vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 17> |
Korisnik | |
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Triša,tulipani su zaista prekrasni,šteta što im cvijet traje samo desetak dana!
Baka,nećeš vjerovati ako ti kažem da sam isti dan kupila tog puža i sredstvo protiv puževa,ona plava zrnca! Zaista je istina! Žao mi ih je,ali morala sam,sve su mi lišće od jaglaca pojeli!A sad su već i jagode počele,a njima se svi najviše veselimo. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() A kad god vidim vrtnog patuljka sjetim se jednog iz djetinjstva, bio je krasan i sladak i živ još dok sam bila već poodrasla... Bog zna kud je otputovao....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ivančice, predivne slikice, tulipani su jako,jako lijepi, posebni!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
E super,sad znam njen naziv!
I mi smo lani pokušali s reznicama,ali nije išlo. Pogledati ću ja sljedeći put u Zadru cijenu pa ti javim. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobro si naslutila, polygala je ljepotica sa ljubičastim cvijetićima!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Freeland44,hvala na pohvalama,ali moram ti odmah priznati da ne znam koja je to biljka polygal? Da li možda onaj grmić sa sitnim ljubičastim cvjetićima? Ako je,to je poklon iz Austrije.
Znam da ga imaju u vrtnom centru kod Zadra,ali ne znam koja mu je cijena. Navrati ti i prije,klupica je spororastuća! ![]() Mari,5510,sad bi se moj suprug nasmijao na ovu tvoju poruku i rekao kako je većinom to njegov trud,zato se ja uvijek branim da su ideje moje!Ljubav prema cvijeću sam naslijedila od mame i prvo kad se ujutro probudim pogledam u vrt.Puno pozdrava! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i opet sam oduševljena slikama
![]() sukulent palmera ti je prekrasan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Kada klupica "naraste", eto mene opet!!! ![]() Ej, glavni adut sam zaboravila, naravno polygala ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa,slobodni ti navrati kad god poželiš,svi ste dobrodošli u moj vrt!
Sretna sam što s vama mogu podijeliti ljubav prema cvijeću i prirodi. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo mene opet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka,moje cvijeće ti zahvaljuje i šalje puno rascvjetanih pozdrava!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
Hvala vam,i ja sam zadovoljna svojim vrtom,jedino me malo strah juga kojeg su najavili za popodne...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
opaaaaaaaaa..ovdje je baš prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo ti se zašarenilo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |