MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mica maca je preslatka ,a orhideja super
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasne obadvije ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i moja cica maca stalno viri kroz prozor,jedino sto ne uziva u divnoj orhideji
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slika je bilja lijepa. To je trenutak koji je trebalo uhvatiti.
![]() ![]() ![]() Nasmijala sam se tvom novom nicku....Nije loš.Pošteno piše brojka (pretpostavljam
![]() ![]() ![]() Nadam se da ćeš popuniti temu i ove godine prekrasnim slikama tvog vrta.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tko je ljepši - orhideja ili maca?
Nemoj sada opet previše pauzirati, da ne bude Mima 47 ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ni ja se ne mogu odlučit tko je ljepši, maca ili orhideja.Obe su prelijepe!
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
BAKO; godine su stvarne a ja ih se ne sramim iako se ne osjećam kao da imam toliko. ![]() ![]() Nadam se da ću od sad češće uhvatiti vremena da se javim,kako zaista ne bih prije vremena napunila 47-u. ![]() Budući se zimi ništa ne događa u mome vrtu...a ova je zaista bila hladna, više slikica i novih ideja ostavit ćemo za koji mjesec. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ova slika orhideje i mace me baš raznježila
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
draga mimi tvoj dan mora da traje 62 sata kad stigneš sve ove biljke odnjegovat. i pitanje kako prezimiš one silne trube
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mimi46,sta se desava u vrtu'?
|
|
![]() |
|
...ma komp me zeza, spor internet u zadnje vrijeme pa mi oduzima puno vremena. Inače Mimi je več krenula u akciju što se tiče okučnice,,,polako ali sigurno,,,ako mognem stavim i neke slikice.
Moje trubice inače pospremim u podrum ali mislim da ove godine dosta njih je propalo jer mi se pojavila voda u podrumu |
|
![]() |
|
... moja erikica prva je koja me razveselila nakon tmurne zime |
|
![]() |
|
Danas sam malo preuređivala neke gredice-stavila malo plave boje koju tako volim kod cvijeća ---- uzela sam mačuhica i plavih jaglaca
a ove sam posadila u jesen |
|
![]() |
|
Jako dugo već želim ovo drvce i uspijem neki dan kupiti zadnje kod nas u pevcu po pristupačnoj cijeni...ali izgleda jadna šibica bez života,nadam se da tako mora biti.Drage forumašice molila bih vas da mi iz vlastitog iskustva kažete da li sam pogriješila posadivši je na sam rub one moje drvene terase sa ogradom kako bih imala hlada dok ispijamo kavice ljeti...jer prošle godine smo morali srušati veliku žalosnu vrbu koja je davala krasan hlad a s druge strane jako smetila svojim liščem i čak potušila moje ribice u jezeru preko zime...jer svi kažu da je lišče koje je padalo u jezero izazvalo pomor.Zato vas molim savjet,jer iako je prekrasno zanima me dali je prikladno da se sjedi pod njim
|
|
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
mimi ova slikica gore objavljena 6-og ožujka, šta je to. prelijepa biljka stvarno
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
...curke to vam je božični kaktus,,prošle godine mi propao ovakav rozasti pa sam se sad nagradila bijelim
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš sam se pitala kad je cvao... Ali i bijeli je krasan. Plavo,plavo... lijepo
![]() ![]() Ali mi je sandučić s maćuhicama
![]() |
|
![]() |
|
Bako prvi put sam uzela ove navodno viseće mačuhice i zadovoljna sam
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |