ostale dvije su u konobi...Hibiji su u kući i drže se, ali ne cvjetaju kao tvoj...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hamara, lijepo kućno cvijeće a dolazak proljeća svi željno iščekujemo.
Da li je ovaj prekrasan micek na avataru tvoj ili ?
|
|
|
|
![]() |
|
<aboravila sam pokazati bugicu i hibic pa su se uvrijedili
![]() ![]() bugica se razbacala cjeticima
![]() a hibic opasno krenuo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će cv
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |