Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i malo moje prve cvijetne ljubavi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oleanderi (tek iznešeni) treba im tuširanje!!
![]() glicinijaa
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar
![]() "stara" ruža
![]() ![]() perunike (ispod šljive)
![]() detalj iz kamenjara
![]() još jedan
![]() magnolija
![]() mini ruža se penje po drugoj šljivi
![]() šumski dio 1
![]() šumski dio 2
![]() |
|
![]() |
|
novi ulaz u "moje" dvorište
![]() pa izbliže
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
novi jaglaci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa nešto lukovica
![]() ![]() ![]() ![]() još jedna ruža
![]() |
|
![]() |
|
Malo novih ružaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće je a u meni nemir.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima
![]() Da se malo vratim u svoju temu..... bila sam ja s vama ali nisam ostavljala tragove....
Moj mali vrtek se malo proširio,uspjela sam se izboriti za komadić zemlje za sebe
![]() Malo ću vas sad udaviti sa svojim starim a i nešto novih biljkica!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej vratila se ja u normalu, pa sam samo svratila da vidim dali si doma i dali sjediš na terasi okružena florom i faunom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tek da ostavim trag, posjetila tvoj vrtić, prekrasno se razbucao od prošle godine, postala si prava vrtlarica, samo jedno pitanje: kako držiš na odmaku od pikavaca tvoja dva cvjetića????
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lilly, svratila sam da vidim kako ti vrt vidno napreduje.
Lako za nedovršene radove.
Ja ti imam slike kuće u sličnoj fazi kao tvoja, a balkoni puuuuuniii cvijeća. Ja sam ljudima pokazivala slikuzbog cvijeća, a oni bi pitali: Kad ćete završiti fasadu?
A mi ovdje i gledamo samo cvijeće! Slikaj nam jer zaista imaš što za pokazati!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidim da ni ja nisam bila kod tebe "cijelo stoljeće".Naravski prvo mi zapele za oko koprive, koje je ponovila Anči!
![]() A zatim svo to cvijeće, koje ti ukrašava još nedovršeni dom, koji pak po svemu sudeći će biti "prva liga" kao i vrt!
![]() ![]() ![]() Oporavi se što prije!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lilly samo ti nama ozdravi, nadam se da tvoja bolest nije ništa ozbiljno a naravno mi ćemo biti strpljivi, pa kada budeš mogla stavi slikice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koprivice su uvijek super! Od ove godine bit će obavezne u mojem vrteku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I ja se malo prošetah tvojim vrtom.Vrt ti je pravi mali raj, a kaktusi su ti fantastični
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ova mi je kombinacija tako lijepa a jednostavna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Moj ukrasni slak svake godine izađe i baš mi je bujan. Popeo se skroz na vrh šljive... a nikad ga ne potapam u vodu... ovu godinu sam ga posijala direkno u vrt i izašao je bez problem,još sam ga i podjelila koliko ga je bilo.
|
|
![]() |
|
Ma tu sam ja,samo više ko promatrač
![]() ![]() ![]() Zbog zdravstvenih problema nažalost sam zapustila vrt
![]() ![]() ![]() Trenutno ne smijem ništa raditi pa mi muž pomaže,kaktusi su već pod krovom da se ne natope previše,a ostalo sad kiša zaljeva pa ne mora ni to
![]() Kad stane kiša stavit ću i nešto sličica!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |