Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
cvjećarka12 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjećarka12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 22:32
šta si ono rekla tanja od banana,nisam skontala.imam hoju godinama, lijepa je zdrava ali neče da cvjeta pa lovim korisne savjete
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
krtica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 120
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje krtica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 20:51
[QUOTE=natalija]cure gdje kupite hoyu? nikad je nisam vidjela u ponudi po trgovinama i rasadnicimaConfused

i mene zanima.
tražim već dosta dugo taj slatki mali cvijetak  i nigdje ga nisam vidjela.Cry

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 20:24
cure gdje kupite hoyu? nikad je nisam vidjela u ponudi po trgovinama i rasadnicima

kamelia za vunaste uši ti je potrebnan štapić za uši i alkohol, umočiš i skidaš ih
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 19:46
Ja sam isprobala na hoji i kaktusima. Vjerujem da bi i prošlo na orhideji.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 19:33
Pozdrav svima.Ja sam nova članica.Čitala sam ovo što pišete o cimetu.Zanima me da li djeluje i kod orhideja.Kupila sam zdrave biljke,ali kasnije su se pojavile vunaste uši.

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 16:16
][/URL] Evo da se i ja pohvalim sa svojom Hojom,raste 4 godine na prozoru a ovo na stoliću je samo pozirala dok je uslikam.Iz Slovenije od prijateljice sam dobila maleni pelcer koji sam utakla direktno u zemlju i gle ljepote.Cvijeta obilno ali uvijek ljeti i miriše fantastično.Doista prekrasna i ne previše zahtjevna biljka.Hvala usput Tatjani za savjet za tretmane cimetom.smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 13:09
Dok nebude korijen ojačao nema cvijeta, a drugo nesmiju biti omotane da se guše.
Na vrh
cvjećarka12 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjećarka12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 09:43
pozdrav svim ćlanovima.tek sam se uključila,imam hoju več godinama a ne cvjeta, na svijetlom je mjestu izdravo izgleda, ne premještam je, šta joj je
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 13:06
Čula sam da to biljci daje dodatno željezo kad se stavi u zemlju, je to istina?
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:34
Dobar savjet,ako će mi trebati,iskoristit ću ga!
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:30
super savjet, hvala :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:26
Dobro čitaš kaktusiću, ja isprobala za crvebne uši, to ti je bila paučina, samo sam jednom polila i nema ih više. Ja to pročitala na Interu.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:08
Tako je. Isto tako i kod orhideja se na bolesno lišće stavlja cimet jer je to prirodni fungicid. 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 19:42
Da, mali kaktus, do sada sam ga koristila, a sad ću i više Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 19:04
Dobro ja to čitam,to vi s cimetom lječite biljke?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 18:59
Baš ti hvala. Sreća za kuma pomorca pa ne oskudijevam na cimetu!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 18:43
JA isprobala na kaktusima, jer susjeda ima jednu mislim da je krasulja i svake zime puna paučine, zapravo to je crveni pauk.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 18:41
Ozbiljno?
Koristim cimet kod njege biljaka. Uvijek zemlju na kojoj se pojavi plijesan s njim pospem. Svakako ću to probati i kod ovih glupih ušiju!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 18:27
Hoja u vodu stavi cimeta i pošpricaj, uspjeh zagarantioran,ali pazi i špricalica od od cimeta.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 06:28
Tako je, TB i ne ju gusto omotavati jer su se mojoj vunaste uši ugnijezdile baš tamo gdje nije bilo dovoljno zraka, teško se primjete i kad sam skoro cijelu zalječila ponovo su beštije počele bujati na mjestima omatanja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.