Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vilac - Cobaea scandens
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vilac - Cobaea scandens

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:59
Ja sam sijala  nedavno i sve su nikle...Nije kasno...Na netu sam pročitala da brzo gube klijavost i vjerovtno zato ne niču uvijek od svakog sjemena..Ja nisam imala loše iskustvo sa nicanjem..Još da vidimo kako će biti  vremenom,kako rasle..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:58
ma mislim da stigneš jer meni je jako brzo iznikla i brzo izrasla al moraš ju držat na toplom da nikne
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:49
jel sada kasno za sijati sjeme,ili bi još stigla ?
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 12:52
a da moja vrečka je drugačija i bilo je više sijemenja negdije oko 12-13 i sve su iznikle
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 11:14
duda mislim na ovog proizvođača sa ančine slike
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

, i prošli put sam bila kupila njihovo sjeme i niti jedna mi nije izniknula... a da ne spominjem da u pakovanju ima samo 4 sjemenkeOuch

prvi put mi je sestra bila kupila sjeme u zg, ali u drugačijem pakiranju, tj. druge firme, ne sjećam se koja je bila u pitanju i bar mi je jedna niknula kako bog zapovida... cvjetala cijelu jesen, čak i prezimila, ali sam je zabunom izvadila misleći da je clematis jer su rasli jedno uz drugo i naravno, nije preživjela presadnju
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 08:30
baš mi je ža natalija,ja sam se bila iznenadila kad sam vidla da su sve izašle,siejme sam kupila u bauh.. u zg 5kn,proizvođač je naravski holandija  piše da sijeme traje do 11mj 2014...inače moje vrtu rastu vrlo polako,neke su poginule vražiji kosovi su prlomili stabljičice no nadam se da će ove koje su ostale preživjeti
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 00:17
meni niti jedna, drugi tjedan ću istresti posudice u vrt... mislim da ću odustati od njih, bar dok ne naiđem na sjeme nekog drugog proizvođača
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 23:36
Jedna nikla.smile156
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:37
ja sam svoje presadila već u vrt  Big%20smile na par mijesta  pa se nadam da bar jedno će biti dobro
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 23:56
Ja je nisam nabavila a i neću jer neznam kuda bih više sa svim biljkama i sjemenjem. Uživat ću u slikama vaših.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 20:39
Vidim i četvrtu kako polako izviruje. Baš sam sretna.smile213
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 20:30
kopala i čeprkala, ništa nema na vidiku!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:04
ni mojih još nema... niti nagovještaja od klice...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 20:43
Evo da   podijelim moje veselje. Nikle mi 3 kobeje od 4 usijane. To je za sada veliki uspjeh.   Pazim ih da mi porastu i da konačno dočekam cvijet.smile162
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 20:27
hmm pa ak su kod mene tak brzo onda je nešto sumljivo ..pa probaj malo lagano pročeprkat da vidiš jer fakat je prošlo dva tjedna al vidiš da alisa kaže da kod nje treba nekad i čak do  30 dana ..pa ne gubi nadu,ja sam držala blizu peći u jednom  dugaćkom pitaru i uvukla u vreću,nisam otvarala sve se zarosilo bojala sam se da ne strunu al eto nisu ..  
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 20:07
došla sam ovdje vidjeti kad sam posijala kobeju, 8.3. sam posijala, još ništa nema na vidiku!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2011 u 11:35
moje su iznikle za 10dana jedna se nikako nije mogla osloboditi ljuskice malo sam joj pomogla neznam oće li doći k sebi onako kilavi taj dio je onako bijel bez klorofila...u svakom slučaju evo danas vidim da se stvaraju novi listići...jedno pitanjce kada ju presaditi u vrt mislim koliko mora biljkica biti velika?
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 22:31
ja sam ju posijala 12. 3., a prekjučer sam već vidjela da izviruju, a danas već su listovi odvojeni.
Od 28 kom. sjemenki izniklo je 22, i možda će još.
Znači, recimo da su nikle za 12 dana.
I ja sad ne znam kud ću s njima kad najavljuju zahlađenje a na prozorima nemam klupčice a u klijalištu nema više mjesta ni za iglu.

Wacko
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 21:30
Koliko je zapravo potrebno da nikne cobaea ?  Ja čekam već mjesec dana i ništa. Možda neće , na moju žalost, nikad..... smile220
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 21:19
he moje su sve sijemenke proklijale sad su visoke oko 10cm nešto su se danas pokunjile bojim se da ih je malo uhvatio propuh..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.