Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yoyo1- moj cvijetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Yoyo1- moj cvijetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 15:18
Yoyo sve je za 5 samo čekati toplije vrijeme da sve procvijeta,u ružićnjaku sigurno uživaš dok sjediš na terasi,može pobliže slika tegli i postolja što se vide u pozadini ružićnjaka 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:40

klematis se pokrenuo
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:39
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:37
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:35

krenule su sramežljivo
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:33

evo i mog jorgovana,nadam se da će i procvasti ove godine
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:32

moj ružičnjak ispred terase
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:30

moji ljiljani
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:28
Dovršilo smo nove ukrasne tegle pa se nadam da ove godine neću imati umjesto trave mahovinu. Krupni radovi su završili sada idu oni fini radovi,sadnja cvijeća u tegle i prihranjivanje. Jedino muku mučim sa ružama koje sam posadila prije mjesec dana i temp. se spustila drugi dan na -5 do -8 i sada svi oni izdanci koji su već bili visoki do 20-rak cm su se posušili i čini mi se da su se i te ruže sve posušile. Možda krenu iz korijena? Ove naprijed u ružičnjaku su se lijepo razgranale.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 17:34
Vau,prelijeposmile93
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 15:47
zlatna kiša

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 15:46

obične narcise

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 15:45

rascvale se mini narcise
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 15:43

Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 10:18
Yoyo,hvala ti na savjetima,djeluje prilično jednostavno,još samo da muža nagovorim...
Puno pozdrava!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 08:14
Ponavljam sve što je Misty već reklasmile55
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 08:09
Yoyo vrt ti je prekrasan, a tvoja i suprugova maštovitost i kreativnost su zbilja velike!!! Thumbs%20Up
Time is something you can never get back..
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 07:52
ivančica flower i u dalmaciji se može napraviti jezerčić i fontana. Za jezerce ne moraš kopati rupu,već ju možete od krupnog kamenja (kojeg imate) složiti oblik i kupiti  foliju za jezerca ,obloži foliju, rubove dobro učvrstiti i ukrasiti s kamenjem,a umjesto kamenja možeš uzeti i balvane (veće komade). fontanu smo napravili sami od komada balvana i svaku smo malo udubili za vodu tako kada voda poteče ide od vrha prema dolje kao slapići,a u sparno ljetno doba legneš u hladovinu i slušaš kako voda polako žubori.
Ustvari sve to ti radi moj muž, ali ja dajem upute, nekada i zajedno razmijenimo zamisli i on tada to sprovede u djelo.
On nikada nije zadovoljan s onime što napravi, jer misli da nije dovoljno dobro, ali nakon svih ovih pohvala koje sam mu dala da pročita ,dobio je malo više samopouzdanja da je to ipak dobro i lijepo.
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 07:43
Freeland44 dekoracija sa školjkom je mojih ruku djelo,posuda je iskorištena od poklopca perilice rubllja (stare). A školjku sam dobila na poklon ,znam da je nađena negdje u našem moru, ali zaboravila sam od kuda.
Baš sam se razveselila što ti se dopala.
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 20:32

Sve je lijepo,ali meni je ona slika s malim jezercem i fontanom ipak najljepša!
Kod nas u Dalmaciji se rijetko vide vrtovi s vodenim motivima,jezercima i sl.,a meni je oduvijek želja imati tako nešto u svom vrtu!
Baš prekrasno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.