Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MIMI 45-moja oaza mira
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIMI 45-moja oaza mira

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 34>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 20:56
mica maca je preslatka ,a orhideja supersmile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 22:51
krasne obadvije ljepoticesmile64
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 11:47
i moja cica maca stalno viri kroz prozor,jedino sto ne uziva u divnoj orhideji
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 12:00
Slika je bilja lijepa. To je trenutak koji je trebalo uhvatiti.ClapClapClap
Nasmijala sam se tvom novom nicku....Nije loš.Pošteno piše brojka (pretpostavljamWink) a ne neki već osjedili a još uvijek "furaju" neke male godine.WinkLOL
Nadam se da ćeš popuniti temu i ove godine prekrasnim slikama tvog vrta.Thumbs%20Up 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:05
Tko je ljepši - orhideja ili maca?

Nemoj sada opet previše pauzirati, da ne bude Mima 47 LOL
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 21:00
 Ni ja se ne mogu odlučit tko je ljepši, maca ili orhideja.Obe su prelijepe!
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:06

BAKO; godine su stvarne a ja ih se ne sramim iako se ne osjećam kao da imam toliko.

Nadam se da ću od sad češće uhvatiti vremena da se javim,kako zaista ne bih prije vremena napunila 47-u.

Budući se zimi ništa ne događa u mome vrtu...a ova je zaista bila hladna, više slikica i novih ideja ostavit ćemo za koji mjesec.   
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:31
Ova slika orhideje i mace me baš raznježilasmile71
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:40
[/IMG]
Na vrh
cvjećarka12 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjećarka12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 00:10
draga mimi tvoj dan mora da traje 62 sata kad stigneš sve ove biljke odnjegovat. i pitanje kako prezimiš one silne trube
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 10:33
mimi46,sta se desava u vrtu'?
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 19:18
...ma komp me zeza, spor internet u zadnje vrijeme pa mi oduzima puno vremena. Inače Mimi je več krenula u akciju što se tiče okučnice,,,polako ali sigurno,,,ako mognem stavim i neke slikice.

Moje trubice inače pospremim u podrum ali mislim da ove godine dosta njih je propalo jer mi se pojavila voda u podrumu
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 19:50

... moja erikica prva je koja me razveselila nakon tmurne zime
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 21:11
Danas sam malo preuređivala neke gredice-stavila malo plave boje koju tako volim kod cvijeća ----   uzela sam mačuhica i plavih jaglaca

a ove sam posadila u jesen

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2011 u 23:18
Jako dugo već želim ovo drvce i uspijem neki dan kupiti zadnje kod nas u pevcu po pristupačnoj cijeni...ali izgleda jadna šibica bez života,nadam se da tako mora biti.Drage forumašice molila bih vas da mi iz vlastitog iskustva kažete da li sam pogriješila posadivši je na sam rub one moje drvene terase sa ogradom kako bih imala hlada dok ispijamo kavice ljeti...jer prošle godine smo morali srušati veliku žalosnu vrbu koja je davala krasan hlad a s druge strane jako smetila svojim liščem i čak potušila moje ribice u jezeru preko zime...jer svi kažu da je lišče koje je padalo u jezero izazvalo pomor.Zato vas molim savjet,jer iako je prekrasno zanima me dali je prikladno da se sjedi pod njim

Na vrh
cvjećarka12 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjećarka12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 23:37
mimi ova slikica gore objavljena 6-og ožujka, šta je to. prelijepa biljka stvarno
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 07:50
TongueTongue
Originalno poslano od člana mimi46 mimi46 napisao:

[/IMG]
Tongueufff....predivan jesmile71
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 16:41
...curke to vam je božični kaktus,,prošle godine mi propao ovakav rozasti pa sam se sad nagradila bijelim

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 18:35
Baš sam se pitala kad je cvao... Ali i bijeli je krasan. Plavo,plavo... lijepoClapClap!
Ali mi je sandučić s maćuhicamaThumbs%20Up
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 20:33
Bako prvi put sam uzela ove navodno viseće mačuhice i zadovoljna sam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.