Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 172> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predobri su ti makove!pa ti si stvarno nemadmašno-izlaze radovi kao iz pogona!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala cure
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Uvijek drag cameo! Lijepo Sara!
![]() I ja sam se zarazila ovim drugim slojem salvete! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako mi se dopada ova način rada sa drugim slojem salveta - moram to isprobati! Djeluje mi jako profinjeno i elegantno. Da li tu isto čupkate i izrezujete motive ili lijepite cijelu salvetu?
|
|
![]() |
|
hvala vam curke,ovaj drugi sloj sam koristila od druge salvete jer je od ove cameo bio i previse blijed....nisam ga cupkala jer je bijela podloga...samo izrezala.
|
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Odlična kutija, drugi sloj je zakon!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro ti ide-rekla sam ja da ti imaš pogon i dva tri mala patuljka koji to tebi pomažu(a ti im dođeš kao snjeguljica pa te samo maze i paze),ludilo od radova,predivno,predobro!
![]() |
|
![]() |
|
hvala curke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Cure ovdje sam nova, ali ne i u dekupažu, ali ne i baš iskusna jako. Stoga Vas molim da mi netko odgovori sa kojom bojom bi trebala obojati stol koji želim napraviti u shabby schic stilu. Molim za što žurniji odgovor, želim što prije započeti. I što koristite kao podlogu za boju na drvo? Bila bi Vam zahvalna kad bi i danas mogla dobiti odgovor.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Perfa.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
A kako gdje Biljani postaviti pitanje kako bi dobila odgovor.
Ali ne radi se o kuhinji u ovom slučaju koji mene zanima. To je stolić u shabby stilu koji bi trebala obojati istom bijelom bojom, samo me zanima koja bi bila najsličnija original boji da bi dobila isti efekt.
|
|
![]() |
|
TB hvala puno.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jedva jedno vidim, a ono već drugo na repertuaru. Flaša mi je čeče.Već ne znam kako da napišem za stvar koja mi se svidja a sve mi su stvarno perfa.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Boca je neviđena!
Je li to salveta ili šablona?
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
sarita, prekrasne radove imaš!!!! hoćemo jooooš!!!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako mi je lijepa i elegantna ova boca.....i ja pokušavam odgonetnuti s čim si ovo radila.....
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure,na boci je salveta.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |