Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | |
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šta si ono rekla tanja od banana,nisam skontala.imam hoju godinama, lijepa je zdrava ali neče da cvjeta pa lovim korisne savjete
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
[QUOTE=natalija]cure gdje kupite hoyu? nikad je nisam vidjela u ponudi po trgovinama i rasadnicima
![]() i mene zanima. tražim već dosta dugo taj slatki mali cvijetak i nigdje ga nisam vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
cure gdje kupite hoyu? nikad je nisam vidjela u ponudi po trgovinama i rasadnicima
kamelia za vunaste uši ti je potrebnan štapić za uši i alkohol, umočiš i skidaš ih |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja sam isprobala na hoji i kaktusima. Vjerujem da bi i prošlo na orhideji.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Pozdrav svima.Ja sam nova članica.Čitala sam ovo što pišete o cimetu.Zanima me da li djeluje i kod orhideja.Kupila sam zdrave biljke,ali kasnije su se pojavile vunaste uši.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
]
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Dok nebude korijen ojačao nema cvijeta, a drugo nesmiju biti omotane da se guše.
|
|
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
pozdrav svim ćlanovima.tek sam se uključila,imam hoju več godinama a ne cvjeta, na svijetlom je mjestu izdravo izgleda, ne premještam je, šta joj je
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Čula sam da to biljci daje dodatno željezo kad se stavi u zemlju, je to istina?
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobar savjet,ako će mi trebati,iskoristit ću ga!
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
super savjet, hvala :)
|
|
![]() |
|
Dobro čitaš kaktusiću, ja isprobala za crvebne uši, to ti je bila paučina, samo sam jednom polila i nema ih više. Ja to pročitala na Interu.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Tako je. Isto tako i kod orhideja se na bolesno lišće stavlja cimet jer je to prirodni fungicid.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da, mali kaktus, do sada sam ga koristila, a sad ću i više
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro ja to čitam,to vi s cimetom lječite biljke?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš ti hvala. Sreća za kuma pomorca pa ne oskudijevam na cimetu!
|
|
|
|
![]() |
|
JA isprobala na kaktusima, jer susjeda ima jednu mislim da je krasulja i svake zime puna paučine, zapravo to je crveni pauk.
|
|
![]() |
|
Ozbiljno?
Koristim cimet kod njege biljaka. Uvijek zemlju na kojoj se pojavi plijesan s njim pospem. Svakako ću to probati i kod ovih glupih ušiju!
|
|
|
|
![]() |
|
Hoja u vodu stavi cimeta i pošpricaj, uspjeh zagarantioran,ali pazi i špricalica od od cimeta.
|
|
![]() |
|
Tako je, TB i ne ju gusto omotavati jer su se mojoj vunaste uši ugnijezdile baš tamo gdje nije bilo dovoljno zraka, teško se primjete i kad sam skoro cijelu zalječila ponovo su beštije počele bujati na mjestima omatanja.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |