nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga nuno predivno, baš sam uživala kod tebe.pohvale za tvoje vrijedne ručice, a bogami i za tvog muža koji je napravio tako divne saksije.ako je ovo početak, mogu misliti kakve nas tek divne sličice čekaju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
To je tek početak nešto malo.Biće poslije više.
Baš mi je drago za ruže.Neke sam nove nabavila Topalovićeve pa ako ti se budu neke svidjele krenut će reznice za Banoviće. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
vidim da i ti ne zaostaješ za drugima i kod tebe ima novosti i mnogo šarenila, samo da spomenem da su se ruže od jesenas koje si mi poslala omladile.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Maso hvala na posjeti.Biće još slikica pa navrati.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Lijepo je krenulo kod tebe Nuno, pravo proljece!
|
|
![]() |
|
Moon ruža će baš biti.Kad ih vidim nemogu odoliti da ih ne kupim a dosta sam ih sama uzgojila.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bit će to prekrasan cvjetni zidić, pun ruža i clematisa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus baš tako probudio se vrt iz zimskog sna,baš se ova zima odužila.
Triša stvarno dugo nisam ništa postavila,sezona je počela pa će biti sličica još. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dugo nije bilo novih sličica, ali eto dočekali smo i to, počelo je i svakim će danom biti sve ljepše!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da se ovih dana puno forumskih vrtova probudilo iz zimskog sna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moj clematis
![]() tulipani ![]() |
|
![]() |
|
![]() počele su i ruže listati ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo nešto malo slikica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa sa zakašnjenjem i tebi takođe sve najbolje.
opsjena jedva čekam da ta ruža procvijeta da napravim sok. Svratim ja na forum ali nisam postavljala slike. |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Nuna, lijepo cvijeće imaš ,a ona mirisna , starinska ruža je predivna. Ja imam nešto slično i miris je onako reski starinski . Ali vidim dugo se ne javljaš , vjerujem da ima novosti u tvom vrtu .Veselim se novim slikicama. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve najbolje u 2011-oj
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 Hvala i tebi takođe sve najbolje u 2011.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |